بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه خوشمزه ترین کیک پنیری به سبک کافی شاپ

چیز کیک دلسه دلچه یکی از انواع بسیار خوشمزه چیز کیک‌ها است که به دلیل داشتن سس دلسه دلچه طعم خاص و ویژه‌ای دارد.

فرارو: چیز کیک دلسه دلچه یکی از انواع بسیار خوشمزه چیز کیک‌ها است که به دلیل داشتن سس دلسه دلچه طعم خاص و ویژه‌ای دارد.

طرزتهیه خوشمزه‌ترین چیزکیک به سبک کافی‌‌شاپ

 چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک دلسه دلچه یکی از انواع چیز کیک‌های مدرن و خوشمزه است که در منوی کافی شاپ‌ها حضور دارد و بسیار پرطرفدار و محبوب است. این چیز کیک خوشمزه و خاص به دلیل داشتن سس دلسه دلچه طعم بی‌نظیری دارد که هم به صورت آماده در بازار موجود است و هم می‌توانید همانطور که در ادامه توضیح می‌دهیم، این سس را در منزل به راحتی تهیه کنید. اگر دوست دارید یک چیز کیک خیلی خاص را درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

بیسکوییت ساقه طلایی: ۳۰۰ گرم

کره: ۱۵۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۵۵۰ گرم

خامه قنادی: ۳۰۰ گرم

ماست سفت یا یونانی: ۸۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

سس دلسه دلچه: ۶ قاشق غذاخوری

برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه و خاص ابتدا بیسکوییت ساقی طلایی را داخل یک کیسه بریزید و درب کیسه را ببندید. با گوشتکوب روی بیسکوییت بکوبید تا کاملا پودر و نرم شود. پوره بیسکوییت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کره آب شده را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا بیسکوییت با کره کاملا مخلوط شود. یک قالب کمربندی را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. حالا پوره بیسکوییت را داخل قابل بریزید و با دست مواد را خوب پهن کنید، طوری که بیکسوییت دیواره‌های قالب را هم بپوشاند. قالب را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا داغ شود.

در مرحله بعد پنیر خامه‌ای، خامه قنادی و ماست سفت را داخل یک کاسه بریزید و ابتدا با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود، سپس با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه مواد را هم بزنید. بعد تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل با فاصله و یکی یکی داخل کاسه مواد بریزید و ۲۰ ثانیه دیگر با همزن برقی هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید. حالا ۳ قاشق سس دلسه دلچه را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود. قالب داغ را از فر خارج کنید و مواد چیز کیک را داخل قالب بریزید و با یک قاشق کاملا مواد را پهن کنید. حالا دورتادور دیواره‌های قالب را با دولایه کاغذ روغنی بپوشانید و قالب را داخل سینی فر بگذارید. دو لیوان آب جوش داخل سینی و اطراف قالب بریزید و سینی را داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا چیز کیک بپزد.

در این فاصله آب جوش داخل سینی را چک کنید و اگر کم شده بود، مجددا آب جوش داخل سینی بریزید. بعد از اینکه چیز کیک پخت، فر را خاموش کنید و اجازه بدهید چیز کیک ۱ ساعت داخل فر خاموش باقی بماند، سپس قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید ۱ ساعت در دمای محیط بماند و درنهایت قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان چیز کیک را به آرامی از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید، سپس ۳ قاشق سس دلسه دلچه را روی چیز کیک بمالید و پخش کنید. چیز کیک دلسه دلچه خوشمزه و بی‌نظیر شما در این مرحله آماده سرو است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سس دلسه دلچه تقدیم به شما خواهد شد.

طرز تهیه سس دلسه دلچه

برای درست سس دلسه دلچه به یک قوطی شیرعسلی بازاری نیاز دارید. یک قابلمه را پر از آب کنید و قوطی شیر عسلی را به صورت خوابیده داخل قابلمه بگذارید، طوری که دو بند انگشت آب روی قوطی را بگیرد. حرارت اجاق گاز را روی حالت متوسط تنظیم کنید و اجازه بدهید قوطی شیر عسلی به مدت ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت با حرارت ملایم داخل قابلمه به صورت ریز بجوشد. در این فاصله اگر آب قابلمه کم شد، دوباره به آن آب جوش اضافه کنید. بعد از این مدت زمان رنگ شیرعسلی تیره و کاراملی می‌شود و برای مدت طولانی داخل یخچال و ظرف در بسته قابل نگهداری است.

نکات مهم

۱ ـ اگر سینی فر گود ندارید تا داخل آن آب جوش بریزید، می‌توانید از یک قالب خیلی بزرگتر استفاده کنید و قالب کمربندی را داخل آن بگذارید. اندازه قالب کمربندی بهتر است ۲۲ سانت باشد.

۲ ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۳ ـ نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً می‌توانید آن‌ها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجودند.

۴ ـ معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است. با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

۵ ـ برای درست کردن هر نوع کیک باید مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسند.

 

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋