پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

قیمت شکلات در دبی در حال افزایش است! | ردپای ولیعهد در ترند جدید وبلاگ نویسان!

شکلاتی که فضای مجازی را پر کرده است. این شکلات تخته ای دارای مغز سبز رنگ پسته ای است که بیشترین دلیل جذابیت آن همین خمیری بودن مغز سبز آن است. در این گزارش به بررسی مفصل درباره شکلات دبی پرداخته و به قیمت آن اشاره کرده و حتی طرز تهیه آن را در خانه آموزش داده ایم.

اگر چرخی در فضای مجازی زده باشید با انواع و اقسام کلیپ های مربوط به شکلات ترند شده دبی روبرو می شوید. شکلاتی که فضای مجازی را پر کرده است. این شکلات تخته ای دارای مغز سبز رنگ پسته ای است که بیشترین دلیل جذابیت آن همین خمیری بودن مغز سبز آن است. در این گزارش به بررسی مفصل درباره شکلات دبی پرداخته و به قیمت آن اشاره کرده و حتی طرز تهیه آن را در خانه آموزش داده ایم.

قیمت شکلات دبی هوش از سر می پراند! | رد پای ولیعهد در ترند جدید بلاگرها!

شکلات  به خودی خود جذاب است و از کوچک تا بزرگ طرفداران خاص خود را دارد. به تازگی مدل جالبی از شکلات که مربوط به دبی است، طرفداران زیادی مخصوصا در فضای مجازی  پیدا کرده است. بلاگرها و انفلوئنسرهای مختلفی به این شکلات پرداخته اند و به نوعی آن را تبدیل به ترندهای روز دنیا کرده اند. این شکلات ظاهر عجیب غریبی ندارد اما در مغز آن خمیری سبز رنگ و پسته ای وجود دارد که آن را برای شکلات خورها جذاب تر کرده است.

در این گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش نیوز به بررسی همه جانبه درباره شکلات ترند اماراتی پرداخته است که در ادامه می خوانیم.

شکلات دبی ساخته کدام شرکت است؟

نام برند شرکتی شکلاتی که در دبی معروف شده است فیکس نام دارد. این شکلات به دلیل ترکیب مواد نوآورانه و تاثیر گرفته از فرهنگ خاورمیانه، مانند پسته و کونوفه با شکلات با کیفیت، به سرعت توجه علاقمندان به شکلات در سرتاسر جهان را جلب کرده است.

سارا حمودا، بنیانگذار فیکس، همکاری ویژه این برند با ولیعهد دبی، شیخ حمدان، را تأیید کرده است. او در یک پست اخیر در اینستاگرام، احساس افتخار و قدردانی عمیق خود را ابراز کرد و گفت: «فیکس بسیار خوشحال است که با همکاری اعلیحضرت شیخ حمدان، طعمی منحصر به فرد خلق کرده که به ذائقه شخصی و عشق به این ماده خاص اختصاص دارد.

قیمت شکلات اماراتی دبی در بازار ایران

قیمت شکلات ترند شده دبی نسبت به شکلات های دیگر و به دلیل محبوبیت زمانی که در حال حاضر گرفته است، شدیدا بالا رصد شده است. در برخی موارد شکلات دبی را در داخل کشور، در قطعات کوچک و بسته بندی های معمول، بالای ۲ میلیون تومان هم به فروش می رسانند!

در تصویر زیر یک نمونه شکلات فیکس پسته کنافه دبی را می بینیم. در تصویر به صورت واضح می توانید مغز خمیری و سبز رنگ این شکلات را با ریشه های کنافه ببینید. شکلات تخته ای دبی در آگهی زیر به قیمت ۶۹۰ هزار تومان اعلام شده است.

جالب است بدانید که طرز تهیه شکلات ترند شده دبی هم بسیار وایرال شده است و برخی ها به سمت تهیه کردن آن در داخل کشور افتاده اند تا از بازار داغی که دارد نهایت استفاده را ببرند. در تصویر زیر یک نمونه آگهی شکلات دبی را می بینیم که فروشنده ادعا کرده است که این شکلات را می تواند به شیرینی فروشی ها به صورت کیلویی هم به فروش برساند. در مقایسه با موردهای بسته بندی و شرکتی، این شکلات ها شبیه سازی شده قیمت پایین تری دارند. طوریکه در تصویر زیر می بینیم قیمت کیلویی شکلات دبی را ۵۵۰ هزار تومان اعلام کرده است.

شکلات پسته کنافه دبی را چطور در خانه درست کنیم؟

تهیه شکلات تخته‌ ای پسته کنافه دبی، کار دشواری نیست و به تجهیزات زیادی نیاز ندارد. با این حال، استفاده از بهترین مواد اولیه ضروری است تا مزه شکلات خوب از آب درآید. این شکلات به خمیر پسته و رشته کادایف نیاز دارد. دستور تهیه‌ آن، مشابه شکلات دبی است و می‌ توانید آن را به راحتی در خانه درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

برای تهیه این شکلات،  رشته‌ های کادایف را خرد کرده و آن‌ را در تابه‌ ای با حرارت کم تفت می‌دهیم تا به رنگ طلایی درآیند. در حین تفت دادن، باید مرتب هم بزنیم تا رشته‌ها نسوزند؛ در غیر این صورت، مغز شکلات در هر لقمه تردی لازم را نخواهد داشت. پس از اینکه رشته‌ها طلایی شدند، حرارت را خاموش می کنیم. اگر خمیر پسته سفت باشد، آن را کمی گرم می‌کنیم تا نرم و روان شود. سپس کمی نمک روی کادایف ترد می‌پاشیم و پودر پسته را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

بعد از آن، شیر و شکلات تلخ ذوب شده را در یک کاسه ترکیب می‌کنیم وسپس روغن نارگیل را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد کنار می‌گذاریم. شکلات سفید را در یک کاسه جداگانه ذوب کرده و به چند کاسه کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم تا با رنگ‌های خوراکی رنگ‌ آمیزی شوند.  رنگ‌های مختلف شکلات را روی پایه قالب می‌ریزیم و سپس روی شکلات تلخ ذوب شده می‌ ریزیم. با استفاده از پشت قاشق، آن را به طور یکنواخت در قالب پخش کرده و گوشه‌ها و سطح را به خوبی می‌ پوشانیم. در نهایت، هر قالب را با مغز پسته پر کرده و سطح آن را به طور یکنواخت صاف می‌کنیم. قسمت بالایی را با شکلات تلخ ذوب شده بیشتری پر کرده و به طور یکنواخت می‌ پوشانیم. اطمینان حاصل می‌کنیم که اضافات را جدا کرده و قالب را برای چند دقیقه در فریزر قرار می‌ دهیم تا سفت شود. سپس شکلات را از فریزر و قالب خارج کرده و آن را با چای، قهوه یا پس از غذا سرو می‌ کنیم.

منبع: گسترش نیوز

 

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋