بیش از ۵۰ درصد ترکیبات نوتلایی را که از سوپرمارکت تهیه میکنید، روغن پالم و شکر تشکیل میدهد. بهعلاوه، برای تهیه این شکلات خوشمزه، از شیر خشک بدون چربی، پروتئین وی و طعمدهنده مصنوعی نیز استفاده میشود. این ترکیبات موجب میشود که ۲ قاشق غذاخوری از نوتلا صنعتی حاوی ۲۰۰ کالری، ۱۱ گرم چربی و ۲۱ گرم شکر باشد. اما این ارقام برای ۲ قاشق غذاخوری نوتلا خانگی به ۷۰ کالری، ۵ گرم چربی و ۵ گرم شکر کاهش پیدا میکند. این یعنی خلاصی از شر مضرات نوتلا. پس باید طرز تهیه نوتلا خانگی را یاد بگیریم.
بنابراین، نوتلا خانگی گزینه سالمتر و اقتصادیتری محسوب میشود و خواص کاکائو را هم دارد. اگر به سلامت اعضای خانوادهتان اهمیت میدهید و میخواهید با طرز تهیه نسخه سالمتر نوتلا آشنا شوید، حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در ادامه پس از ارائه دستوری ساده برای درستکردن نوتلا خانگی، نکات مربوط به نگهداری و موارد استفاده آن را نیز بررسی خواهیم کرد. پس، حتما تا انتها با ما همراه باشید.
نوتلا خانگی نهتنها از نوتلا صنعتی سالمتر است، بلکه قیمت پایینتری هم دارد. خوشبختانه با چند ماده اولیه و تجهیزات ساده، میتوانید این خوراکی خوشمزه و سالم را خودتان در خانه تهیه کنید. در زیر، اطلاعات جزئیتری درباره تجهیزات لازم، مواد اولیه و طرز تهیه نوتلا خانگی ارائه کردهایم:
برای درستکردن نوتلا در خانه، به تجیزات و وسایل عجیبوغریبی نیاز ندارید و تنها با ۳ وسیله زیر میتوانید این خوراکی خوشمزه را درست کنید:
مواد اولیهای که برای تهیه نوتلا مورد نیاز است، عموما در خانهها یافت میشود و نیازی نیست که بابت تهیه مواد مورد نیاز آن زحمت زیادی متحمل شوید. لیست این مواد را در زیر ارائه کردهایم:
درصورتیکه میخواهید نوتلا خانگی را با چیپس شکلات درست کنید، باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
بعد از برشتهکردن فندقها و گرفتن پوستشان، آنها را داخل مخلوطکند بریزید و طبق مرحله قبل صبر کنید تا بافتی کرمی و یکنواخت پیدا کنند.
در این فاصله، شکلاتها را روی حرارت غیرمستقیم و به روش بنماری ذوب کنید. برای آبکردن شکلات میتوانید از مایکروفر نیز استفاده کنید. در این صورت، حتما باید هر ۳۰ ثانیه یکبار ظرف را از دستگاه خارج کنید و آن را هم بزنید تا شکلات نسوزد.
پس از یکنواخت و نرمشدن فندقها، وانیل و نمک را اضافه کنید و سپس، بهمرور شکلات آبشده را داخل ظرف بریزید. مخلوطکن را روشن کرده و مواد را بهخوبی مخلوط کنید. در آخر، نوتلا را مزه کنید و در صورت تمایل کمی نمک، وانیل یا شیرینکننده به آن اضافه کنید.
نوتلای خانگی شما آماده است. برای آنکه نوتلا تا مدت زمان بیشتری تازه بماند، آن را داخل ظرف دربسته بریزید.
برای آنکه نوتلای خانگی طعم لذیذتر و کیفیت بالاتری داشتهباشد، حتما نکات زیر را هنگام درستکردن نوتلا رعایت کنید:
باتوجهبه مواد اولیهای که برای درستکردن نوتلا استفاده میشود، نیازی نیست که آن را داخل یخچال نگهداری کنید. فقط آن را در ظرفی دربسته بریزید و دور از نور مستقیم خورشید (مثلا داخل کابینت) قرار دهید. در این حالت، نوتلا تا ۲ هفته سالم میماند و در صورت نگهداری در یخچال، تا ۲ ماه نیز قابل استفاده است. اگر بعد از گذشت این مدت همچنان مقداری نوتلا باقی ماند، بهتر است برای جلوگیری از فاسدشدن مغزها، آن را داخل فریزر قرار دهید. البته باید توجه داشتهباشید که در این حالت بافت نوتلا پس از یخزدایی تغییر میکند و بهاندازه قبل حالت کرمی نخواهد شد. البته تغییری در طعم آن ایجاد نمیشود.
هر چند که ممکن است مصرف نوتلا صنعتی بهخاطر کالری، چربی و قند بالا کمی نگرانتان کند، اما اگر عاشق نوتلا هستید، با خیال راحت میتوانید نسخه خانگی آن را به وعدههای روزانهتان اضافه کنید. اگر ایدهای برای مصرف نوتلا خانگی ندارید، میتوانید از پیشنهادهای زیر ایده بگیرید:
نوتلا خانگی، انتخابی سالم و اقتصادی برای کسانی است که عاشق خوراکیهای کاکائویی و شیرین هستند. خوبی درستکردن نوتلا در خانه این است که میتوانید ترکیبات آن را به دلخواهتان تغییر دهید و طعی خلق کنید که دقیقا مطابق میلتان است. در این مطلب، صفر تا صد طرز تهیه نوتلا خانگی را بررسی کردیم و به شما گفتیم که چطور میتوانید نوتلایی سالم و اقتصادی در خانه درست کنید. اگر قبلا این خوراکی جذاب و خوشمزه را در خانه درست کردهاید، حتما تجربیات خود را با ما نیز بهاشتراک بگذارید.
پاسخ ها