به گزارش گروه وبگردی اخبار
، نرگسی اسفناج یکی از قدیمیترین، مقویترین و سادهترین غذاهای ایرانی است که در سالهای اخیر در رستورانهایی که صبحانههای لوکس سرو میکنند با کمی تفاوت به املت اسفناج هم مشهور شده است. ۲ طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه با پنیر و بدون پنیر و طرز تهیه
املت اسفناج با قارچ و پنیر بدون فر را در ادامه بخوانید.
۲ طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه با پنیر و بدون پنیر
مواد لازم برای ۶ نفر
اسفناج: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد متوسط
تخم مرغ:۶ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناجها را پاک کنید و بشورید و اجازه دهید در آبکش خشک شوند. سپس آنها را در قطعات درشت خرد کنید. برای پخت اسفناج نیاز به آب ندارید، چون اسفناج خودش آب میاندازد. پس برای پخت اسفناجها را در یک قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز به مدت ۱۵ دقیقه بخارپز شوند.
در این فاصله ۳ عدد پیاز را خلالی و نازک خرد کنید و تفت دهید تا سبک شوند. نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیازها اضافه کنید و پیازها را خوب سرخ کنید تا کاملا کاراملی شوند. حالا اسفناجهای پخته شده را به پیازها اضافه کنید و همراه با آنها کمی تفت دهید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود و اسفناج هم کاملا سرخ شود.
برای شکستن تخممرغها مخلوط پیاز و اسفناج را کمی به اطراف ماهیتابه کنار بزنید و وسط ماهیتابه یک گودی درست کنید. تخم مرغها را وسط این گودی بشکنید و ابتدا فقط سفیده تخم مرغ را با سایر مواد مخلوط کنید. به زردهها دست نزنید. وقتی سفید کمی خودش را گرفت درب ماهیتابه را بگذارید تا زردهها به حد دلخواه شما خودشان را بگیرند. یک روش دیگر هم این است که بعد از شکستن تخم مرغها در ماهیتابه زرده و سفیده را کاملا با اسفناج و پیازها هم بزنید و مخلوط کنید.
اگر دوست دارید نرگسی اسفناج پنیری داشته باشید وقتی که زرده کمی خودش را گرفت (بعد از یک یا دو دقیقه) مقداری پنیر پیتزا یا چدار روی نرگسی بپاشید و به همان ترتیب درب ماهیتابه را بگذارید تا هم تخممرغها خودشان را بگیرند و هم پنیر آب شود.
طرز تهیه املت اسفناج با قارچ و پنیر بدون فر
مواد لازم برای ۶ نفر
اسفناج: ۴۵۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۶ عدد
پنیر پارمزان رنده شده: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر فتا: ۵۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برای درست کردن املت اسفناج ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود. حالا قارچها را برش بزنید و به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب قارچها کاملا تبخیر شود.
وقتی آب قارچها کاملا تبخیر شد برگهای اسفناج شسته شده و خرد شده را به مخلوط پیاز و قارچ اضافه کنید و خوب تفت دهید تا اسفناج هم سرخ شود. در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آب اسفناج کاملا کشیده و سرخ شدند تخم مرغها را اضافه کنید. کمی هم بزنید و سپس با ته قاشق مایه داخل ماهیتابه را صاف و یکدست کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا املت حسابی خودش را بگیرد و سرخ شود. در ۵ دقیقه پایانی پخت پنیرها را روی سطح املت بریزید و باز هم درب ماهیتابه را بگذارید تا پنیرها تا آب شوند و به خورد املت بروند.
نکته:یک روش دیگر برای درست کردن املت اسفناج هم این است که تخم مرغها را هم بزنید و وقتی یکدست شد در ماهیتابه بریزید و یک طرف آن را سرخ کنید. وقتی یک طرف سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر را سرخ کنید. وقتی که سمت دیگر املت هم سرخ شد ترکیب قارچ و پیاز و اسفناج سرخ شده را روی آن بریزید و در صورت تمایل پنیر دلخواهتان را روی املت بپاشید تا آب شود.
منبع: مجله کوروش
پاسخ ها