طرز تهیه خرما توپی بسیار راحت بوده و میتوان در کمترین زمان این خوراکی خوشمزه و انرژیزا را تهیه و مصرف نمود. توپک خرمایی در واقع یک نوع دسر مقوی و پرخاصیت است که اغلب برای مراسمات و مناسبتهای مذهبی مانند ماه مبارک رمضان تهیه شده و همچنین برای پذیرایی مهمانها استفاده میشود. ظاهر این خوراکی بسیار جذاب بوده و کودکانی که تمایلی به خوردن مغزیجات و خرما ندارد، ترغیب به مصرف آن خواهند شد.
میوه خرما پایه اصلی این میان وعده است که خود منبع غنی مواد معدنی، ویتامینها و عناصری از جمله کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم و روی است. فواید خرما بینظیر است از جمله باعث انرژیزایی، تقویت استخوانها، بهبود شرایط کمخونی، کاهش دردهای قاعدگی، درمان ضعف جنسی، بهبود عملکرد قلب و درمان مشکلات گوارشی میشود.
برای تهیه توپک خرمایی نیازی به فر نیست و کاملاً سریع و بیدغدغه آماده خواهد شد. این میان وعده گیاهی، به دلیل داشتن خرما و مغزیجات، بسیار سالم بوده و نیازی به قند مصنوعی ندارد، زیرا خرما به اندازه کافی شیرین است. در واقع بیش از 50 درصد از میوه خرما را قند تشکیل میدهد، اما این قند کاملاً طبیعی است و مضرات قند مصنوعی و شکر سفید را ندارد. پیشنهاد میشود افرادی که خرمای توپی را امتحان نکردهاند، حتماً دست به کار شده و مطابق با دستورالعملهای ذیل، این دسر خوشمزه را تدارک ببینند.
خرما توپی به روش های متفاوتی تهیه می شود که فیلم یکی از محبوبت ترین روش ها را بری شما آماده کرده ایم.
چندین روش مختلف برای طرز تهیه خرما توپی وجود دارد که بهترین و خوشمزهترین این روشها در ادامه معرفی میشوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترافل خرما
برای طرز تهیه خرما توپی ساده در ابتدا باید مغزیجات اعم از گردو، بادام یا پسته خام را بر روی حرارت ملایم کمی تفت داد. در این دستورالعمل از پسته تفت داده شده نیز استفاده میشود که کاربرد آن کاملاً سلیقهای است. باید توجه داشت که مغزهای استفاده شده نباید به صورت خام یا شور باشند و در ترکیب خرمای توپکی استفاده شوند. همانطور که گفته شد، هسته و پوست خرماها جدا شده و به همراه مغزیجات درون مخلوطکن ریخته میشود.
در این طرز تهیه خرمای توپی مخلوط نهایی درون ظرفی قرار میگیرد و سپس آب پرتقال تازه و عسل به آن اضافه میگردد. همچنین میتوان در صورت نبود آب پرتقال، از مقداری گلاب در ترکیب استفاده کرد. بعد آماده شدن ترکیب، باید از مواد به اندازه گردو جدا کرده و بعد از فرم دادن آن، درون پودر نارگیل، کنجد و یا ترایفلهای رنگی غلتانده شود. در نهایت خرماهای توپی آماده شده، باید درون یخچال قرار گیرند.
بیشتر بخوانید: کالری خرما Dates Calories
در ابتدا باید خرما کاملاً پوست کنده شده و هسته آنها جدا شود. خرماها درون یک ظرف مخصوص باید به طور کامل له شوند. میتوان این کار را با قاشق انجام داد و یا خرما را درون مخلوطکن له کرد. سپس خرماهای له شده به همراه کره نرم درون تابه ریخته شده و کمی تفت داده میشوند تا ترکیب یکنواختی بدست آید.
در این مرحله بیسکوئیتها پودر شده و گردوها خرد میشوند و سپس به مخلوط درون تابه اضافه خواهند شد. این مخلوط باید آنقدر ورز داده شود تا یکدست شده و دیگر به دست نچسبد. بهتر است دستها کمی با عرق دارچین مرطوب شده و سپس مواد به اندازه گردو برداشته و فرم داده شوند. توپکهای آماده شده درون مواد تزئین از جمله خلال پسته، پودر گردو، نارگیل و خلال بادام غلتانیده و تزئین میشوند. در نهایت توصیه میشود قبل از مصرف، مدتی خرماهای توپی در یخچال قرار گیرند تا فرم آنها حفظ شود.
مانند روشهای قبلی، باید دانهها و پوست خرما جدا شده و با بیسکوییت پودر شده مخلوط شود. مخلوط نرم خرما و بیسکوییت درون تابه ریخته و تفت داده میشود. در همین زمان باید روغن نارگیل خوراکی، زیتون و یا کره به ترکیب اضافه گردد. البته اضافه کردن روغن کاملاً اختیاری و سلیقهای است.
بقیه مواد از جمله پودر پسته، شکلات، گلاب، پودر کاکائو و هل را به ترکیب اضافه کرده و ورز داده میشود. سپس مواد به اندازه یک گردو جدا و در دست فرم میگیرد. سپس توپکهای خرمایی درون مواد تزئین غلتانیده و برای سرو آماده هستند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خرما بریز | دسر مقوی کرمانی
برای طرز تهیه خرما توپی آردی در ابتدا خرماهای بدون پوست و هسته را به همراه کره درون تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت داده میشوند. آرد نیز به صورت جداگانه کمی حرارت میبیند تا بوی خامی آن خارج شود. بعد از نرم شدن خرماها و تفت خوردن آرد، از روی شعله برداشته و با یکدیگر مخلوط شده و کاملاً له میشوند تا در نهایت خمیر یکنواختی بدست آید.
برای له کردن خرماها میتوان از گوشتکوب، قاشق و یا دستگاه مخلوطکن استفاده کرد. حال تمامی مغزیجات، پودر کاکائو و دیگر مواد را به خرما اضافه کرده و ورز داده میشود. سپس ترکیب به صورت گرد فرم داده شده و برای سرو درون مواد تزئین قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه برای 8 نفر
توپک خرمایی، یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار و محبوب است که طعم بینظیر و عطر خوبی دارد. همچنین ارزش غذایی این میان وعده بالا بوده و در عین حال مقرون به صرفه است. در این مقاله از وب سایت جنوبی طرز تهیه خرما توپی به روشهای مختلفی گفته شد. کاربران میتوانند با مراجعه به بخش فروشگاهی وب سایت فروشگاه اینترنتی جنوبی، انواع خرمای مورد نیاز برای تهیه توپک خرمایی را خریداری کرده و در کمترین زمان ممکن درب منزل تحویل گیرند. یکی از محبوب ترین محصولات جنوب، خرما کبکاب و خرما خاصویی است. پیشنهاد میکنیم تا برای خرید و قیمت خرما به فروشگاه ما عتماد کنید. لذت خریدی ساده و با کیفیت را با ما تجربه خواهید کرد.
لینک منبع مطلب " طرز تهیه خرما توپی و انواع توپک خرمایی " در وب سایت فروشگاه اینترنتی جنوبی
منبع کلیپ طرز تهیه خرما توپی: فروشگاه اینترنتی من و بازار
پاسخ ها