کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن دارچین و سیب در ترکیباتش عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
فرارو: کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن دارچین و سیب در ترکیباتش عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.
کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای خشک و میوهای است که طعم بسیار دلنشینی دارد و وقتی داخل فر درحال پخت است، عطر هل و دارچین کل خانه را پر میکند. کیک سیب و دارچین برای عصرانه و مهمانیها یک گزینه بسیار عالی و دلچسب است و روشهای متفاوتی برای درست کردن آن وجود دارد. ما در این مطلب میخواهیم بهترین روش تهیه کیک سیب و دارچین را به شما آموزش بدهیم تا عطر و طعم باورنکردنی این کیک خوشمزه را تجربه کنید، پس این آموزش را از دست ندهید و در ادامه مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی: ۳۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱۷۰ گرم
شیر: ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۱۱۰ گرم
بکینگپودر: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه میانی کیک
سیب متوسط: ۳ عدد
شکر: ۴۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه رویی کیک
شکر قهوهای: ۱۰۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: ۸۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا سیبها را پوست کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید، سپس شکر و دارچین را روی آن بریزید و هم بزنید و ظرف را کنار بگذارید.
در مرحله بعد شکر قهوهای، دارچین و کره ذوب شده خنک را داخل یک کاسه جداگانه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند و ظرف را کنار بگذارید.
در این مرحله باید مایه کیک را آماده کنید. ابتدا تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ کرم رنگ و شفاف شود. در مرحله بعد کره ذوب شده و خنک را همراه با شیر به مواد بالا اضافه کنید و سی ثانیه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مایه کیک مخلوط شود. حالا ترکیب سیب و شکر و دارچین را که از قبل آماده کردهاید، به مایه کیک اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا با مایه کیک مخلوط شوند.
کف قالب موردنظرتان را کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. در مرحله آخر ترکیب دارچین، کره و شکر قهوهای را که از قبل آماده کردهاید، روی سطح مایه کیک بریزید و با قاشق خوب پخش کنید. حالا قالب کیک را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد (برای فر برقی و تستر دمای ۱۷۰ درجه مناسب است) که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و پف کنید. بعد از این مرحله کیک سیب و دارچین خوشمزه ما آماده است که بعد از خنک شدن میتوانید آن را از قالب خارج کنید، نوش جان.
پاسخ ها