دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

بیل گیتس: کشورهای ثروتمند تا پایان ۲۰۲۱ کروناویروس رو شکست می دهند

بیل گیتس: کشورهای ثروتمند تا پایان ۲۰۲۱ کروناویروس رو شکست می‌دهند

بیل گیتس معتقد است همه‌گیری کروناویروس جدید همچنان در تمام جهان ادامه خواهد داشت ولی کشورهای در حال توسعه بیشتر از بقیه با آن درگیر خواهند بود. او زمان پایان این همه‌گیری در کشورهای ثروتمند را پایان سال ۲۰۲۱ پیش‌بینی کرد.

همه می‌خواهند بدانند پاندمی کرونا چه زمانی پایان خواهد یافت و بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت هم پیش‌بینی خودش را اعلام کرده است. او در مصاحبه با خبرگزاری وایرد اظهارات قبلی‌اش را تکرار کرد و تست‌های کنونی کرونا را زباله خواند. به عقیده گیتس، پایان کرونا با جبر جغرافیایی گره خورده و کشورهای ثروتمند مانند آمریکا زودتر از دیگران به این پاندمی پایان خواهند داد:

«نوآوری‌ها در زمینه تشخیص، درمان‌های جدید و واکسن‌ها خیره‌کننده است و بر همین اساس می‌توانم بگویم کشورهای ثروتمند تا پایان سال ۲۰۲۱ به این بیماری پایان خواهند داد. این داستان برای کشورهای در حال توسعه تا پایان ۲۰۲۲ طول می‌کشد.»

بیل گیتس: کشورهای ثروتمند تا پایان ۲۰۲۱ کروناویروس رو شکست می‌دهند

گیتس که از طریق بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» تحقیقات مربوط به درمان و ساخت واکسن کروناویروس جدید را حمایت می‌کند، بی‌دلیل خوش‌بین نیست. او می‌داند که حتی اگر پیش‌بینی‌اش درست از آب دربیاید باز هم تمام کشورها از نظر رشد و پیشرفت اقتصادی سال‌ها به عقب رانده می‌شوند. در واقع پیامدهای همه‌گیری کروناویروس تا مدت‌ها گریبان کشورها را خواهد گرفت.

گیتس در مصاحبه‌اش سیستم تست ایالات متحده و نحوه عملکرد ترامپ و دولت آمریکا را با شدیدترین عبارات زیر سؤال برد. او پیش از این در مصاحبه با خبرگزاری CNN نیز گفته بود تعداد بالای مبتلایان کروناویروس در آمریکا به‌خاطر فقدان رویه‌های مناسب تست و ردیابی بیماران است. به عقیده او مقاومت مردم در برابر استفاده از ماسک نیز وضعیت را بدتر کرده است.

گیتس معتقد است واکسن کروناویروس سرانجام از راه می‌رسد ولی به‌خاطر محدودیت‌های تولید و توزیع، کشورهای ثروتمند زودتر از دیگران به این واکسن دست می‌یابند. او می‌گوید در حال حاضر داروی رمدسویر در کنار دگزامتازون نتایج خوبی را در شرایط بالینی ایجاد کرده‌اند و دیگر درمان‌های ضد ویروسی و آنتی‌بادی تا دو-سه ماه دیگر وضعیت را بهبود می‌بخشند.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋