به گزارش گروه وبگردی اخبار ، پاستا و پپرونی دو خوراکی مجزا از هم هستند که هر دو به تنهایی بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند. این بار تصمیم گرفتیم ما ترکیب این دو غذا را با هم امتحان کنیم و طرز تهیه پاستا پپرونی را در اختیار شما نیز قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا پپرونی
پپرونی ۳۰۰ گرم
پاستا پخته شده یک بسته
پوره گوجه فرنگی دو پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر خرد شده یک حبه
پنیر پارمسان رنده شده یک پیمانه
پنیر موزارلای تازه به مقدار دلخواه
روغن یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق غذاخوری
پونه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا پپرونی
درون یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و پونه به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
به مدت چند دقیقه در ظرف را روی آن قرار دهید و به مواد فرصت دهید تا با هم بپزند. سپس پاستای پخته شده را همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
نیمی از مواد پاستا را در یک ظرف مناسب فر بریزید و به ترتیب نیمی از پنیر موزارلای تازه و نیمی از پپرونی را روی سطح مواد قرار دهید. مجددا این لایهها را با مواد باقی مانده مانند دفعه پیش تکرار کنید و سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از اینکه پاستا را از فر خارج کردید روی آن را با ریحان و سس تزیین کنید سپس سرو کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها