علی دانا پور

علی دانا پور

معلم زبان، مترجم، عاشق طبیعت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه کلوچه اسکار ساده و گردویی

طرز تهیه شیرینی اسکار ساده و گردویی

شیرینی اسکار یکی از شیرینی‌های خوش‌طعم سوئدی است که بی‌دردسر آماده می‌شود و همراهی عالی برای یک فنجان چای یا قهوه هنگام عصرانه است. این شرینی که تهیه و پخت آن در خانه زحمت زیادی ندارد، برای پذیرایی هم گزینه خوبی است. در این مقاله، روش پخت این شیرینی را آموزش داده‌ایم.

ارزش غذایی شیرینی‌ اسکار

ارزش غذایی ۱۶ عدد شیرینی اسکار عبارت است از:

کالری: ۲۱۲
چربی: ۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۲۶ گرم
پروتئین: ۲ گرم
سدیم: ۱۲۸ میلی‌گرم
کلسیم: ۳۱ میلی‌گرم
آهن: ۱ میلی‌گرم
پتاسیم: ۲۰ میلی‌گرم

طرز تهیه شیرینی اسکار

زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه + ۲۰ دقیقه زمان پخت
حاصل: ۱۶ عدد شیرینی اسکار

مواد لازم

۱ فنجان کره؛
دوسوم فنجان شکر سرخ؛
۲ فنجان آرد چندمنظوره؛
۱٫۵ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر؛
۱ قاشق غذاخوری شکر وانیلی؛
۱۶ قاشق چای‌خوری مربای تمشک.

مراحل تهیه

  1. فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سلسیوس قرار دهید. سپس درون ۱۶ عدد قالب مافین، کاغذ مافین قرار دهید.
  2. کره و شکر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خامه‌ای شود. سپس به این ترکیب آرد، شکر وانیلی و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید و مواد را آن‌قدر بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  3. خمیر آماده‌شده را ابتدا به ۲ قسمت و سپس هرکدام را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید تا ۱۶ تکه خمیر داشته باشید. هر تکه خمیر را درون قالب مافین بگذارید و در مرکز هرکدام با انگشت شست آغشته به آرد یک فرورفتگی کوچک ایجاد کنید. درون فرورفتگی‌ها یک قاشق چای‌خوری مربای تمشک بریزید.
  4. خمیرهای آماده‌شده را حدود ۲۰ دقیقه درون فری قرار دهید که از قبل گرم شده است تا شیرینی‌ها کاملا طلایی‌رنگ شوند.

چند نکته

  • شکر وانیلی را می‌توانید از مغازه‌های مخصوص شیرینی‌پزی یا فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید.
  • برای تهیه این شیرینی می‌توانید از مرباهای دیگر مانند مربای توت هم استفاده کنید. البته اصل این شیرینی با مربای تمشک درست می‌شود.

شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی

زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه + ۱۳ دقیقه زمان پخت
حاصل: ۱۲ عدد شیرینی اسکار

مواد لازم

یک‌چهارم فنجان مارگارین نرم‌شده؛
یک‌چهارم فنجان کره نرم‌شده؛
۱ عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده جداشده)؛
یک‌چهارم فنجان شکر سرخ؛
نصف قاشق چای‌خوری وانیل؛
۱ فنجان آرد چدمنظوره؛
نصف فنجان گردوی کاملا خردشده؛
مربای دلخواه (برای روی شیرینی).

مراحل تهیه

  1. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۹۰درجه سلسیوس قرار دهید.
  2. مارگارین، کره، زرده تخم‌مرغ، شکر سرخ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  3. آرد و نمک الک‌شده را با مخلوط کره ترکیب کنید تا خمیر شیرینی آماده شود.
  4. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هرکدام را مانند یک توپ کوچک درآورید و درون سفیده تخم‌مرغ و گردوها بغلتانید.
  5. توپک‌های آماده‌شده شیرینی را روی کاغذ پخت قرار دهید و حدود ۵ دقیقه درون فر بگذارید.
  6. توپک‌های شیرینی را از فر درآورید و با انگشت شست‌تان مرکز آنها را کمی فشار دهید و شیرینی‌ها را دوباره به درون فر برگردانید. بعد از ۸ دقیقه، شیرینی‌ها آماده می‌شوند.

کلام آخر

دیگر چیزی به سال جدید و بهار نمانده است. می‌توانید از این شیرینی‌های خوشمزه درست کنید و در کنار خانواده عصرهای بهاری دلچسبی را بگذرانید. هنگام پذیرایی از مهمانان هم آنها را مهمان دست‌پخت خودتان کنید. شما تاکنون شیرینی اسکار را خودتان پخته‌اید؟ عطر و طعم آن را دوست دارید؟

علی دانا پور
علی دانا پور معلم زبان، مترجم، عاشق طبیعت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋