کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر
توسط ۶۵ نفر دنبال می شود
 ۱۴ نفر را دنبال می کند

سونی اکسپریا 1 مارک 2 در مقایسه با سایر پرچمداران

سونی اکسپریا 1 مارک 2 در مقایسه با سایر پرچمداران

سونی روز گذشته اکسپریا وان مارک II را به‌عنوان جدیدترین تلاش خود برای بقا در کورس رقابت تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند رده‌بالا رونمایی کرد.

برند ژاپنی سونی که چند سالی است که عمدتا به دلیل پافشاری بر سلیقه‌ی شخصی در طراحی گوشی از نظر محبوبیت نسبت به رقبا افت کرده است، در جدیدترین پرچم‌دار خود، اکسپریا وان مارک II نیز به رغم به‌کارگیری سخت‌افزار قدرتمند، تحول چندانی به‌وجود نیاورده است. در ادامه به بررسی جایگاه سونی بین پرچمدارانی همچون سامسونگ گلکسی اس ۲۰، اپل آیفون ۱۱، شیائومی می ۱۰ و هواوی میت ۳۰ می‌پردازیم.

طراحی و نمایشگر

گوشی‌های سونی همواره طراحی یکنواختی دارند و تقریبا بدون نگاه کردن به برند گوشی می‌توان متوجه شد که با یک محصول از سونی مواجه هستیم. در میان تکاپوی شرکت‌ها برای به حداکثر رساندن نسبت نمایشگر به گوشی، سونی بدون به‌کارگیری بریدگی، حفره یا هیچ مکانیزم دیگری برای تعبیه‌ی دوربین سلفی، به نسبت ۸۴ درصد در جدیدترین پرچم‌دار خود رضایت داده است. این نسبت در گلکسی اس ۲۰ و می ۱۰ نزدیک به ۹۰ و در میت ۳۰ حدود ۸۸ درصد است. تنها محصولی که در این مشخصه پایین‌تر از اکسپریا وان مارک ۲ قرار می‌گیرد، آیفون ۱۱ است که البته در بریدگی بالای نمایشگر خود حسگرهایی را جا داده که پرچم‌دار سونی فاقد آن است.

سونی اکسپریا وان مارک 2 / Sony Xperia 1 II

چینش حسگرهای دوربین در پشت دستگاه به‌صورت عمودی و در گوشه‌ی بالا سمت چپ صورت گرفته است. چینشی که طراحی آن تازگی ندارد و علاوه بر بسیاری مدل‌های سامسونگ و شیائومی در سونی اکسپریا ۵ نیز شاهد آن بوده‌ایم.

در مورد نمایشگر اوضاع کاملا برعکس است. نمایشگر OLED در گوشی سونی رزولوشن خیره‌کننده‌ی ۱۶۴۴ × ۳۸۴۰ با تراکم پیکسل ۶۴۳ پیکسل در هر اینچ دارد. با این مشخصات باید کیفیت تصویر نمایشگر سونی را حتی بهتر از نمایشگر ۱۲۰ هرتز سامسونگ در اس ۲۰ دانست. با وجود این، عجیب است که سونی به‌رغم استفاده از نمایشگر OLED حسگر اثر انگشت را در کنار دستگاه تعبیه کرده و برخلاف شیائومی و هواوی از حسگر اپتیکال زیر نمایشگر بهره نبرده است.

دوربین

در بخش دوربین، شرکت ژاپنی سه حسگر ۱۲ مگاپیکسلی و یک حسگر مدت‌پرواز را به‌خدمت گرفته است. سونی برای اولین‌بار زایس را از انحصار نوکیا در آورده و از حسگرهای این شرکت در گوشی خود استفاده کرده است. باید منتظر بررسی عملکرد دوربین سونی نشست؛ اما آن‌چه از مشخصات حسگرها برمی‌آید این است که سامسونگ و دو رقیب چینی عملکرد بهتری در زمینه‌ی دوربین داشته باشند و به‌نظر نمی‌رسد پرچم‌دار سونی بتواند در مجموع عملکرد بهتری را به ثبت برساند.

سونی اکسپریا وان مارک 2 / Sony Xperia 1 II

پردازنده

در بخش پردازنده، ژاپنی‌ها برای پرچم‌دار جدید خود چیزی کم نگذاشته‌اند. اسنپدراگون ۸۶۵، جدیدترین ساخته‌ی شرکت کوالکام وظیفه‌ی پردازش اطلاعات در اکسپریا وان مارک ۲ را برعهده دارد. پردازنده‌ای که تاکنون در تمام پرچمدارهای امسال به‌کار رفته و پیش‌بینی می‌شود در سایر پرچمدارهای سال ۲۰۲۰ نیز استفاده شود. از این حیث اس ۲۰، می ۱۰ و اکسپریا وان مارک ۲ را به دلیل برخورداری از این پردازنده‌ی جدید و قدرتمند باید نسبت به دو محصول دیگر موجود در این مقایسه برتر دانست.

سونی اکسپریا وان مارک 2 / Sony Xperia 1 II

باتری و قیمت

در خصوص باتری گوشی، سونی از باتری مناسب ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره گرفته است. این باتری هرچند به اندازه‌ی باتری ۴۷۸۰ میلی‌آمپرساعتی در می ۱۰ یا ۴۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی در میت ۱۰ ظرفیت ندارد، اکسپریا وان مارک ۲ را هم‌رده با گلکسی اس ۲۰ و بالاتر از آیفون ۱۱ از حیث ظرفیت باتری قرار می‌دهد.

در مورد قیمت گوشی، سونی برچسب قیمت ۱۲۰۰ یورویی یعنی ۱۳۰۰ دلاری را برای جدیدترین پرچم‌دار خود در نظر گرفته است. این قیمت‌گذاری، گوشی سونی را در وضعیت گران‌ترین پرچم‌دار موجود در این مقایسه و حتی گران‌تر از آیفون ۱۱ قرار می‌دهد. با این قیمت بعید می‌رسد پرچم‌دار جدید ژاپنی‌ها نیز بتواند وضعیت شرکت باسابقه‌ی سونی را در بخش گوشی هوشمند بهبود چندانی دهد؛ چرا که قیاس با گوشی‌های سال قبل را هم که کنار بگذاریم، می‌توان به‌جای انتظار برای اکسپریای ۱۳۰۰ دلاری با حدود ۹۰۰ دلار می ۱۰ و با حدود ۱۰۰۰ دلار اس ۲۰ را تهیه کرد. نظر شما چیست؟

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید
کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋