گفته می شود که آب لیمو یک نوشیدنی سالم است و دارای خواص مبارزه با بیماری می باشد این به خصوص در سلامت جامعه و درمان، جایگزینی محبوب است زیرا اثرات مفروض قلیایی دارد با این حال، آب لیمو pH غیرقابل بحث پایین دارد و بنابراین، اسیدی است و قلیایی نیست
هنگام بحث در مورد اسیدی یا قلیایی بودن مواد غذایی، این مهم است که مفهوم pH را درک نمایید.
به عبارت ساده، pH یک نرخ ارزش گذاری برای اسیدی یا قلیایی بودن یک محلول است در مقیاس 0 - 14 اندازه گیری می شود pH برابر با 7 خنثی در نظر گرفته شده است هر مقدار PH زیر 7 اسیدی نظر گرفته می شود و هر مقدار PH بیش از 7 قلیایی در نظر گرفته می شود.
در مقیاس اندازه گیری PH تفاوت بین اعداد مجاور نشان دهنده تفاوت ده برابر در اسیدیته است به عنوان مثال pH برابر با 5 یعنی 10 برابر اسیدی تر از pH برابر با 6 و 100 بار اسیدی تر از pH برابر با 7 است.
لیمو حاوی میزان بالایی از اسید سیتریک است لیمو یک pH اسیدی دارد با توجه به نظر FDA، آب لیمو دارای pH بین 2 و 3 است.
این باعث می شود آب لیمو 10000 - 100000 بار اسیدی تر از آب باشد.
قیمت دستگاه آبلیمو گیری صنعتی اصفهان
رژیم غذایی قلیایی در سال های اخیر محبوبیت به دست آورده است.
این اصل یک قاعده کلی است که غذاهایی که می خورید ممکن است pH بدن شما را تغییر دهد.
هیچ مدرکی برای حمایت از رژیم غذایی قلیایی وجود ندارد با توجه به تحقیقات، غذاهایی که می خورید اثر بسیار کمی بر روی PH خون دارد.
با وجود، رژیم غذایی قلیایی مواد غذایی را به یکی از سه گروه زیر طبقه بندی می کنند.
غذاهای اسیدی: گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات، تخم مرغ و الکل.
غذاهای خنثی: چربی طبیعی، نشاسته و قند.
غذاهای قلیایی: میوه ها، آجیل، حبوبات و سبزیجات.
مدافعان معتقدند که خوردن مقادیر زیاد غذاهای اسیدی می تواند بیشتر باعث اسیدی شدن pH بدن شما شود و آسیب پذیری شما را به ناخوشی و بیماری افزایش دهد.
پاسخ ها