الان دیگر مثل گذشته نیست که میوهها فصل خاصی داشته باشند. برای همین در اکثر فصول سال همه میوهها پیدا میشود.
فرارو: الان دیگر مثل گذشته نیست که میوهها فصل خاصی داشته باشند. برای همین در اکثر فصول سال همه میوهها پیدا میشود. پرتقال هم از آن دست میوههایی است که تقریبا در هر فصلی میتوان آن را تهیه کرد.
مواد لازم برای ۶ نفر
۶ عدد پرتقال
۲ عدد پیاز (ترجیحا نوع قرمز)
یک ق س زیره
یک ق چ فلفل سیاه
یک ق س نعنای تازه خرد شده
۲ /۱ ق س گشنیز تازه خرد شده
۶ ق س روغن زیتون
مقداری زیتون و برگ نعنا
۵ ق س آب پرتقال
۱. پرتقالها را بعد از پوست کندن، از مقطع حلقهحلقه کنید و در کاسهای بریزید. پیازها را هم پوست کنده و به همان صورت حلقهحلقه خرد کنید. حالا ظرف تو گودی آماده کنید.
۲. ورقهای پرتقال و پیاز را به صورت لایه لایه بچینید. البته بین لایهها مقداری فلفل، زیره، نعنا و گشنیز هم بریزید. حالا روغن زیتون و آب پرتقال را روی سالاد بریزید و مدت دو ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
۳. بعد از این مدت ظرف حاوی سالاد را بیرون آورده و با تعدادی زیتون و برگ نعنا آن را تزئین کنید. البته اگر زیتون سیاه تهیه کنید بهتر است.
فوتوفن
بهتر است پرتقالها بدون هسته و ریز باشند. در ضمن مدت زمان طعمدار کردن سالاد بیشتر از دو ساعت نباشد، زیرا طعم آن را تغییر میدهد.
پاسخ ها