کدو حلوایی از سبزیجات بسیار مغذی است که می توانید با رعایت نکات در خرید و نگهداری کدو تنبل، این ماده غذایی را نگهداری و مصرف کنید.
کدو تنبل، ماده ای با ارزش غذایی بالایی است و نسبت به سایر سبزیجات ماندگار تر است . با این وجود در صورت رعایت برخی نکات در هنگام خرید و نگهداری آن، می توانید آن را برای مدت طولانی تری حفظ کرده و از خواص آن بهره مند شوید . در این قسمت از فان به ارائه نکاتی در زمینه خرید و نگهداری کدو حلوایی و یا همان کدو تنبل خواهیم پرداخت ؛ با ما همراه باشید.
در صورت امکان ، کدو حلوایی متعلق به محل زندگی خود را خریداری کنید
در صورتی که در محل زندگیتان مرکز پرورش کدو حلوایی وجود دارد ، این ماده غذایی مغذی را از همان جا تهیه کنید و به این ترتیب، کدو حلوایی تازه ای نصیبتان خواهد شد.
قسمت های مختلف ظاهری کدو تنبل را مورد بررسی قرار دهید
کدو تنبل مستعد جذب بسیاری از باکتری های مختلف است و پوست آن یک مانع محافظتی در برابر این آلودگی ها به حساب می آید . بنابراین قبل از خرید کدو حلوایی مورد نظرتان با دقت پوست و ساقه آن را مورد بررسی قرار دهید و از عدم وجود هرگونه سوراخ ، خراش و یا لکه قهوه ای بر روی آن اطمینان حاصل کنید و همچنین لازم به ذکر است که یک کدو تنبل سالم دارای پوستی سفت و محکم است و نرم بودن آن به معنای پوسیدگی کدو تنبل مورد نظر می باشد.
به یکنواخت بودن رنگ کدو حلوایی دقت کنید
کدو حلوایی در انواع رنگ های مختلف عرضه می شود اما با این حال دقت کنید که کدو حلوایی مورد نظرتان در برخی نقاط دارای رنگ هایی مانند سبز و قهوه ای نباشد . وجود لکه های سبز و قهوه ای نشان دهنده کال بودن و یا پوسیده بودن کدو حلوایی مورد نظر می باشد.
به شکل کدو حلوایی دقت کنید
کدو تنبل های گرد و بیضی شکل دارای طعم و بوی بهتر و دانه های خوشمزه تری در مقایسه با سایر انواع آن ها هستند.
ضخامت کدو حلوایی مورد نظر را بررسی کنید
در صورتی که تمایل به خوردن کدو حلوایی مورد نظرتان دارید ، بهتر است کدو حلوایی ضخیم تری را انتخاب کنید و در عوض اگر خواستار حکاکی کردن بر روی آن هستید ، بهتر است انواع تو خالی آن را تهیه کنید.
کدو حلوایی را به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید
قرار گرفتن کدو تنبل برداشت شده در معرض نور مستقیم آفتاب ماندگاری آن را کاهش داده و باعث خشک شدن آن خواهد شد.
کدو حلوایی را در محیطی خنک نگهداری کنید
گرما دشمن کدو تنبل است و به سرعت آن را تخریب خواهد کرد و بنابراین در صورت لزوم بهتر است کدو تنبل خود را درون یخچال نگهداری کنید.
کدو حلوایی را به خوبی شستشو دهید
به منظور از بین بردن گرد و غبار و آلودگی های موجود بر روی پوست و نواحی اطراف ساقه کدو حلوایی ، آن را درون ظرفی پر از آب قرار داده و با استفاده از یک شوینده ملایم به خوبی تمیز کنید.
از کندن ساقه کدو حلوایی خودداری کنید
وجود ساقه بر روی کدو حلوایی باعث ماندگاری بیشتر آن و جلوگیری از بو گرفتن آن می شود؛ بنابراین از کندن ساقه آن خودداری کنید و همچنین لازم به ذکر است که در هنگام خرید کدو حلوایی ، گزینه ای را انتخاب کنید که دارای ساقه سخت ، سبز تیره و یا سیاه باشد.
در صورت رعایت نکات ذکر شده می توانید کدو حلوایی خود را تا 1 ماه سالم نگه دارید.
روش نگهداری کدو حلوایی برش خورده
بلافاصله پس از برش دادن کدو بدون برداشتن تخمه های آن بایستی داخل کیسه ای پلاستیکی در یخچال قرار داده و نگهداری کنید.
پاسخ ها