ویروس پیامکی هر نرم افزار مخربی است که از طریق پیامک منتقل میشود. این ویروس بدون اجازه کاربر وارد گوشی هوشمند میشود و دسترسی کامل به گوشی خواهد شد و امکان خواندن اس ام اس های فرزند و یا هر شخص دیگری ویا هرگونه دسترسی دیگری وجود خواهد شد. هنگامی که بدافزار بر روی یک دستگاه قرار میگیرد، میتواند اثرات مخربی ایجاد کند:
همه دستگاههای تلفن همراه در برابر حملات ناشی از ویروس پیامکی و بدافزارها آسیب پذیر هستند. بیشتر گوشیها با پلتفرم اندروید اجرا میشوند و حالی که این پلتفرم یک هدف ایده آل برای هکرها است، ویروس پیامکی میتواند سیستم عامل iOS را نیز هدف قرار دهد! در هر صورت، این تهدیدها اهمیت استفاده و نصب ضد بدافزار را در دستگاههای تلفن همراه تقویت میکنند. تهدیدات ویروسی مبتنی بر پیامک هر سال نسبت به قبل در حال رشد هستند و در سالهای آینده نیز خطرات بزرگی را برای کاربران گوشیهای هوشمند به همراه خواهند داشت.
حملات پیامکی لینکهای مخربی را از طریق پیام متنی ارائه میدهند که معمولاً به یک وبسایت منتهی میشوند. کاربرانی که روی این لینکها کلیک میکنند، به ویروس اجازه میدهند تا وارد گوشی شوند. حملات پیامکی عمدتاً بر اساس تاکتیکهای مهندسی اجتماعی طراحی میشوند تا قربانیان را فریب دهند تا کاربران به دست خودشان به خطر بیفتند.
فوریت یک ویژگی کلیدی است که مهاجمان برای سوق دادن قربانی به عمل استفاده میکنند. پس از واداشتن کاربر به کلیک کردن روی لینک، مهاجم میتواند روی دستگاه کاربر مسلط شود و آن را در اختیار بگیرد . شایان ذکر است که برخی از حملات مبتنی بر پیامک ممکن است از این ساختار منحرف شوند. با این حال، بسیاری از حملات رایج تمایل دارند تا کاربران را طعمه قرار دهند و از آنها اخاذی کنند.
برای در امان ماندن از حمله پیامکی میتوانید از راههای زیر استفاده کنید:
پاسخ ها