توضیحات کامل و جامعی در مورد این دستکش ارائه شد و کاربرد، مزایا و معایب این نوع دستکش ها را خدمت شما عرض کردیم.
جنس دستکشهای وینیل پلی وینیل کلرید یا همان پی وی سی است که بر خلاف لاتکس هیچ حساسیتی برای مصرف کننده ایجاد نمیکند. این دستکش ها هم برای مصارف پزشکی و استفاده در کلینیک ها و مطب ها کاربرد دارند، و هم می توانند برای مصارفی مانند محیط های آزمایشگاهی، آشپزی، رنگ کاری و… استفاده شوند.
دستکش نیتریل از پلیمر سه گانه مصنوعی ساخته شده و همین امر دلیل منعطف و مقاوم بودن این دستکش است. در واقع جنس این دستکش به گونه ای است که هم در برابر حلال های چربی و مواد شیمیایی مقاومت دارد.
مقاومت دستکش های نیتریل از لاتکس ها سه برابر بیشتر است اما انعطاف پذیری کمتری دارد و این دستکش ها نیز در دو نوع پودری و بدون پودر ساخته شده است و شما می توانید هر مورد که استفاده راحت تری برای شما دارد را انتخاب کنید.
دستکش های نیتریل چسبندگی خوبی به دست دارند اما نه به اندازه لاتکس ها. به طور کلی دستکش های نیتریل مشکلی در حرکات کلی دست بوجود نمیآورند اما ممکن است در حرکات جزئی مشکلات کوچکی بوجود آورند.
دستکشهای لاتکس در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ تولید میشوند. سایزبندی دستکشهای لاتکس طبق اندازه کف دست استاندارد انجام میشود. یعنی طبق اندازه کف دست افراد با سایزهای مختلف، استانداردهایی برای تعیین اندازه دستکشهای لاتکس تعریف میشود. در نتیجه هنگام خرید دستکشهای لاتکس به سایز دستکش نیز توجه داشته باشید و چون یکی از وظایف دستکش لاتکس از بین نبردن حس لامسه است به سایز آن توجه زیادی داشته باشید.
دستکش های لاتکس علی رغم اینکه برای استفاده طولانی ساخته شدهاند اما در صورتی که دستتان دچار طعریق شد و داخل دستکش مرطوب شد آنها را تعویض نمایید. دلیل این امر این است که اگر رطوبت و گرما در زیر دستکش باشد به خودی خود باعث ایجاد آلودگی و عوامل بیماری زا می شود.
نکته بعدی این است که طبق گفته های پیشین اگر دچار حساسیت های آلرژیک هستید در انتخاب نوع دستکش لاتکس حتما دقت کنید تا دچار مشکل نشوید.
اگر امکان پارگی دستکش وجود دارد حتما از دو دستکش استفاده کنید تا از ورود میکروبها و آلودگی جلوگیری شود.
از آنجایی که دستکش های پزشکی زودتر دچار احتراق میشود در صورتی که از این دستکش در مجاورت آتش استفاده میکنید حتما اصول ایمنی را رعایت فرمایید.
پس از استفاده و تماس دست با آلودگی حتما دستکش ها را در سطل زباله بیاندازید.
دستکشهای لاتکس در تماس با الکل و مواد ضدعفونیکننده خاصیت خودرا از دست می دهند پس از ضدعفونی مداوم دستکشها پرهیز کنید.
پاسخ ها