محیط بیمارستان و لباس بیمارستانی شرایط خاصی را ارائه می دهد. در این محیط عموماً دما در فصول مختلف سال یکسان است و لباس بیمار (لباس بیمارستانی) باید طوری انتخاب شود که بیمار احساس راحتی کند و لباس عرق نکند. ضمناً لباس یکبار مصرف ام آر آی مورد نظر باید از موادی ساخته شده باشد که باکتری و ویروس را جذب نکند و به سلامت محیط بیمارستان کمک کند و لباس بیمار و لباس یکبار مصرف ام آر آی برای شستشوی مداوم و استفاده از مواد شوینده و ضدعفونی کننده در حین شستشو از استحکام کافی برخوردار باشد. .
در بسیاری از مراکز درمانی، افراد باید برای مدت طولانی در بیمارستان بستری شوند و جنس لباس بیمارستانی باید از ایجاد حساسیت پوستی و زخم فشاری در این بیماران جلوگیری کند.
لباس بیمارستانی انواع مختلفی دارند و شامل تمامی لباس های مورد استفاده در کلینیک ها، آزمایشگاه ها، بیمارستان ها، اتاق های عمل، داروخانه ها و مطب ها می شود. برای دوخت و ساخت لباس های بیمارستانی از پارچه های مختلفی استفاده می شود. پارچه تریلن پارچه تریلن صاف و پیچ خورده، پارچه رشته ای، پارچه ویسکوز ساده و طرح دار، پارچه برزنتی و پارچه تترون از جمله پارچه های پرکاربرد برای دوخت لباس های بیمارستانی و لباس یکبار مصرف ام آر آی هستند.
انتخاب بافت لباس بیمارستانی بسیار مهم است. محیط بیمارستانها و مراکز درمانی باید عاری از انواع ویروسها و میکروبها باشد، زیرا لباسهای بیمارستانی باید دائماً شسته و تمیز شوند و اگر پارچه این لباسها در برابر انواع ضدعفونیکنندهها و شویندهها مقاوم نباشد، کیفیت آن بالا میرود. به سرعت خراب می شود. از بین می رود و مصرف می شود. ضمناً جنس لباس بیمار و لباس یکبار مصرف ام آر آی باید به گونه ای باشد که در بدن بیمار حساسیت ایجاد نکند. باید سبک باشد نه اینکه بدن را نشان دهد و بیمار با آن احساس راحتی کند. البته نوع لباس مورد استفاده در بیمارستان تنها شامل لباس بیمار نمی شود. از دیگر اقلام می توان به لباس پرسنل پزشکی، لباس پرسنل پرستاری، لباس فرم برای پرسنل بیمارستان، لباس زایمان، انواع روپوش، ملحفه، ملحفه، لباس خدمات لباس یکبار مصرف ام آر آی و لباس یکبار مصرف مورد استفاده در بیمارستان ها و مراکز درمانی اشاره کرد. برای تهیه و دوخت آنها باید از پارچه های مناسب و مقاوم و استاندارد استفاده کرد. بهترین نوع بافت بیمارستانی، بافت تترون است. پارچه تترون به دلیل داشتن ویژگی های فراوان از جمله تنوع رنگ زیاد، قیمت پایین، نرمی و سبکی یکی از پرمصرف ترین انواع پارچه برای تولید لباس بیمارستانی است.
پارچه ترگال یکی دیگر از پارچه های رایج بیمارستانی مورد استفاده در لباس یکبار مصرف ام آر آی است که در دو نوع ساده و پیچ دار برای دوخت روپوش، لباس پرستاری، لباس فرم کارکنان، فرم بیمار، روتختی و پرده استفاده می شود. کلیه مشخصات پارچه ترگال ساده مانند پارچه تابیده می باشد. تفاوت اصلی بین پارچه ترگال ساده و پیچ خورده وزن آنهاست. از ویژگی های اصلی این نوع پارچه می توان به قیمت مناسب، کیفیت نخ، کیفیت رنگرزی، تنوع رنگ زیاد و مقاومت در برابر پارگی آن اشاره کرد. پارچه ترگال علاوه بر دوخت لباس بیمارستانی برای دوخت لباس کار و لباس مدارس نیز کاربرد فراوانی دارد. معمولا قیمت پارچه ترگال بیمارستانی ارزانتر از پارچه ترگال برای لباس فرم مدارس است.
می توان گفت در گذشته های نه چندان دور بهترین انتخاب برای لباس بیماران در کنار لباس کادر معالج پارچه ترگال ساده بود. پارچه نسبتاً ضخیم با وزن زیاد (وزن پارچه ها در ادامه توضیح داده خواهد شد)، از مزایای این پارچه این است که این نوع پارچه در برابر شستشو بسیار مقاوم است و از معایب آن می توان به تعریق صبورانه و قیمت بالا اشاره کرد. وی تاکید کرد.
مدیران بیمارستان به مرور زمان به این نتیجه رسیده اند که بیرون آوردن لباس بیمارستانی از شستشو و تعویض لباس با پارچه سبکتر و تحویل لباس یکبار مصرف ام آر آی به بیمار پس از ترخیص (لباس بیمارستانی) تنها هزینه شست و شوی بیمارستان نیست. مواد ضدعفونی کننده و نظافت) و هزینه های نگهداری تاسیسات لندری و هزینه های کارگری رختشورخانه و ...) اما از نظر سلامت کلی با اختصاص ست لباس مخصوص به هر بیمار از سلامت بهتری برخوردار بوده و پس از فروش لباس به بیماران بیمارستانی درآمد کمی شایسته تماشا
با این طرحها، لباسهای ترگال و لباس یکبار مصرف ام آر آی به تدریج از بسته لباس بیمارستانی (لباس بیمارستانی) حذف و با پارچههای سبکتر جایگزین شدند که در مقالات بعدی به آن خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که پارچه ترگال ساده همچنان در پوشاک استفاده می شود. کارت های پرستاری و خدمات، روپوش های بیمارستانی و روپوش های جراحی استفاده می شود و اولین انتخاب برای تولید این محصولات می باشد.
پاسخ ها