امروز با دستور تهیه آش در خدمت شما هستم. انواع آش مانند همه اين غذا رو اونطوري که دوست دارن درست ميکنن کسانی که طعم ترش این ظرف را دوست دارند می توانند این کار را با آبشش محلی انجام دهند و کسانی که طعم شیرین را دوست دارند می توانند از ماست شیرین یا آبله استفاده کنند. ابتدا از آبله استفاده می کنم و می مالیدم و بعد آب را درون آن می ریزم تا در آب حل شود و سپس با آن بجوشانم. در یکی از منطقه های کشور، پوست گوسفند شکم خود را خالی می کند و تمیز می کند و برای جلوگیری از فساد و بیرون پر کردن نمک می کند و حدود یک هفته به آن ها فرصت می دهد تا پوست آماده شود. سپس نمک ها و نخ خود را می شویند و پوست شکم را مانند کیسه نزدیک سوزن می کنند و ماست خشک یا انتزاعی را در آن می ریزند و در یخچال ذخیره می کنند تا تازه بماند. اگر با این نوع ماست جوش درست کنید، به شما اطمینان می دهد که خوشمزه ترین آهک جوشی خواهد بود که تا به حال در زندگی تان خورده باشید.
اول از همه ، بیایید برای ما آماده شویم ، مدفوع را بجوشانیم... برای انجام این کار جوش دو صد گرم از سرم مدفوع با beshabid و اجباری لیوان آب بریزید و آن را با همزن مخلوط سرم در آب حل شده و مایع به نظر می رسد مثل ماست رقیق و یا غلیظ و دوغ به طور دقیق. به عطر و طعم این مایع ، شما می توانید یک زیره کوچک ، خوش طعم و صدف استفاده کنید. به آرامی با زیره و صدف فصل و اضافه کردن به این مایع به یک مایع با طعم . مایع را کنار بگذارید تا استراحت و طعم داشته باشید.
لامپ را بعد از پوست بشویید و آن را کاملا بشویید ، یا می توانید آن را مالش دهید تا غذای شما را بیشتر بشویید و جوش ضخیم داشته باشد. برای این ظرف ، سعی کنید با استفاده از یک سنگ یا مس گلدان به طبخ بسیاری از مواد غذایی سالم و خوشمزه است. مقدار کمی از روغن را در یک ماهی تابه بریزید و محل آن را بر روی گاز تا روغن گرم. سپس روغن داغ را به پیاز خرد شده یا رنده شده اضافه کنید و صبر کنید تا سرخ شود.
از آنجا که در پایان سر جوش من می خواهم روغن دم را به آن اضافه کنم ، بنابراین در این مرحله از مقدار بسیار کمی روغن استفاده می کنم.
سر جوش
با گذشت زمان پیاز قرمز می شود ، چند گردو نسبتا خشن است و ما مغز را جدا می کنیم و سپس هر اندازه ای که دوست دارید بخورید. اگر دوست دارید به احساس قطعه گردو زیر دندان های خود را, خوردن آن تقریبا. سیر نیز تمیز ، شسته و خورده شده است. ابتدا گردو خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سپس کمی و کره را پخت کنید ، سپس سیر را اضافه کنید و تا مخلوط مخلوط کنید.
سر جوش
در این مرحله ، ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر صدف به اضافه روغن و مخلوط تا زمانی که ادویه جات ترشی جات سرخ شده و بوی خود را طولانی می شود. در حال حاضر پنیر ساینده را اضافه کنید و مخلوط کنید. این کار را به سرعت و با دقت انجام دهید تا مایع شما تابه را گرم نکند و محتویات آن برابر و برابر نشود. در این مرحله ، بهتر است گاز را کم کنید و به آرامی مخلوط کنید.با شرکت در یک دوره عمومی آشپزی مهارت های آشپزی خود را ارتقا دهید.
منبع:
پاسخ ها