یخچال ایستاده هایی با ظرفیت معین یا بیشتر ممکن است یک اتاق جزئی یا یک اتاق سرد داشته باشند. برخی از افراد ممکن است از آنها متفاوت استفاده کنند، اما در واقع چیزهای کاملاً متفاوتی هستند.
تفاوت بزرگ "دما" است. جزئی "حدود -3 درجه سانتیگراد" و سرد "حدود 0 درجه سانتیگراد" است که تفاوت خوبی است. بیایید نگاهی دقیق تر به هر یک بیندازیم.
دمای "جزئی" حدود -3 درجه است! در حالت کمی یخ زده نگهداری کنید
جزئی نام کوتاه شده «انجماد جزئی» است. با توجه به استانداردهای صنعتی ژاپن (JIS)، دمای جزئی تقریباً -3 درجه سانتیگراد تعیین می شود. به عنوان یک ویژگی، به جای یخ زدن کامل غذا، می توان آن را در حالت نیمه یا کمی منجمد نگهداری کرد.
حدود -3 درجه سانتیگراد دمای مناسبی است که در آن ماهی و گوشت کمی شروع به یخ زدن می کنند. چون کاملا یخ نمی زند، در هنگام استفاده از مواد، نیازی به یخ زدایی آن در مایکروویو نیست. بنابراین، یک مزیت وجود دارد که موادی که می خواهید استفاده کنید می توانند به سرعت برای پخت و پز استفاده شوند.
گوشت، ماهی، و غذاهای از پیش پخته شده کمی یخ زده بدون یخ زدن تازه می مانند* یخچال NR-F607WPX-H *بر اساس تحقیقات ما. این اثر بسته به شرایط عملیاتی، نوع، شرایط و مقدار غذا و شرایط قبل از نگهداری متفاوت است. هیچ تاثیری برای تمدید تاریخ انقضا / تاریخ انقضا وجود ندارد. بیشتر ببین
دمای "Chilled" حدود 0 درجه سانتیگراد است! غذا را تا قبل از شروع یخ زدن در حالت سرد نگهداری کنید
Chilled به معنای "خنک شده" است و طبق استانداردهای صنعتی ژاپن حدود 0 درجه سانتیگراد تعریف شده است. در این محدوده دما، غذا را می توان تا حد انجماد خنک کرد و امکان نگهداری طولانی مدت را فراهم کرد. دمای انجماد پایین آن را برای نگهداری غذاهای فرآوری شده مناسب می کند.
برخی از غذاها با یخ زدن بافت و طعم خود را از دست می دهند. غذاهای خنک را می توان در دمایی نگهداری کرد که کاملاً یخ نزنند، بنابراین می توان آنها را بدون خراب شدن طعم یا بافت نگهداری کرد. این یک مزیت بزرگ است.
کاربرد صحیح «جزئی» و «سرد» چیست و چه موادی مناسب است؟ نحوه استفاده از هر اتاق را توضیح دهید!
یخچال های کوچک برای یک بار مصرف ممکن است فقط یک محفظه یخچال داشته باشند، اما یخچال های بزرگ برای مصارف خانگی اغلب دارای یک محفظه جزئی یا سرد و همچنین یک محفظه فریزر و یک محفظه سبزیجات هستند. در اینجا به توضیح ویژگی های هر فضا و غذاهای مناسب برای نگهداری می پردازیم.
"جزئی" می تواند گوشت و ماهی را تازه نگه دارد
گوشت و ماهی برای نگهداری جزئی مناسب هستند. از آنجایی که محیط اطراف سلول ها کاملاً یخ زده نیست، بلکه کمی یخ زده است، می توان آنها را تازه تر از زمانی که در یخچال یا سرد نگهداری می شد نگهداری کرد. همچنین از آنجایی که نیازی به یخ زدایی نیست، می توانید انتظار کاهش زمان پخت را داشته باشید. پارتیال ها برای مواقعی مناسب هستند که می خواهید آنها را تازه نگه دارید تا بلافاصله برای پخت و پز بدون یخ زدن استفاده شوند.
"Chilled" برای نگهداری ناتو، پنیر و ترشی هایی با رطوبت کم که نمی خواهید منجمد شوند مناسب است.
غذاهایی که برای سرد کردن مناسب هستند، غذاهایی هستند که میخواهید بیشتر از یخچال نگهداری شوند، اما نمیخواهید منجمد شوند. عمدتاً برای نگهداری غذاهای تخمیر شده مانند میسو و ناتو، خمیرهایی مانند هانپن و محصولات لبنی مانند پنیر جامد و خامه تازه مناسب است. ترشی ها و سایر مواد غذایی با رطوبت کم نیز برای نگهداری در سرد مناسب هستند.
بسته به محصول ممکن است قطعات جزئی در آن گنجانده نشود، بنابراین در چنین مواردی توصیه می شود گوشت و ماهی را در حالت سرد نگهداری کنید. نسبت به زمانی که آن را در یخچال نگه دارید تازه تر نگه می دارد.
"یخچال" مواد اولیه را در دمای 3-6 درجه سانتیگراد ذخیره می کند
محفظه سرد بزرگترین فضای یخچال را اشغال می کند. اگرچه بسته به سازنده و محصول تفاوت هایی وجود دارد، اما اکثر یخچال ها در دمای 3 تا 6 درجه سانتیگراد تنظیم می شوند.
ویژگی اصلی آن این است که می تواند چیزهای مختلفی از جمله غذاهای خام مانند گوشت و سبزیجات، غذاهای تخمیر شده، سبزیجات، غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی ها را در خود ذخیره کند. حتی اگر نمی دانید آن را سرد یا تا حدی نگهداری کنید، می توانید با قرار دادن آن در یخچال فعلاً از خراب شدن آن جلوگیری کنید.
در بسیاری از محصولات، دمای محفظه یخچال قابل تنظیم است. بنابراین اگر فکر می کنید خیلی سرد است، می توانید آن را تنظیم کنید تا کمی گرم شود.
"محفظه فریزر" حدود 18- درجه سانتی گراد است و برای غذاهایی که می خواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید، مانند نان و برنج مناسب است.
در بیشتر موارد، محفظه فریزر مستقل از محفظه یخچال و محفظه سرد نصب می شود. از آنجایی که روی حدود 18- درجه سانتیگراد تنظیم شده است، امکان یخ زدن کامل مواد وجود دارد. همچنین اکثر محصولات دارای سینی یخ برای تهیه یخ هستند.
محفظه فریزر نه تنها برای نگهداری غذاهای منجمد، بلکه بستنی و بستنی نیز مفید است. علاوه بر این، از آنجایی که می تواند مواد غذایی را کاملا منجمد کند، اغلب برای انجماد مواد غذایی خام فاسد شدنی استفاده می شود. سبزیجات و میوه ها برای نگهداری در فریزر مناسب نیستند، زیرا بدیهی است که تازگی خود را از دست داده و بافت و طعم خود را از دست می دهند.
اگر از فریزر استفاده می کنید می توانید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید مثلاً گوشت چرخ کرده را می توان حدود یک ماه نگهداری کرد. گوشت گاو، خوک و ماهی خام را می توان حدود 1.5 ماه و نان و برنج را حدود 2 ماه نگهداری کرد.
"اتاق سبزیجات" حدود 3 تا 8 درجه سانتیگراد است و می تواند سبزیجات را با رطوبت زیادی ذخیره کند.
محفظه سبزیجات تمایل دارد در دمای حدود 3-8 درجه سانتیگراد تنظیم شود. این گرمترین منطقه دمایی در هر فضای یخچال است. تنظیم دما برای نگهداری سبزیجات مناسب است و مزیت آن این است که حتی سبزیجات با آب زیاد را می توان در حالت تازه نگهداری کرد.
محفظه سبزیجات برای نگهداری انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی، اسفناج و بوک چوی مناسب است.
"جزئی" برای حفظ غذاهای جانبی باقی مانده عالی است!
قطعاتی که کاملاً یخ زده نیستند برای نگهداری عالی هستند، پس حتماً آنها را امتحان کنید. با یخچال فریزر پاناسونیک می توانید گوشت و ماهی فاسد شدنی را برای حدود یک هفته یا اگر از قبل تهیه کرده باشید حدود 10 روز نگهداری کنید.
با تنظیم دمای کمتر از حالت سرد، طراوت را محکم نگه می دارد. می توان گفت این که از یخچالی لذیذتر از آن لذت ببرید، یک شایستگی است.
پاسخ ها