مواد لازم طرز تهیه مربای به
به | ۴ عدد ( یک کیلوگرم ) |
شکر | ۱ الی ۱/۵ کیلو |
گردوی خرد شده | به میزان لازم |
گلاب | به میزان لازم |
دارچین | به میزان لازم |
عرق هل |
به میزان لازم |
طرز تهیه مربای به
میوه به را تکه تکه کنید و به تکه های نازکی برش بزنید، سپس آب و شکر را با هم مخلوط کنید و به ها را درون آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام بپزد. درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به ها می شود و تقریباً قرمز رنگ می شوند.
اگر دوست داشتید گردوها نرم باشند آن ها را حدودا یک ساعت قبل از آماده شدن مربا بِه داخل آن بریزید و اگر دوست نداشتید نرم باشند در مرحله آخر با گلاب و … به آن اضافه کنید. زمانی که مربای به کاملاً خوشرنگ شد و شهد آن به غلظت مناسب رسید به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارچین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید. و حرارت را خاموش کنید.
پاسخ ها