واویشکا با گوشت چرخ کرده بهترین و سریع ترین غذا با گوشت است. یک ترکیب عالی از گوشت چرخکرده سرخ شده با رب گوجه فرنگی و یا گوجه،ادویه های خاص و سیب زمینی. این ترکیب را میتوان هم با نان سنگک یا بربری و یا هم با برنج سرو کرد. در کنار واویشکا گیلانی میتوان از زیتون پرورده و خیارشور نیز استفاده کرد.این غذا در اصل روسی است و در زمان جنگ جهانی دوم به ایران آمده و مردم شمال این رسپی را کمی تغییر داده اند و به شکل امروزی در آمده است.
استفاده از این غذا به عنوان یک وعده کامل و عالی به عنوان ناهار یا شام میتوان نام برد. در ادامه یک طرز تهیه عالی برای شما قرار داده ام که میتوانید خیلی سریع استفاده کنید و کیف کنید. پس با من تا آخر مقاله همراه باشید.
گوشت چرخکرده : 300 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرگ : 1 عدد
نمک زدرچوبه فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
1. ابتدا یک پیاز را به صورت نگینی خورد میکنیم و در ماهی تابه سرخ میکنیم تا تقریبا طلایی رنگ شوند.توضیح بدم طلایی شدن پیاز به این علت است که به اصطلاح شکر موجود در پیاز بیرون بیاد و یک طعم و شکل عالی به خود بگیرد.
2. در این مرحله گوشت چرخکرده را اضافه میکنم. سپس ادویه ها را به نوبت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت با ادویه و پیاز تا 80 درصد سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.اجازه میدهمی همه مواد با هم سرخ شوند.
3. سیب زمینی را به تکه های کوچک مثل عکس خورد میکنیم و در ماهی تابه سرخ میکنیم. من برای سرعت بیشتر در ایر فرایر سرخ میکنم.بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها را کنار گذاشته و تا نوبت به اضافه کردن برسد.
4.بعد از سرخ شدن گوشت کمی اب اندازه نصف لیوان به ماهیتابه اضافه میکنم و درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه میدهم تا بپزد.بعد از تقریبا 15 الی 20 دقیقه گوشت کامل پخته و من کمی آبدار دوست دارم . در این مرحله سیب زمینی ها را به روی گوشت اضافه کرده و واویشکا آماده است.
میتوانید این غذا را با برنج ایرانی و یا نان سنگک، لواش و یا بربری میل کنید.
در کنار واویشکا گوشت چرخکرده میتوانید از خیار شور و انواع ترشیجات استفاده کنید و لذت ببرید.
از گوشت چرخکرده مخلوط گاو و گوسفند استفاده کنید تا چربی متوسط داشته باشد
شما میتوانید از گوجه و فلفل دلمه ای نیز در این غذا استفاده کنید
ریختن اب و اجازه دادن برای پخت باعث کامل پخته شدن گوشت میشود
استفاده از فلفل قرمز نیز میتواند در واویشکا مناسب باشد
سیب زمینی را در مرحله اخر اضافه کنید تا تردی خود را نگهدارد و نرم نشود
پاسخ ها