خوراک ها یکی از غذا های خوشمزه نونی هستند که شما می توانید با انواع گوشت و مرغ و جگر تهیه کنید.
برترینها: خوراک ها یکی از غذا های خوشمزه نونی هستند که شما می توانید با انواع گوشت و مرغ و جگر تهیه کنید.
این بار قرار است با جگر مرغ یک خوراک خوشمزه به شما یاد دهیک که طعم و مزه خوبی دارد و شما می توانید با سیب زمینی سرخ شده یا سبزی و ترشی این خوراک را میل کنید.
جگر مرغ سرشار از آهن است و نقش بسیار مهمی در بهبود روند بیماری های مختلف دارد زیرا برای مبارزه با استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت استخوان ها گزینه بسیار خوبی می باشد و می توانید در برنامه هفتگی خود این غذا را تهیه کنید.
مواد لازم
جگر مرغ ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ ۵ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
نارنج یا آب نارنج ۱ استکان
گشنیز به دلخواه
سیب زمینی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
مرحله اول: آماده سازی جگر مرغ
ابتدا باید جگر مرغ را تمیز کنید و به قطعات ریز تر خرد کنید و یا می توانید از بسته بندی های آماده استفاده کنید و جگر مرغ را بشورید و بعد به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش آمده بریزید و آبکش کنید این کار باعث گرفتن بوی زهم می شود و نیم پز می شود.
مرحله دوم: تفت دادن
در ادامه یاد پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و به همراه ۲ ق غذا خوری روغن و ادویه ها داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود، برای این که پیاز خوب پخته و کمتر روغن ببرد ابتدا کمی آب جوش اضافه کنید تا پخته شود و بعد سرخ شود.
مرحله سوم: تفت دادن جگر مرغ
در ادامه باید جگر مرغ را به همراه سیر رنده شده اضافه کنید و مواد را باهم تفت دهید تا سرخ شود و داخل همان تابه کره و رب و قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب رنگ باز کند و بعد آب نارنج یا اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا جگر مرغ با حرارت کم پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه خوراک جگر مرغ
در ادامه باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید و در انتها کمی گشنیز خرد شده به مواد جگر مرغ اضافه کنید و به همراه سیب زمینی میل کنید می توانید به دلخواه جگر مرغ را با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خوراک جگر مرغ
می توانید به دلخواه از کمی قارچ و فلفل دلمه استفاده کنید.
می توانید بجای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
حتما باید با حرارت کم پخته شود و مقدار پیاز زیاد باشد.
گشنیز خرد شده علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد برای تزیین نیز گزینه خوبی می باشد.
پاسخ ها