دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی
توسط ۱۷ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه شکلات لذیذ دبی در خانه مخصوصا عید نوروز

طرز تهیه شکلات دبی خوشمزه در خانه ویژه عید نوروز

چند ماهی است شکلات دبی چنان غوغایی در دنیا به پا کرده که همه مردم می‌خواهند برای یک بار هم که شده این طعم لذیذ و جدید را بچشند. از طرفی، شکلات دبی یکی از تنقلات تجملاتی و نسبتاً گران‌قیمت به حساب می‌آید. با این اوصاف چه باید کرد؟ می‌توانید خودتان دست به کار شوید و در خانه شکلات دبی درست کنید. چطور؟ کافی است ابتدا این مطلب را با دقت بخوانید و بعد مواد لازم برای تهیه شکلات دبی را آماده کنید. پس از آن، کافی است دست به کار شوید، و از روی طرز تهیه شکلات دبی ما یک شکلات دبی خوشمزه ویژه عید درست و میل کنید.

آیا شکلات دبی نام دیگری هم دارد؟

شکلات‌ دبی با نام شکلات پسته کنافه دبی نیز شناخته می‌شوند. در واقع، این شکلات‌ها، شکلات‌هایی هستند که با مخلوط پسته‌ای کرمی و ترد پر شده‌اند. این شکلات دبی با هات چاکلت با شکلات تلخ حسابی می‌چسبد.

دستور تهیه شکلات دبی اصل از کجاست؟

طرز تهیه شکلات دبی خوشمزه در خانه ویژه عید نوروز

چند ماه پیش، شکلات پسته‌ای دبی که در اینترنت بسیار معروف شد و همه در حال تهیه آن بودند. هیچ کس نمی‌داند دستور اصلی آن چیست، زیرا این شکلات‌ها فقط در دبی توسط مکانی به نام Fix Dessert Chocolatier ساخته می‌شوند و آن‌ها را به خارج از کشور نمی‌فرستند.

چه اتفاقی افتاد؟ مردم در سراسر دنیا که لذت طعم شکلات دبی را تماشا کرده بودند، تشنه این بودند که کام خود را با شکلات دبی شیرین کنند یا حتی از آن لحظات باشکوه فیلم و عکس بگیرند و در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند. اما کسی دستور تهیه واقعی را نمی‌دانست. بنابراین، هر کسی از ظن خود یار شکلات دبی شد و نسخه خود را رو کرد.

حالا اگر حوصله سختی شکلات دبی و تهیه مواد پیچیده آن را ندارید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه موس شکلاتی را تست کنید.

مواد لازم برای شکلات دبی

طرز تهیه شکلات دبی خوشمزه در خانه ویژه عید نوروز

  • چیپس شکلات تیره: از هر شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.
  • روغن نارگیل: مقداری برای ذوب شکلات و بقیه برای پختن خمیر فیلو استفاده می‌شود. می‌توانید از کره بدون نمک نیز استفاده کنید.
  • تاهینی: طعمی آجیلی به شکلات دبی می‌دهد.
  • کره پسته خام و کرم‌مانند: می‌توانید بخرید یا خودتان در خانه درست کنید. برای تهیه آن، فقط کافی است پسته‌های بدون نمک و برشته را مخلوط کنید تا زمانی که نرم و کرمی شود.
  • خمیر کاتایفی (خمیر فیلو ریزشده): در اکثر فروشگاه‌های خاورمیانه‌ای و در بخش شیرینی‌ها پیدا می‌شود.

طرز تهیه شکلات دبی

طرز تهیه شکلات دبی خوشمزه در خانه ویژه عید نوروز

شکلات سفید را ذوب کنید و مقدار کمی از آن را روی جیب‌های قالب‌های شکلات برای طراحی بچکانید. آن را کنار بگذارید.

  • در یک کاسه کوچک، چیپس‌های شکلات و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را اضافه کنید و در مایکروویو به فواصل ۲۰ ثانیه‌ای ذوب کنید.
  • دو قاشق غذاخوری از شکلات ذوب‌شده را در هر قالب شکلات بریزید.
  • با استفاده از یک قاشق یا برس سیلیکونی، آن‌ها را در پایین و طرفین قالب‌ها پخش کنید. سپس قالب را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

در این حین، مواد پسته‌ای را آماده کنید.

  • خمیر کاتایفی (فیلو) را روی تخته برش خرد کنید.
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل (یا کره) را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • خمیر کاتایفی خردشده را به تابه اضافه کنید.
  • خمیر کاتایفی را چند دقیقه بپزید و به‌طور مداوم مخلوط کنید تا طلایی شود.
  • حرارت را خاموش کنید و سپس کره پسته را اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر تاهینی(اختیاری)

  • همه‌چیز را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  • مخلوط پسته را به‌طور مساوی در قالب‌های شکلات تقسیم کنید.
  • آن‌ها را به طور یکنواخت پخش کنید.
  • ۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر شکلات ذوب‌شده را به هر قالب اضافه کنید تا مواد را پوشش دهد.
  • با استفاده از قاشق یا برس سیلیکونی، آن‌ها را پخش کنید.
  • اجازه دهید شکلات‌ها در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه یا در فریزر به مدت ۱۰ دقیقه سفت شوند.
  • حالا می‌توانید آن‌ها را از قالب‌ها جدا کنید و لذت ببرید.

ریزه‌کاری‌های تهیه و نگهداری شکلات دبی

طرز تهیه شکلات دبی خوشمزه در خانه ویژه عید نوروز

  • اگر می‌خواهید بافت تردتر و کرم کمتری داشته باشید، می‌توانید خمیر را کمی بیشتر اضافه کنید.
  • اگر قند را حذف کرده‌اید، از چیپس شکلات بدون شکر استفاده کنید.
  • از قالب‌های شکلات کوچک‌تر استفاده کنید که هر کدام از شکلات‌ها را به شکلات‌های تک‌نفره و کوچک‌تر تبدیل می‌کند.
  • به جای پختن کاتایفی با روغن نارگیل، می‌توانید از هر روغن دیگری یا کره بدون نمک استفاده کنید.
  • برای کاهش کالری، می‌توانید چیپس شکلات را بدون روغن نارگیل نیز ذوب کنید.
  • می‌توانید در طراحی خلاق باشید و به‌جای شکلات سفید، از شکلات‌های رنگی برای تزئين شکلات دبی استفاده کنید.
  • اگر کاتایفی یخ‌زده است، قبل از استفاده، بگذارید که یخ ذوب شود تا راحت‌تر آن ا خرد کنید.
  • بگذارید شکلات‌ها کاملاً سفت شوند و سپس آن‌ها را از قالب‌ها خارج کنید.
  • اگر نمی‌توانید قالب‌های شکلات پیدا کنید یا نمی‌خواهید منتظر بمانید تا آن‌ها ارسال شوند، سعی کنید آن را در یک قالب لوف درست کنید. فقط کاغذ روغنی با لبه‌های بلند اضافه کنید تا بتوانید راحت‌تر آن را بیرون بیاورید و یک شکلات بار به اندازه قالب شکلات خواهید داشت. ممکن است کمی سخت باشد که به تکه‌ها برش دهید، اما کار را راه می‌اندازد!
  • شکلات‌ها را به‌آرامی گرم کنید و سپس به دمای اتاق برگردانید، آن هم قبل از اینکه مایه شکلات را به قالب اضافه کنید.
  • شکلات‌های باقی‌مانده را در یخچال نگهداری کنید. این کار باعث می‌شود که آن‌ها ترد و بافت بهتری داشته باشند.

 

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت
دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋