🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کته باقلا آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی اخبار ،اگر می‌خواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد می‌کنیم دستور تهیه کته باقلا امروز را از دست ندهید. فوت و فن‌هایی که برای تهیه یک کته خوش‌عطر لازم دارید را به شما آموزش می‌دهیم. این برنج را به همراه خورش مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.
به یاد داشته باشید باید‌ها و نباید‌ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

مواد لازم

برنج خیسانده سه پیمانه
باقلای زرد خیسانده یک و نیم پیمانه
پیاز ساطوری یک عدد
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
روغن پنج قاشق
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا رنگ بگیرد.

زردچوبه را اضافه کنید و چرخ بدهید. سپس باقلا را با ۶ پیمانه آب و کمی نمک روی پیاز‌ها بریزید. آتش را تند کنید تا آب به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب، آتش را کمی ملایم‌تر کنید و وقتی آب همسطح برنج شد، با کفگیر برنج را زیر و رو کنید تا باقلا‌ها به شکل یکنواخت با برنج مخلوط شوند.

روغن را روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی برنج قرار دهید. شعله را کم کنید و ۳۰ دقیقه برای دم کشیدن برنج کته منتظر بمانید.


فوت کوزه‌گری

کته باقلا را معمولا با پیاز داغ تزیین کرده و با ماست یا ترشی سرو می‌کنند. می‌توانید از چند روز قبل با کمک این دستور ترشی سبزیجات آماده کنید.

برای دست کردن کته بلغور، نیم پیمانه بلغور گندم را خیس کنید و به شیوه کته باقلا آن را تهیه کنید.

برای تهیه کته شوید باقلا، بعد از جمع شدن آن برنج به کته باقلا چهار قاشق غذاخوری شوید خشک یا یک پیمانه شوید تازه خرد شده اضافه کنید.

 

منبع: کتاب کاله

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋