دستکش لاتکس از انواع پرمصرف دستکش های پزشکی است. این نوع دستکش به دلیل اینکه از ترکیبات طبیعی ساخته شده مزایا و معایب خاص خود را دارد.
دستکش های لاتکس در سایزهای مختلف تولید شده اند. برندهای سازنده این محصول تقریبا از استاندارد واحد برای تولید این دستکش ها استفاده می کنند تا خریداران هنگام انتخاب بین برندهای مختلف دچار سردرگمی نشوند.
این نوع دستکش هم برندهای ایرانی دارد و هم خارجی. دستکش لاتکس خارجی مسلم است که گرانتر است. اما کیفیت دستکش لاتکس ایرانی هم چیزی از رقبای خارجی کم ندارد. دستکش لاتکس حریر معروف ترین دستکش لاتکس ایرانی است که هم قیمت خوبی دارد و هم مرغوب است.
همان طور که ابتدای مطلب گفتیم دستکش لاتکس از مواد اولیه طبیعی تولید می شود بنابراین طبیعی است که عده ای از افراد با پوشیدن آن دچار حساسیت شوند. این افراد می توانند دستکش نیتریل را جایگزین کنند.
ماندگاری دستکش لاتکس یک تا سه سال است. دستکش های لاتکس نه فقط در زمینه پزشکی بلکه برای مشاغل دیگر نیز کاربرد دارد. بنابراین خرید عمده دستکش لاتکس برای مراکز درمانی و ارگان ها مقرون به صرفه تر است. این محصولات را می توانید از فروشگاه های کالای پزشکی مصرفی تهیه کنید.
دستکش لاتکس به راحتی پوشیده می شود.
هنگام کار انعطاف پذیری بالایی ارائه می دهد.
این دستکش حساسیت لمسی مناسب دارد و حین کار راحت است.
دستکش لاتکس درجه بالایی از محافظت را در برابر مواد شیمیایی و خطرات بیولوژیکی ارائه می دهد.
انواع دستکش لاتکس
دستکش های لاتکس در انواع پودری و بدون پودر ارائه می شوند.
دستکش لاتکس پودر دار
در تهیه دستکش لاتکش پودری از نشاسته ذرت برای پوشیدن و در آوردن راحت محصول استفاده شده است. این امر به ویژه برای افرادی که سرعت عمل حین کار برایشان اهمیت ویژه دارد، مناسب است.
همچنین از تعریق دست جلوگیری کرده و کف دست را خشک نگه می دارد.
انواع دستکش لاتکس بی رنگ و رنگی
صادقانه بخواهیم بگوییم دستکش لاتکس فقط در نوع بی رنگ (شیری) تولید می شود. همه انواع دستکش های لاتکس رنگی که در بازار وجود دارند از نوع نیتریل هستند و به نام دستکش لاتکس رنگی فروخته می شوند.
پاسخ ها