آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

با لوبیا دیپ لوبیا سبز درست کنید

فصل باقالاست و با این ماده غذایی سبزرنگ می‌توانید غذاهای متنوعی درست کنید.

فرارو: فصل باقالاست و با این ماده غذایی سبزرنگ می‌توانید غذاهای متنوعی درست کنید. دیپ باقالاسبز یکی از غذاهای خنک تابستانی است که می‌توانید آن را ساده و سریع آماده کنید.

 

این دستور تهیه ساده به شما یاد می‌دهد چه‌طور یک دیپ باقالا سبز تازه و خنک آماده کنید.

با باقالی، دیپ باقالاسبز درست کنید

نام غذا: دیپ باقالی سبز

تعداد نفرات: ۲نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

باقالی سبز تازه: ۲۵۰گرم

حبه سیر کوچک: یک عدد

نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری

آبلیمو: یک و نیم قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

برگ نعنا: ۱۵برگ

دستور تهیه:

۱. باقالی‌ها را خوب بشویید و از غلاف جدا کنید. بعد آن‌ها را به همراه آب و کمی نمک به‌مدت ۵دقیقه بپزید.

۲. چند تکه یخ را داخل یک کاسه حاوی آب سرد بریزید. به محض اینکه باقلا‌ها آماده شدند، آب آن‌ها را دور ریخته و آن‌ها را داخل کاسه آب و یخ بریزید.

۳. باقالی، سیر، آب لیمو، روغن زیتون، برگ نعناع، نیمی از نمک و کمی از فلفل را داخل غذاساز بریزید و آن‌ها را پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شوند.

۴. دیپ را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را با روغن زیتون و برگ نعنا تزیین کنید.

نکته: باقلا‌های خیلی سبز و جوان نیازی به جداکردن پوست ندارند، اما درصورت جداکردن پوسته، دیپ شما رنگ سبزتری خواهد داشت.

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋