قهوه نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد است، در ابتدا به صورت گیلاس قهوه بوده است که توسط گیاه قهوه به وجود می آید.درختچه قهوه اقسام متفاوتی دارد که به دو
مدل کانفورا و عربیکا قسمتمی شود.قهوه روبوستا از دانه گیاه کنفورا به دست می آید.قهوه روبوستا به طور کلی ذائقه تلخ تر وترشی پایین تری نسبت به انواع قهوه عربیکا دارد.
این قهوه شدیداًبرای فراهم گونه ها قهوه اسپرسو و نوشیدنی های پایه اسپرسو همانند لاته و کاپوچینو استفاده می شود. قیمت قهوه روبوستا به نسبت قیمت قهوه عربیکا کمتر
می باشد.
عطری تلخ و کم
چاشنی برجسته قوه روبوستا تلخی میباشد.
برای این گونه بادی متوسط میباشد.
اندازه کافئین در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر میباشد.
هزینه کمتر
چربی و قند کمتر
تنههای بزرگ ترو بطبع نسبت به آفات سرسخت ترند
درخچه قهوه روبوستا گیاه بسیارمقاوم تری نسبت به عربیکاست، و در ارتفاعات پایین تری نسبت به عربیکا رشد می کند. این موجب شده کاشت و برداشت این قهوه به سادگی انجام شود و به همین کمابیش پایین ترازعربیکا است.
ازخصوصیات دیگر قهوه روبوستا می توان به ایجاد کردن کرم ها یا فوم غلیظ بر روی اسپرسو اشاره کرد.محتوای کافئین قهوه روبوستا نسبت به عربیکا بسیاربیشتراست، به همین دلیل این نوشیدنی برای افرادی که دوست دارند درابتدای روز یا ساعات بعد از ظهر، از کافئین قهوه لذت ببرند انتخاب بسیارمناسبی است.
قهوه روبوستا همچنین چربی و قند کمتری نسبت به انواع عربیکا دارد. اندازه دانه های قهوه روبوستا نسبت به عربیکا کمی کوچکتر می باشد و دانه های آن کمی گرد هستند.
از کشورهایی که در پرورش اقسام روبوستا جایگاه نخست را دارند می توان به برزیل، ویتنام، اندونزی، اوگاندا و هند اشاره کرد.
پاسخ ها