بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه آش ترش به روش چند شهر مختلف



 اش ترش,طرز تهیه اش ترش

طرز تهیه آش ترش

 

آش ترش مختص شهرهای ملایر و همدان و بروجرد و نهاوند همچنین استان زنجان و استان مازندران و گیلان است.

آش ترش مازندرانی:

خطه شمال ما مازندرانی ها این آش رو بیشتر چهارشنبه آخر سال ( چهارشنبه سوری) این آش رو درست می کنند خیلی خوشمزه هست و می چسبد.

 

مواد لازم برای آش ترش مازندران برای 5-6 نفر :

لوبیا چیتی 1 پیمانه 
باقلا  1 پیمانه
نخود  1 پیمانه
 برنج نیم دانه 1 پیمانه
 چغندر2 پیمانه 
 جعفری، زولنگ، پونه، اناریجهاز هر کدام 1 دسته 
 پیاز بزرگ 2 عدد
 سیر چرخ شده1 قاشق غذاخوری سر پر 
رب انار1 قاشق غذاخوری
رب آلوچه جنگلی1 قاشق غذاخوری
رب ازگیل جنگلی1 قاشق غذاخوری
آب نارنج1 قاشق غذاخوری
آبغوره1 قاشق غذاخوری
آب زرشک1 قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده1.5 قاشق غذاخوری
رب گوجه1.5 قاشق غذاخوری
پودر گلپر1/2 قاشق غذاخوری
کدو حلوایی یا کدو تنبل1.5 پیمانه
آب3_4 لیتر
شکربه مقدار لازم
نمک‌ و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه آش ترش مازندرانی:

حبوبات به مدت 12 ساعت بخیسانید تا نفخ آن ها از بین برود. بعد با چغندر خرد شده و برنج نیم دانه و آب نمک و فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد. وقتی حبوبات پخت پیازی را که خلالی کردید و در روغن سرخ کردید و سبزی های ساطوری یا چرخ شده و سیر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن اضافه کنید.

 

زمانی که سبزی و پیاز و سیر را اضافه کردید کدو خرد شده را به آن اضافه کنید. کدو پخت رب گوجه و ترشیجات و دانه انار و پودر گلپر را اضافه کنید و بگذارید آش خوب بپزد و لعاب بدهد افرادی که ترش دوست دارند نیاز به شکر ندارد اما افرادی که ملس دوست دارند تا هر اندازه که لازم شد کم کم به آن شکر اضافه کنید بعد از 5 دقیقه از روی شعله بردارید.

 

آش ترش گیلانی:

آش ترش,طرز تهیه آش ترش

طرز تهیه آش ترش شمالی

 

گیلانی های عزیز آش ترش را در کنار ماهی شور و سبزی خوردن میل می کنند.

 

مواد لازم برای آش ترش گیلانی برای 5 نفر :

 سبزی آش1 کیلو
 نخود 1/2 پیمانه
 باقالی سبز 1/2 پیمانه
 لوبیاچیتی1/2 پیمانه
 برنج نیم دانه1 پیمانه 
 سیربه مقدار فراوان 
 پیاز بزرگ3 عدد 
 نعنا خشک به مقدار لازم
سیب زمینی1 عدد
گوجه سبز ترشبه مقدار لازم
رب آلوچه - برای ترشی آش2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز پخت آش ترش گیلانی :

برای پخت اش ترش، ابتدا حبوبات را بگذارید بپزد، سپس سبزی و برنج را همزمان با هم بگذارید بپزد. بعد از پختن حبوبات را به سبزی پخته شده اضافه کنید. 1 عدد پیاز را درشت درشت خرد کرده اضافه کنید. سیر را خرد کرده و اضافه کنید. سیب زمینی را هم چهار قاچ کنید و اضافه کنید. اجازه بدهید آش جا بیفتد. دو ساعت که گذشت رب آلوچه و گوجه سبز را اضافه کنید. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس دو عدد پیاز و چند حبه سیر را نگینی سرخ کنید. و از آن ها برای تزیین استفاده کنید.

 

آش ترش همدانی:

طرزتهیه آش ترش,طرز تهیه آش ترشی

طرز تهیه آش ترش همدانی

 

اگر چعندر خردشده را جدا پختید حتماً آب آن را داخل آش بریزید. برای تهیه آش ترش بهتر است نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفاخ نباشد. این آش مثل آش رشته است با کمی تفاوت.

 

مواد لازم برای آش ترش همدانی :

 نخودنصف پیمانه
 لوبیا چیتینصف پیمانه 
 عدس 1 پیمانه
 رشته آش300 گرم 
 چغندر متوسط3 عدد 
 پیاز داغ و نعنا داغبه مقدار لازم 
 آلو و برگه زردآلو (قیسی) تعدادی
 شیره انگور قرمزبه مقدار لازم 
سرکه انگوربه مقدار لازم
سیر داغکمی

 

طرزتهیه آش ترش همدانی :

برای طرز تهیه آش ترش ساده ابتدا چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را بپزید که رنگ قرمزی چغندر باعث خوشرنگی حبوبات شود. سپس آلو و قیسی و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید و بگذارید نیم پز شود. بعد رشته را اضافه کنید که بپزد. بعد از پخت رشته، سرکه و اگر شیره انگور قرمز داشتید آن را هم بریزید. شیره انگور به مقدار یک ملاقه (مقدار آن به اندازه آش) بستگی دارد فقط رنگ آش را عوض می کند. اگر نداشتید اشکالی ندارد. آنهایی که طعم ترش دوست دارند فقط سرکه بریزند و آنهایی که طعم ترش و شیرین دوست دارند، سرکه را با کمی شکر مخلوط کرده و داخل آش بریزند که چند جوش بزند. بعد در ظرف مناسب بریزید با نعنا داغ و پیازسرخ کرده و سیر سرخ شده تزئین کنید.

 

طرز تهیه آش ترش شمالی,طرزتهیه اش ترش

طرز تهیه آش ترش ساده

 

چند نکته برای تهیه آش ترش:

اگر حبوبات را از قبل پخته اید، حتما به یاد داشته باشید که آب اضافی آن را دور بریزید.

 گاهی برای اینکه مزه آش ملس شود، کمی شکر به لبو اضافه می کنند و پس از پخته شدن آب لبو نیز به آش اضافه می شود.

 

 اضافه کردن آب لبو به آش باعث می شود غذا خوش طعم تر شود و رنگ زیبایی نیز پیدا کند.

 اگر آب آش کم بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋