دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی
توسط ۱۷ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

۹ نکته طلایی برای بهبود عملکرد کودک در آموزش آنلاین؛ پدر و مادرها بخوانند

۹ نکته طلایی برای بهبود عملکرد کودک در آموزش آنلاین؛ پدر و مادرها بخوانند

همه‌گیری کرونا در جهان باعث تعطیلی گسترده مراکز آموزشی شد. اغلب این مراکز فعالیت آموزشی‌شان را به فضای مجازی منتقل کردند. منتها این تغییر به‌راحتی صورت نگرفت و آموزش آنلاین به‌همراه خود چالش‌های جدیدی را پیش روی معلمان و دانش‌آموزان قرار داد. برای والدین نیز ماندن فرزندان در خانه و پیگیری درس‌ها تجربه‌ای جدید است. بدون شک، دانش‌‌آموزان بدون همکاری والدین نمی‌توانند از پس همه چالش‌های آموزش آنلاین برآیند. در این مقاله، به ۹ روشی اشاره می‌کنیم که والدین به‌کمک‌ آنها می‌توانند یادگیری فرزندشان را بهبود ببخشند.

۹ نکته طلایی برای بهبود عملکرد کودک در آموزش آنلاین؛ پدر و مادرها بخوانند

در ادامه، ۹ نکته کاربردی را برای شما والدین بازگو می‌کنیم. این نکات در بهبود یادگیری کودکان بسیار مؤثرند.

۱. فضایی آرام برای یادگیری فرزندتان ایجاد کنید

گرچه کلاس‌های آنلاین را می‌توان در هر نقطه‌ای از خانه دنبال کرد، بهتر است مکانی ثابت را برای شرکت در کلاس‌های آموزش آنلاین در نظر بگیرید. این مکان می‌تواند گوشه‌ای از اتاق فرزندتان یا هر جای دیگری که مناسب‌تر است باشد. خرت‌وپرت‌ها و عوامل حواس‌پرتی را در آن فضا حذف کنید تا او با تمرکز بیشتری در کلاس‌های آنلاین شرکت کند.

۲. برنامه‌ریزی کنید و به آن پایبند بمانید

فراهم‌کردن فضایی آرام برای آموزش آنلاین و بهبود یادگیری کودک

ما انسان‌ها اغلب کارهایمان را بر حسب عادت انجام می‌دهیم. با مجازی شدن مدارس و حالا که زنگ و ناظمی در کار نیست تا دانش‌آموزان را به کلاس درس بفرستد، اهمیت برنامه‌ریزی درسی برای آموزش آنلاین دوچندان شده است. حال که باید یادگیری فرزندتان را نیز در برنامه روزانه خانه بگنجانید، به پرسش‌های زیر توجه کنید. این پرسش‌ها به شما در طراحی برنامه مناسب‌تر برای فرزندتان کمک می‌کنند:

  • آیا زمان لازم برای استراحت و ورزش را در نظر گرفته‌اید؟ ورزش‌کردن و استراحت‌های کوتاه در بهبود یادگیری کودک مؤثر است.
  • آیا فرزندتان برای شرکت در کلاس‌های آنلاین به کمک و هدایت شما نیاز دارد؟ اگر پاسختان مثبت است، لازم است طوری برنامه‌ریزی کنید که هنگام شرکت در کلاس‌ها در کنار او باشید.
  • آیا قرارومدارهایی بین شما و فرزندتان هست؟ برای مثال، چه زمانی تلویزیون یا بازی رایانه‌ای کند و چه زمان‌هایی به درس‌هایش برسد. وجود این توافق‌ها به پیشبرد برنامه کمک می‌کند.
  • فرزندتان در چه مقطعی تحصیل می‌کند؟ اگر او در مقطع متوسطه اول یا دوم است، به‌احتمال زیاد در ساعت‌های عصر و اوایل شب هوشیارتر و ضریب یادگیری‌اش بیشتر است. البته بهتر است برای فهم این موضوع با خودش گفت‌وگو کنید.

وقتی به برنامه‌ای جامع موردتوافق با دو طرف رسیدید، حتما به آن پایبند بمانید.

۳. عوامل حواس‌پرتی را کاهش دهید

آموزش آنلاین در فضای آرام

بازی‌های رایانه‌ای‌، تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی، حیوانات خانگی و… از جمله عوامل حواس‌پرتی در خانه‌اند. فهرستی از عوامل حواس‌پرتی تهیه و بررسی کنید که چطور می‌توانید این عوامل را در زمان یادگیری کاهش دهید.

برای مثال، اگر حیوان خانگی دارید، بهتر است هنگامی که فرزندتان در کلاس‌ها مجازی شرکت می‌کند، او را از فضای یادگیری دور نگه دارید یا اگر فرزندتان از تلفن‌همراه برای شرکت در کلاس‌ها بهره می‌برد، بهتر است پیش از شروع کلاس، نوتیفیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی را غیرفعال کنید.

حذف یا کاهش عوامل حواس‌پرتی نقش مهمی در بهبود یادگیری دانش‌آموزان دارد؛ پس در آن سهل‌انگاری نکنید.

۴. از تقویم استفاده کنید

خیلی مهم است که دانش‌آموزان یاد بگیرند چطور برنامه‌ریزی کنند و تکالیفشان را به‌موقع انجام دهند. شما در جایگاه والد می‌توانید با کمک تقویم و استفاده از ماژیک‌های رنگی،‌ در زمان‌بندی انجام تکالیف و تعیین تاریخ‌های مهم آموزشی مانند امتحانات به آنها کمک کنید.

تقویم را جایی در دسترس و جلوی چشم نصب کنید و تاریخ‌های مهم را با ماژیک علامت بزنید. می‌توانید برای هر درس از یک رنگ مشخص استفاده کنید.

۵. ورزش کنید

ورزش‌کردن نه‌تنها برای سلامت جسم ما مفید است، در سلامت روان ما نیز مؤثر است. پیاده‌روی و ورزش‌های سبک در خانه حافظه و قدرت تمرکز ما را افزایش می‌دهد و توانایی‌مان را در حل مسئله قوی‌تر می‌کند. همچنین، ورزش‌کردن راهی مناسب برای کاهش استرس و اضطراب است. حتما در برنامه هفتگی یادگیری فرزندتان دقایقی را به ورزش‌کردن در بیرون یا نرمش‌های ساده در خانه اختصاص دهید.

انواع آموزش ورزش در خانه برای تناسب اندام در اینترنت موجود است. در خانه، زمانی را به ورزش خانوادگی اختصاص دهید و با فرزندتان ورزش کنید. یکی از بهتری زمان‌ها برای انجام این کار پیش از شروع کلاس‌های مجازی یا پیش از انجام تکالیف است.

همچنین بد نیست در طول روز وقفه‌هایی برای ورزش ایجاد کنید و باهم ورزش کنید.

۶. از قابلیت‌های فناوری استفاده کنید

قابلیت‌های فناوری در آموزش آنلاین

بسیاری از تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها از قابلیت‌های گوناگونی برای تسهیل رابط کاربری بهره می‌برند؛ برای مثال، برنامه‌های تبدیل متن به گفتار به کسانی که خواندن برایشان دشوار است کمک می‌کند و برعکس، برنامه‌های تبدیل گفتار به متن نیز به کمک کسانی می‌آ‌ید که کم‌شنوا هستند یا در نوشتن مشکل دارند.

گاهی دانش‌آموزها در دنبال‌کردن ویدئو‌های آموزشی که ریتم تندی دارند مشکل دارند. می‌توانید با کاهش سرعت پخش، این مسئله را رفع کنید. در مجموع، به‌دنبال شناخت این ابزارها باشید تا در صورت نیاز، از آنها برای بهبود یادگیری فرزندتان استفاده کنید.

۸. انگیزه بدهید

والدین می‌توانند منبع مهم انرژی و انگیزه برای فرزندانشان باشند. روش‌های انگیزه‌دادن متفاوت است و نیازی نیست همیشه با وعده جایزه، دانش‌آموزش را به درس‌خواندن تشویق کنید. بررسی‌ها نشان داده حضور والدین و همراهی آنها هنگام آموزش آنلاین در ارتقای انگیزه دانش‌آموزان بسیار مؤثر است.

برخی دانش‌آموزها دوست دارند والدینشان هنگام آموزش مجازی کنار آنها باشند؛ اما برخی دیگر پرس‌وجوی گاه‌وبیگاه والدین را ترجیح می‌دهند. همچنین، موقعیت‌هایی که در آن دانش‌آموز بتواند آموخته‌هایش را به‌طور شفاهی برای والدینش بازگو کند باعث رشد انگیزه در او می‌شود.

حتی تأثیرات ضمنی والدین، مانند القای این حس به فرزند که او از پس یادگیری دروس خود برمی‌‌آید، باعث انگیزه‌بخشیدن به او برای رویارویی با چالش‌های درسی می‌شود.

۹. در انجام تکالیف درسی به فرزندتان کمک کنید

کمک به حل تکالیف در آموزش آنلاین

گرچه والدین متخصصِ خیلی از درس‌ها نیستند و ممکن است سررشته‌ای در آن موضوع خاص نداشته باشند، همراهی آنها با فرزندشان در حل تکالیف درسی نقش مثبتی در بهبود یادگیری دارد. این کمک‌ها می‌تواند در قالب مرور تکالیف انجام‌شده، ارائه تجربیات و راهکارهای خود در زمینه‌هایی که در آن مهارت دارند، و رفع مشکلات فنی ابزارهایی که دانش‌آموز از آنها برای یادگیری استفاده می‌کند باشد.

اگر پدر یا مادر هستید و فرزند مدرسه‌ای دارید، در این دوران چطور با چالش‌های مجازی شدن مدارس کنار می‌آیید؟ چه راه‌هایی برای بهبود کیفیت یادگیری کودکتان دارید؟ بد نیست تجربه‌هایتان را با دیگران در میان بگذارید.

منبع usnews theconversation understood

0

اشتراک‌گذاریTelegramWhatsAppFacebookLinkedinTwitterپرینتایمیل

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت
دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
social1
کلاس های آموزش آنلاین گیتار
https://amoozeshgahan.ir/service/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B1
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋