بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

ویروسی مثل کرونا در هر قرن یک بار شیوع پیدا می کند



اخبار,اخبار تکنولوژِی,بیل گیتس

بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان در جدیدترین اظهار نظر خود گفته است "کروناویروس" جدید یک عامل بیماری‌زا است که مانند آن در این ابعاد، هر یک قرن یک بار اتفاق می‌افتد و از این جهت نگران کننده است.

به گزارش ایسنا،  بیل گیتس بنیان گذار شرکت مایکروسافت گفته است کروناویروس که باعث کشته شدن ۳ هزار نفر شده و بیش از ۸۰ هزار نفر را در سطح جهان آلوده کرده است، ممکن است "یک پاتوژن(بیماری‌زا) یک بار در هر قرن باشد که ما نگران آن بوده‌ایم."

 

وی در مقاله‌ای که در مجله پزشکی "New England" منتشر شد، نوشت: من امیدوارم که این خیلی بد نباشد، اما باید بدانیم که باید فعلا با این بیماری دست و پنجه نرم کنیم.

 

گیتس و همسرش ملیندا، بنیاد بیل و ملیندا گیتس را در سال ۲۰۰۰ تأسیس کردند تا به بهبود سلامت جهان و مقابله با فقر شدید کمک کنند. این بنیاد در تاریخ ۵ فوریه اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون دلار برای کمک به یافتن روش‌های درمانی و گسترش آزمایشات روی این ویروس جدید، به ویژه برای جمعیت‌های فقیر اهدا می‌کند که واکنش و نامه تشکر رئیس جمهور چین را نیز در پی داشت.

 

گیتس در اظهارنظری عجیب گفت: بیماری ناشی از کروناویروس جدید موسوم به "کووید-۱۹"(COVID-۱۹) تهدیدی جدی برای جهان به حساب می‌آید، زیرا در مقایسه با ویروس‌های کشنده دیگر، کشنده‌تر و واگیردارتر است."

 

وی نوشت: اول اینکه این ویروس علاوه بر سالمندان دارای مشکلات سلامتی، ممکن است بزرگسالان سالم را نیز به کشتن دهد. دوم اینکه "کووید-۱۹" بسیار مسری است. یک فرد آلوده به این بیماری به طور متوسط آن را به دو یا سه نفر دیگر منتقل می‌کند و این میزان در حال افزایش است.

 

رهبران بهداشت جهانی می‌گویند که این بیماری توسط افرادی که به شکل خفیف آلوده به این ویروس هستند و حتی به هیچ وجه علائمی از خود نشان نمی‌دهند، شیوع پیدا می‌کند و از انواع دیگر ویروس‌ها مسری‌تر است.

 

بیل گیتس گفت: نرخ مرگ و میر کووید-۱۹ بسیار شدیدتر از آنفلوانزای فصلی معمولی است.

 

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که میزان مرگ و میر این بیماری بسته به کیفیت سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی از ۰/۷ تا چهار درصد متغیر است. گیتس گفت که میانگین میزان مرگ و میر فعلی تخمین زده شده در حدود یک درصد است که کشنده‌تر از بیماری‌های همه‌گیر قبلی نشان می‌دهد.

 

بر اساس اطلاعات مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها به عنوان مثال "آنفلوانزای آسیا" در سال ۱۹۵۷ با نرخ مرگ و میر ۰.۶ درصد باعث کشته شدن ۱.۱ میلیون نفر و بیماری همه‌گیر "آنفلوانزای اسپانیا" در سال ۱۹۱۸ با نرخ مرگ و میر ۲ درصد، ۵۰ میلیون نفر را در سرتاسر جهان به قتل رساند.

 

گیتس زنگ هشدار را برای رهبران جهان در تلاش برای کمک به کند کردن شیوع این ویروس به صدا درآورد و از کشورهای توسعه یافته خواست تا به کشورهایی که وسع مالی کمتری دارند، کمک کنند تا آماده مقابله با این ویروس شوند.

 

گیتس نوشت: بسیاری از کشورهای دارای درآمد کم و متوسط، سیستم‌های سلامت ضعیفی دارند و بیماری‌زاهایی مانند کروناویروس می‌تواند به سرعت آنها را تحت الشعاع قرار دهد.

 

مقامات سازمان بهداشت جهانی نگرانی گیتس را در مورد شیوع این ویروس و آلوده کردن کشورهای کم درآمد مهم دانستند و نسبت به شیوع این بیماری در این کشورها ابراز نگرانی کردند.

 

این اولین بار نیست که بیل گیتس هشدار می‌دهد، جهان آماده مقابله با شیوع یک بیماری عفونی نیست. وی اظهارات مشابهی درباره شیوع ابولا داشت که توسط WHO به عنوان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی اعلام شد. بنیاد خیریه بیل گیتس میلیون‌ها دلار برای مبارزه با ابولا اهدا کرد.

 

"وارن بافت" یکی دیگر از ابرمیلیاردرهای دنیا، بیل گیتس را "مشاور علمی" خود خواند و اعلام کرد با وی در مورد کروناویروس صحبت کرده است.

 

"تدروس آدانوم قبریسیوس" مدیر کل سازمان بهداشت جهانی(WHO) می‌گوید تا روز جمعه ۴۳۵۱ مورد ابتلای جدید و ۶۷ مورد مرگ در حداقل ۴۸ کشور در خارج از چین رخ داده است.

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋