پلوها انواع مختلفی دارند و شما می توانید این بار با واویشکا غذای خوشمزه و ساده تهیه کنید.
برترینها: پلوها انواع مختلفی دارند و شما می توانید این بار از ترکیب واویشکا با رشته پلو یک غذای خوشمزه و ساده تهیه کنید.
اگر به دنبال یک غذای ساده ولی در عین حال ساده می گردید این رسپی را دنبال کنید زیرا طعم و مزه خوبی دارد و خیلی سریع تهیه می شود و شما می توانید برای نهار یا شام خود سرو کنید.
واویشکا یک نوع خوراک گیلانی است که می توانید با نان یا پلو سرو کنید و مخصوص خانم هایی است که حوصله وقت گذاشتن زیاد برای پختن غذا را ندارند و یا با آشپزی غریبه هستند!
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
نمک به مقدار لازم
رشته پلویی ۱۰۰ گرم
کره یا روغن ۱ ق غ
زعفران دمکرده ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه رشته پلو با واویشکا
مرحله اول: پخت برنح
در قابلمهی مناسب برنج را شسته و با میزان آب و نمکی که برای پخت کته نیاز دارد، یک ساعت خیس کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب برنج به جوش آید و کف روی برنج را گرفته و رشته ها خرد شده را افزوده و نیمی از کره را افزوده و وقتی آب برنج کشیده شد،برنج را دم بگذارید و یک قاشق زعفران روی برنج بریزید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید داخل کمی روغن تفت تا سرخ و طلایی شود و بعد سیب زمینی ها را از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه رشته پلو با واویشکا
گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت داده تا تغییر رنگ دهد و سیر رنده شده را افزوده و تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و رب را اضافه کرده و تفت داده و زعفران افزوده و نصف استکان آب اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا تنگاب شود و سیب زمینی را افزوده و از روی حرارت بردارید. وقتی پلو دم کشید باید آن را داخل دیس بکشید از واویشکا تهیه شده روی آن بریزید و به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با واویشکا
می توانید بجای رب از گوجه فرنگی پوره شده نیز استفاده کنید و مواد را تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی خوشرنگ شود.
می توانید این مواد را بین رشته پلو بریزید یا در انتها روی آن بریزید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن می توانید از کمی روغن کرمانشاهی نیز استفاده کنید.
پاسخ ها