مواد لازم خیارشور خانگی یک روزه
اندازه خیار 2کیلوگرم
نمک نصف لیوان
فلفل قرمز
سرکه سفید 1 فنجان
آب 16 لیوان
فلفل سبز تند مقدار دلخواه
ترخون به اندازه لازم
سیر چند حبه
در ابتدا از همه آب رو میجوشونیم بعد نمک و فلفل هم بهش اضافه میکنیم تا خوب مخلوط بشه و میگذاریم کنار تا کاملا خنک بشه
خيار و سبزی ها را بپس از شستن خشک كنيد به اين ترتيب كه كافی است چند تا از شيشه هايی را كه درهای فلزی دارند مثل شيشه های رب، سس مايونز، و... را كه مواد داخل آن را استفاده كرديد دور نریزید.
خيارها به ترتيب و منظم كنار هم داخل شيشه مي چينيم و لابه لای خيارها برای هر شيشه دو تا فلفل تند و سه تا حبه سير و از سبزی ها، شويد و ترخون هر كدام دو، سه شاخه، داخل شيشه را پر می كنيم من فقط از ترخون استفاده کردم ک بعد ۲ یا ۳ ق غ خوری سرکه میریزیم روش بعد شیشه رو از مخلوط آب,نمک و فلفل قرمز پر کنین یا به ازای هر يک ليوان آب ,میتونی از آب نجوشیده هم استفاده کنید
يک قاشق غذاخوری نمک و 1/4ق چ فلفل قرمز مي ريزيم و خوب هم می زنيم و داخل شيشه ها را از آب نمک پر می كنيم و در شيشه های خیارشور را كيپ كرده و آن ها را می گذاريم داخل يک قابلمه و داخل قابلمه را آب می ريزيم طوری كه حداقل دو سوم از ارتفاع شيشه ها را آب بپوشاند و بعد قابلمه را می گذاريم روی شعله گاز تا آب داخل قابلمه به جوش بياید.
وقتی رنگ خيار به رنگ خيارشور در آمد شعله را خاموش می كنيم ولی اجازه می دهيم كه داخل همان آب جوش در قابلمه بمانند تا كاملاً سرد شوند و بعد شيشه ها را می گذاريم داخل يخچال، كافی است يک شب بماند و فردای آن قابل خوردن است.
فقط حتماً بايد داخل يخچال نگهداری شود ضمناً می توانيد بعد از آماده شدن از داخل شيشه در بياوريد و داخل دبه های پلاستيكی بريزيد كه كمترین جا را داخل يخچال بگيرند.
پاسخ ها