رسپی غذای رژیمی با گوشت تکه ای
استفاده از گوشت تکه ای برای تهیه غذاهای رژیمی باعث خوشمزه تر شدن غذاها و همچنین کامل تر شدن ارزش غذایی و استفاده مناسب از پروتئین در رژیم غذایی روزانه می شود. در این مطلب از طرز تهیه انواع غذای رژیمی با گوشت تکه ای را به شما آموزش می دهیم.
از آنجا که گوشت تکه ای در اندازه های کوچک آماده می شود زمان پخت کمتری لازم دارد و غذای رژیمی شما سریعتر آماده می شود. در ادامه مقاله انواع رسپی غذای رژیمی با گوشت تکه ای را با شما در میان می گذاریم.
برای 4 نفر
گوشت گوساله تکه ای | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد متوسط |
آب گوشت | ۲ پیمانه |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گوشت را به اندازه خورشتی تکه تکه کنید و در تابه ای مناسب همراه کمی روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ شود سپس سیر و پیاز را خرد کرده اضافه کنیدو تفت دهید تا طلایی شود.
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر دارچین را اضافه کرده تفت دهید.
سیب زمینی و هویج را نگینی یا حلقه ای خرد کرده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
آب گوشت را اضافه کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید 2 ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد.
این خوراک نباید آبکی باشد و تقریبا آبش باید کشیده شود.
15 دقیقه پایانی نمک و فلفل سیاه را اندازه کنید و آب لیموترش و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
لوبیا چیتی یا لوبیا سفید | به میزان دلخواه |
گوشت | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل و دارچین و در صورت دلخواه جوز هندی | به میزان دلخواه |
سبزی های معطر | به میزان دلخواه |
سبوس گندم یا سبوس برنج | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر رنده شده | یک حبه |
خوراک گوشت تکه ای و لوبیا
لوبیا را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید.
گوشت را تکه ای خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و آب میان بافتی اش خارج شود.
رب گوجه فرنگی و سیر رنده شده را اضافه کرده تفت دهید.
لوبیا را به همراه نصف لیوان آب اضافه کرده سپس سبوس ، ادویه ها ، سبزیجا و پیاز حلقه شده را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش آید.
شعله را کم کنید و صبر کنید مواد بپزند و آب خورک غلیظ شود.
آب لیمو را قبل از سرو اضفه کنید.
گوشت راسته گوساله یا گوسفند | ۳۵۰ گرم |
گردو | ۵۰ گرم |
رب انار | ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
چوچاق و جعفری | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
گوشت را به اندازه خورشتی تکه کنید.
پیاز رنده شده ، چوچاق و جعفری را به همراه گردو آسبای شده و رب اناز به گوشت اضافه نموده و رویش را بپوشانید و حدود 12 – 24 ساعت در یخچال استراحت بدهید.
نمک را باید در انتهای اضافه کنید که باعث سفت شدن گوشت نشود.
گوشت ها را به سیخ بکشید و نمک بزنید و روی زغال کباب کنید.
گوشت راسته گوساله یا گوسفند | ۳۰۰ گرم |
اسپاگتی | ۲۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۱۰۰ گرم |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک فلفل و روغن | به میزان لازم |
کلم بروکلی | 2۰۰ گرم |
اسپاگتی رژیمی با گوشت تکه ای
در سس این اسپاگتی از ترکیب سبزیجات استفاده شده است که باعث می شود با مصرف مقدار کمی اسپاگتی در کنار سبزیجات کربوهیدرات و کالری کمتری مصرف کنید و مدت زمانی طولانی تر سیر بمانید.
گوشت را به قطعات خورشتی تکه کنید و با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید سپس پیاز خلالی را اضافه کنید و تفت دهید.
لوبیا سبز و ذرت را جداگانه پخته به مواد اضافه کنید.
گوجه ها را رنده کرده اضافه کنید و صبر کنید آبش کشیده شود و سس جا بیوفتد.
کلم بروکلی را بخار پز کنید و به سس اضافه نمایید یا این که به عنوان دور چین استفاده کنید.
اسپاگتی را مطابق دستور پشت بسته آماده کنید و با سس مخلوط نمایید.
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
به متوسط | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آلو | ۱۵ الی۲۰ عدد |
کره | ۳۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
پیاز را خرد کرده با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید تا شیشه ای شود سپس گوشت تکه ای را اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
فلفل و زردچوبه را اضافه کرده تفت دهید.
آب را اضافه کرده و به جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.
به ها را به به قطعات درشت خرد کنید و با کمی کره در تابه رژیمی تفت دهید تا کمی نرم شود. در مرحله پایانی به ، آلو ، رب گوج فرنگی و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید نرم شوند و خورش جا بیوفتد.
گوشت تکه ای گوساله | 150 گرم |
گل کلم | 300 گرم |
هویج | 3 عدد |
کلم بروکلی | 200 گرم |
پیاز خلالی خرد شده | 2 عدد |
بیبی کورن | 5 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی خلالی خرد شده | 1 عدد |
فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک دوم قاشق چای خوری |
قرص عصاره سبزیجات | 1 عدد |
سس سویا | 1 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | 1 قاشق سوپ خوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
خوراک گوشت تکه ای
گوشت را نواری برش بزنید و با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید.
گل کلم و بروکلی را تکه کنید و هویج را خلالی خرد کنید و در آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید و سپس بلافاصه در آب یخ بریزید تا تازگیشان حفظ شود.
پیاز را با کمی روغن مایع در تابه ای رژیمی تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت تکه ای را اضافه کرده تفت دهید.
بیبی کورن ها را از طول برش بزنید و به همراه سایر سبزیجات به تابه اضافه کرده تفت دهید.
ادویه ها ، سس و روغن زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها