keivan hooshyar

keivan hooshyar

اقدامات عملی و راهنمای جامع افزایش سرعت وردپرس

چرا افزایش سرعت سایت وردپرس مهم است؟ یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه‌بندی، سرعت سایت است و این موتور جستجو به سایت‌های پر سرعت اعتبار بیشتر و رتبه بالاتری می‌دهد. از طرفی هم تحقیقات نشان داده که اخیرا افراد برای لود شدن یک سایت وردپرسی زمان کمتری را منتظر می‌مانند و هر یک ثانیه تاخیر، باعث می‌شود نرخ تبدیل تا 7% کاهش یافته و تعداد کاربران نیز تا 16% کاهش پیدا کنند.

 آموزش افزایش سرعت سایت و یادگیری آن به عنوان تخصص اهمیت زیادی دارد و برای افرادی مناسب است که قصد بهبود سرعت سایت خود را دارند یا می‌خواهند وارد بازار کار شوند. در این مقاله قصد داریم با ارائه مجموعه‌ای از اقدامات عملی، به آموزش بالا بردن سرعت سایت وردپرس بپردازیم و سپس دوره افزایش سرعت چیتا را معرغی کنیم.

بررسی سرعت سایت وردپرسی چگونه انجام می‌شود؟

اگر تازه سایت‌تان را راه‌اندازی کرده‌اید و فکر می‌کنید سرعت مناسبی دارد بررسی بدون ابزار تخصصی روش خوبی نیست زیرا کش مرورگرتان باعث می‌شود سرعت لود سایت در سیستم شما بالا رود. با استفاده از ابزارهایی مثل GTmetrix و pagespeedinsights می‌توانید سرعت سایت خود را بررسی کرده و با استفاده از بازخوردی که ارائه می‌دهند ایرادات سایت را برطرف کنید و امتیاز بالاتری در این سایت‌ها بگیرید. قبل از هر تغییر در سایت و اقدام برای افزایش سرعت بهتر است به آموزش افزایش سرعت سایت بپردازید تا بدون تخصص دست به کاری نزنید و مشکلی برای سایت‌تان به وجود نیاید.

دلایل دیر لود شدن سایت چه هستند؟

اگر بدانید چه عواملی باعث کند شدن سرعت سایت وردپرس شما می‌شود بهتر می‌توانید برای بهبود آن تصمیم بگیرید. شاید بپرسید چه عواملی روی سرعت سایت تاثیر می‌گذارند؟ پس در ادامه آموزش افزایش سرعت سایت با ما همراه باشید:

  • استفاده از فایل‌های css و js سنگین: فایل‌های css و jsکه برای تنظیم ظاهر و استایل صفحات سایت به کار می‌روند گاهی می‌توانند عامل کاهش سرعت سایت باشند.
  • سرور و هاست ضعیف: اگر سرورهاست شما به خوبی پیکربندی نشده باشد باعث کاهش سرعت سایت شما می‌شود.
  • تنطیمات وردپرس: عدم فعالسازی کش سایت و تظیمات درست، باعث کندی سایت شما می‌شود.
  • سایز صفحه: سایز بالای صفحه که معمولا مربوط به تصاویر بهینه‌نشده است نیز می‌تواند باعث کندی سرعت سایت شود.
  • پلاگین‌های بد و ضعیف: عدم کدنویسی استاندارد یک پلاگین یکی از علل دیر لود شدن سایت شما است.
  • اسکریپت‌های خارجی: اسکریپت‌های خارجی مثل تبلیغات، فونت‌ها وغیره که در سایت شما اجرا می‌شوند یکی از عوامل کاهش سرعت سایت هستند.

آموزش اقدامات عملی برای بالا بردن سرعت سایت وردپرسی

عواملی که روی زمان بارگذاری صفحه تاثیر می‌گذارند را با هم دیدیم. شاید بپرسید چطور می‌توانم سرعت سایت وردپرسی‌ام را افزایش بدهم؟ تکنیک‌هایی که در ادامه می‌گوییم به بهبود پرفورمنس و تجربه کاربری کمک می‌کنند. انجام گام‌های زیر برای افزایش سرعت باز شدن سایت، ضروری هستند. چه مبتدی باشید و چه حرفه‌ای این راهکارها برای بهبود عملکرد سایت شما مناسب هستند و بدون کدنویسی و تنها در چند قدم ساده به افزایش سرعت وردپرس کمک می‌کنند. همه اقداماتی که در ادامه آورده‌ایم در دوره آموزش افزایش سرعت سایت به‌طور کامل به آنها پرداخته‌ایم.

  1. سایت وردپرس خود را به طور منظم آپدیت کنید

وردپرس و افزونه‌های قدیمی می‌توانند مدخلی برای هک و نفوذ باشند؛ سعی کنید به صورت منظم افزونه‌ها  و وردپرستان را آپدیت کنید تا هکرها از باگ‌های امنیتی درون افزونه استفاده نکرده و سایت‌ شما را هک نکنند.

       2. فرایندهای پس‌زمینه را بهینه کنید

فرایندهای پس زمینه فرایندهایی مثل: خزش محتوا توسط موتورهای جستجو، افزونه‌های پشتیبان گیری از سایت، کران جاب وردپرس برای به‌روزرسانی و غیره هستند. شما باید مراقب این فرایندها باشید، مدام گزارش‌های خزش سرچ کنسول را چک کنید و اطمینان پیدا کنید که افزونه پشتیبان گیری فقط در زمان‌هایی که ترافیک سایت شما پایین است به طور خودکار اجرا می‌شود.

سایر اقدامات مهم چک لیست سرعت را در ادامه مطلب ببینید و با دوره افزایش سرعت سایت چیتا نیز آشنا شوید.

keivan hooshyar
keivan hooshyar

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋