یخچال های مجهز به اینترنت اشیا در حال حاضر در برخی صنایع استفاده می شوند و نتایج سودمندی در اندازه گیری های پس از اجرا نشان داده شده است.
گفته می شود مواردی وجود دارد که هزینه اولیه گلوگاه است و معرفی نمی شود، اما با استفاده از آن می توان کیفیت و بهره وری نیروی کار را ارتقا داد و هزینه های عملیاتی را کاهش داد.
در زیر دو نمونه از فعال بودن یخچال های IoT آورده شده است.
کنترل دما از راه دور یخچال های تجاری با استفاده از سنسور
در خرده فروشی ها و رستوران های بزرگ که دارای یخچال ایستاده های تجاری با ظرفیت بالا هستند، دمای داخل یخچال به طور غیرعادی افزایش یافته است و به مواد غذایی ذخیره شده آسیب می رساند و باعث کاهش هزینه های ناشی از دفع می شود.
با این حال، برخی از یخچال های تجاری مجهز به اینترنت اشیا مجهز به حسگرهایی در داخل هستند، بنابراین می توانید دمای داخل یخچال را از راه دور کنترل کنید و کیفیت را حفظ کنید. به منظور جلوگیری از آسیب هایی مانند مسمومیت غذایی ناشی از خوردن و آشامیدن محصولات موجود در فروشگاه، دور انداختن مواد غذایی که با در نظر گرفتن ایمنی مشکلی در کنترل دما دارند، رایج است. در سالهای اخیر، قابلیت ردیابی مواد غذایی در صنعت فروشگاهی مورد توجه قرار گرفته است، بنابراین کنترل کیفی کامل اقلام یخچالی مورد نیاز است.
هنگامی که یک یخچال تجاری مجهز به اینترنت اشیا، یک غیرعادی در دمای داخل یخچال تشخیص میدهد، حسگر داخلی این غیرعادی را تشخیص میدهد و بهطور خودکار از طریق صدا یا پیام به آن اطلاع میدهد.
بنابراین، به عنوان یک اقدام متقابل در برابر خطاهای انسانی مانند نظارت بر ناهنجاری ها و تنظیمات نادرست دمای یخچال نیز موثر است. اعلان ها را می توان به پایانه های تلفن همراه منتقل کرد، بنابراین می توان آسیب را به حداقل رساند و بلافاصله عیب یابی را انجام داد.
با معرفی واقعی یخچالها و ویترینهای تجاری اینترنت اشیا به فروشگاهها، میتوان تلفات هزینهای مانند دفع را کاهش داد.
تبدیل دما و رطوبت در یخچال های تجاری به داده های روی ابر
با معرفی یخچالهای تجاری اینترنت اشیا، دادههایی مانند دما و رطوبت را میتوان به راحتی در فضای ابری جمعآوری و ذخیره کرد و امکان نظارت متمرکز بر دفتر مرکزی فروش را فراهم کرد. حتی فروشگاههایی که به دلیل کمبود نیروی کار توانایی جمعآوری دادههای دقیق برای یخچالهای تجاری را ندارند، میتوانند تعداد ساعات کار کارکنان معمولی را کاهش دهند و کارایی کار را بهبود بخشند.
هنگام کار با یخچالهای تجاری عمومی معمولی در فروشگاهها، بیشتر مدلها برای کارکنان حاضر در محل بود تا به صورت بصری اطلاعاتی مانند دما و رطوبت داخل یخچال را بررسی کرده و آن را با دست ثبت کنند.
با این حال، هر چه اندازه فروشگاه بزرگتر باشد، زمان و تلاش بیشتری برای جمع آوری و ثبت داده ها در انبار نیاز است.
یخچالهای اینترنت اشیا به طور مرتب دما و رطوبت یخچال را اندازهگیری و جمعآوری میکنند و کارمندان را از مشکل بررسی بصری هر مورد نجات میدهند. نمونه ای از رستورانی وجود دارد که در آن بهره وری نیروی کار با معرفی یک سیستم اینترنت اشیا 10 درصد بهبود یافته است. می توان حجم زیادی از داده ها را جمع آوری کرد.
یخچالهای لجستیکی در معرض خطر زیاد تغییرات دما هستند. برای حل این مشکل، استفاده از دیتالاگر توصیه می شود، اما موارد زیادی وجود دارد که در آن تشخیص علت واقعی یک حادثه دشوار است.
دلیل این امر این است که تنها با ردیابی دما و رطوبت نمی توان وضعیت در محل را درک کرد.
بنابراین، UPR با تحقق «IoT یخچالها برای لجستیک» از بهبود قابلیت ردیابی و ایجاد زنجیره سرد حمایت خواهد کرد.
مثال استفاده از اینترنت اشیا از یخچال برای توزیع
یخچال های توزیع با مشخصات فروشگاه های تجاری که در بالا ذکر شد متفاوت است و تمرکز بر کنترل مداوم دما هنگام حمل و نقل مواد غذایی و کالا است. بازرسی های مکرر نیز برای مقابله سریع با مشکلاتی مانند باز کردن بسته بندی در حین حمل و نقل ضروری است. بنابراین می توان گفت که ایجاد زنجیره سرد برای آمادگی برای حمل و نقل برخی کالاها برای صنعت لجستیک ضروری است.
با این حال، هر چه زمان حمل و نقل طولانیتر باشد، فرآیندهای کار با زنجیره سرد مانند کنترل دمای مناسب و بررسی شرایط بستهبندی بیشتر میشود، بنابراین خطر بروز مشکل به طور اجتنابناپذیری افزایش مییابد.
علاوه بر این، برخی از کالاهای حمل شده ممکن است در صورت تجاوز از مقدار تعیین شده معین دور انداخته شوند، بنابراین از دست دادن هزینه یک مسئله بود، اما گفته می شود که می توان با معرفی اینترنت اشیا به یخچال ها برای تدارکات، این مشکل را حل کرد.
ارتباط قابل اعتماد با استفاده از یک شبکه گسترده 3G (شبکه ارتباط تلفن همراه) به دست می آید.
همچنین بدون در نظر گرفتن مکان فعلی کامیون یا یخچال، اتصال بلادرنگ را فعال می کند. داده های دما و مکان داخل یخچال را می توان از راه دور بررسی کرد که برای بررسی وضعیت فعلی مفید است. علاوه بر این، از آنجایی که روش اتصال یک روش سلولی (بی سیم) است، می توان با استفاده از یک اتصال سیمی مانند دیتالاگر، مشکل استخراج داده ها را کاهش داد.
ابر: بسته UPR ASP
داده های ارسال شده از کامیون بارگیری شده با یخچال برای توزیع، به طور خودکار از طریق شبکه 3G به سیستم ابری ارسال می شود.
این ثبت اطلاعات عظیم در سیستم ابری انباشته شده است و همچنین امکان بازیابی آن با یک عملیات کاربرپسند وجود دارد.
برای بررسی علت زمانی که نوعی حادثه رخ می دهد مفید است. علاوه بر این، سیستم همچنین دارای عملکردی است که در صورت بروز مشکل، به طور خودکار هشدار را از طریق ایمیل ارسال می کند.
همچنین بار مسئول را کاهش می دهد زیرا دیگر نیازی به تماشای جلوی نمایشگر نیست.
نقاط قوت UPR در کنترل دما
ما پشتیبانی پیاده سازی را برای هر مشتری ارائه می دهیم. ما با حفظ ارتباط نزدیک، پیشنهاداتی را ارائه خواهیم کرد، مانند مشکلاتی که مشتری در حال حاضر با آن مواجه است و نحوه سفارشی کردن سیستم موجود برای حل آنها. همچنین می توانید برای مشاوره در مورد نصب و پیکربندی روی ما حساب کنید. ما قول می دهیم که آرامش خاطر را برای مشتریانی که در مورد اینترنت اشیا نگرانی یا تردید دارند، فراهم کنیم.
حتی پس از نصب، میتوانیم در مورد یخچالها، اشتراکگذاری منبع تغذیه دستگاهها و ویدیوهای تجهیزات برای مناطق دمایی به دست آمده مشاوره ارائه دهیم. لطفاً با ما تماس بگیرید تا بتوانیم برای عملیات کارآمدتر و دقیق تر پشتیبانی ارائه دهیم.
نظارت از راه دور با استفاده از دستگاه تلفن همراه امکان نظارت مداوم بر مکان و دما را حتی در صورت اتمام باتری یخچال فراهم می کند.
چالش های کنترل دما در لجستیک
در سال های اخیر، در زمینه هایی مانند مواد غذایی و دارویی، اهمیت «قابلیت ردیابی» برای تضمین سطح بالاتر ایمنی افزایش یافته است.
این سیستمی است که مجموعه ای از فرآیندها را از تولید تا پردازش و توزیع ردیابی می کند.
ایجاد قابلیت ردیابی به ما کمک می کند تا با درک دقیق تر از قبل از جریان تولید، پردازش و توزیع، مناطق مشکل (مکان، زمان، فرآیند) را در هنگام بروز مشکل شناسایی کنیم.
به خصوص در توزیع، خودکارسازی کیفیت و مدیریت موجودی با کنترل کامپیوتری منجر به کاهش چشمگیر زمان تحقیق خواهد شد.
در مواقع بعید که مشکلی در مواد غذایی و غیره وجود داشته باشد، ارائه اطلاعات بدون مشکل به مصرف کنندگان نیز مزیت است.
زنجیر سرد نیاز به کنترل کیفیت دقیق تری دارد
ردیابی GPS نقش مهمی در قابلیت ردیابی دارد. به خصوص در صحنه توزیع که شامل عملیات وسیله نقلیه است، می توان یک سیستم توزیع کارآمدتر ایجاد کرد زیرا امکان درک مکان فعلی محصول در زمان واقعی وجود دارد.
از سوی دیگر، مشکلاتی نیز وجود دارد که با اطلاعات مکان به تنهایی قابل مشاهده نیست. یک مثال زنجیره سرد، مشکل کنترل دما در هنگام توزیع کالاهای فاسد شدنی است.
به عنوان مثال، توزیع سبزیجات را در نظر بگیرید. میوه ها و سبزیجات برداشت شده ابتدا تحت یک عملیات حرارتی پایین به نام پیش سرد شدن قرار می گیرند و سپس در یخچال با طراوت بالا نگهداری می شوند. پس از آن، در مرحله حمل و نقل، به فریزر/یخچال منتقل می شود و برای مدت زمان مشخصی نگهداری می شود. به این ترتیب کنترل دمای مناسب تضمین می کند که سبزیجات با حفظ تازگی به دست مصرف کنندگان می رسد.
در به دست آوردن اطلاعات مکان با استفاده از GPS، می توان فهمید که سبزیجات در حال حاضر کجا هستند. با این حال، ما نمی توانیم تازگی سبزیجات فعلی را تایید کنیم. برای مدیریت آن، ایجاد زنجیره سرد ضروری است.
خطرات و چالش های عدم استقرار زنجیره سرد
اگر زنجیره سرد به موقع آماده نباشد، در صحنه توزیع چه خطراتی را می توان متصور شد؟ به عنوان مثال، داروهایی را در نظر بگیرید که نیاز به کنترل شدید دما دارند.
داروهایی که در طول حمل و نقل حتی اندکی از مقدار آستانه فراتر می روند، از نظر ایمنی نمی توانند برای درمان و غیره استفاده شوند. فرآورده های خونی بلافاصله دور ریخته می شوند. بدیهی است که شرکت های داروسازی و سایر توزیع کنندگان نمی توانند قرارداد فروش را انجام دهند و فروش ایجاد نخواهد شد. شخصی که محصول را سفارش داده است نمی تواند موجودی لازم را تامین کند و در نتیجه احتمال عدم تحویل دارو به بیمار وجود دارد.
با توجه به این نکات می توان گفت که ایجاد زنجیره سرد برای بسیاری از شرکت ها یک کار فوری است. با این حال، زنجیره سرد نیاز به کنترل دما در تمام مراحل از جمله تولید، پردازش و توزیع دارد. ساختن خودتان بسیار گران خواهد بود. بنابراین، در ژاپن، ایجاد یک زنجیره سرد دشوار است، مگر اینکه یک شرکت بزرگ باشد.
اقدامات متقابل و مشکلات مربوط به دیتالاگرها
در مرحله بعد، روش های کنترل دما را که در زنجیره سرد فعلی استفاده می شود، لمس خواهم کرد.
در صورت بعید بودن دمای داخل یخچال، دیتالاگر داده های ردیابی را ثبت می کند. به طور کلی، داده ها نه تنها شامل دما، بلکه رطوبت نیز می شود. روش های اتصال سیمی و بی سیم برای دیتالاگرها وجود دارد. در مورد اول، اساساً ردیابی دماهای زمان واقعی از راه دور دشوار است. معرفی تجهیزات دیگر و ساخت سیستم غیرممکن نیست، اما می توان گفت هزینه قابل توجهی خواهد داشت.
علاوه بر این، هنگام بازیابی اطلاعات از دیتالاگر سیمی، ورود به یخچال یا کامیون و برداشتن دیتالاگر مشکل ساز است.
به این ترتیب، دیتالاگرهای سیمی این مشکل را دارند که از نظر قابلیت ردیابی قادر به ردیابی بلادرنگ نیستند. همچنین در مفهوم زنجیره سرد می توان گفت که نمی تواند ریسک ها و مسائل فعلی را حل کند.
فناوریهای اساسی و تقسیم نقشها برای یخچالهای IoT
به عنوان راه حلی برای مسائل معرفی شده در قسمت قبل، اینترنت اشیا را برای یخچال های لجستیکی پیشنهاد می کنیم.
در ادامه به معرفی فناوری های خاصی که برای دستیابی به این امر معرفی خواهند شد و نقش های مربوط به آن ها می پردازیم.
دستگاه: ترمینال GPS با سنسور دما
ما یک ترمینال GPS با سنسور دما به عنوان وسیله ای ارائه خواهیم کرد که می تواند هم قابلیت ردیابی و هم زنجیره سرد را به دست آورد.
از آنجایی که منبع تغذیه به گونه ای طراحی شده است که با منحرف کردن منبع تغذیه یخچال برای دسته مواد، برق مصرف می کند، نیازی به تهیه باتری جداگانه و غیره نیست که منجر به کاهش ساعت کاری مانند شارژ می شود.
علاوه بر این، بدنه دستگاه در محفظه ای ذخیره می شود که می تواند ارتباط برقرار کند و خود نصب نیز آسان است.
پاسخ ها