بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

انواع مختلف ماکارونی و بهترین غذاهایی که با آنها می توانید بپزید



آموزش انواع ماکارونی, عکس تزئین انواع ماکارونی, انواع ماکارونی و پاستا

انواع ماکارونی شکلی

 

طرز تهیه و دستور پخت انواع ماکارونی،پاستا

دستور پخت انواع ماکارونی با سس های مختلف را می توانید در این مقاله بیاموزید، معمولا برای این که ماکارونی نشاسته خود را آزاد نکند، بدون دم گذاشتن آن را سرو می کنند ولی در صورت  تمایل انواع دستور پخت ماکارونی ها را میتوانید به صورت دم کردنی هم تهیه کنید. 

ماکارونی و پاستا در فرم های مختلف تهیه می شوند و با توجه به سسی که همراه پاستا تهیه می شود اسامی متفاوتی دارند. در ایران معمولا از پاستا رشته ای استفاده می شود که همراه با سس گوشت چرخ شده و رب گوجه فرنگی تهیه می شود و غذای مورد علاقه همه به خصوص بچه ها ست. 

 

ماکارونی و اسپاگتی  و پاستا هر سه از آرد سمولینا تهیه می شوند.

برای تهیه اسپاگتی خمیر را به شکل رشته های دراز در می آورند که میتواند به شکل لوله های تو پر و در قطرهای مختلف باشد. 

ولی برای تهیه ماکارونی ، رشته های خمیر دراز و توخالی هستند که در قطر های مختلف و اندازه های بلند و کوتاه تهیه می شوند. 

 

پاستا از نظر ظاهری تنوع بیشتری دارد مثل پاستا فوسیلی یا پیچی ، فتو چینی یا تالیاتلی ، گوش ماهی یا صدفی یا شل ، جامبوشلز یا صدفی بزرگ ، پنه ، خاویاری یا برنجی ، فارفاله یا پروانه ای ، لوله ای پیچی یا ماکارونی ، لازانیا یا پاستا ورقه ای ، کانلونی یا استوانه ای ، ریگاتونی یا استوانه ای شیاردار ، پاستا سوپی یا ورمیشل .

 

فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی

عکس انواع ماکارونی

 

پاستا پنه آلفردو 

مواد لازم پاستا پنه آلفردو 

برای 3 نفر 

 

پاستا پنه   200 گرم
سیر 2 حبه بزرگ
خامه صبحانه 200 گرم
شیر 300 میلی لیتر
 فیله مرغ خرد شده 300 گرم
پنیر پارمزان  100 گرم
 کره  50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
قارچ ورقه شده 300 گرم

 

فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی

دستور پخت انواع ماکارونی - پاستا پنه الفردو

 

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

قارچ ها را بشویید و ورقه ای خرد کنید و با کمی کره روی حرارت بالا تفت دهید و کناری بگذارید. 

در همان تابه فیله مرغ خرد شده را با مابقی کره روی حرارت بالا تفت دهید که آب نیندازد و رویش برشته شود ولی داخل فیله ها آبدار بماند و سپس کناری بگذارید .

سیر را رنده کنید و در همان تابه تفت دهید تا عطرش بلند شود. 

خامه را در شر سرد حل کنید و به سیر اضافه کنید و صبر کنید به جوش آید. 

پنیر پارمزان را همراه نمک و فلفل اضافه کنید. 

 

وقتی سس آلفردو دوباره شروع به جوشیدن کرد، قارچ و فیله مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید. 

برای تهیه پاستا پنه ، قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و آب و نمک و کمی روغن به آن اضافه کنید وقتی که به جوش آمد ، پنه را در قابلمه بریزید و 7 دقیقه بپزید تا نرم شود سپس آبکش کنید و کمی آب سرد رویش بریزید و تکان دهید تا آب اضافه اش کاملا خارج شود. 

 

پاستا پنه را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید یا این که پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و سس را رویش بریزید. 

اضافه کردن مرغ و قارچ به سس آلفردو اختیاری است و میتوانید حذفش کنید. 

برای تزئین روی پاستا میتوانید از جعفری ، آویشن ، ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.

 

دو روش برای تهیه پاستا جامبو شلز 

مواد لازم سالاد ماکارونی جامبو شلز

برای 5 نفر

  

ژامبون    200 گرم
خیارشور 150 گرم
 جامبو شلز 350 گرم
 روغن مایع به میزان لازم
 ذرت پخته یا کنسرو 200 گرم
نخود فرنگی 200 گرم
سس مایونز به میزان لازم
 نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی جامبو شلز

قابلمه ای را پر آب کرده روی حرارت بگذارید وقتی که به جوش آمد ، نمک ، فلفل ، روغن و پاستا را به آب اضافه کنی و مطابق دستور پشت بسته به مدت 10 – 15 دقیقه بجوشانید. 

برای طعم دار شدن جامبو شلز میتوانید مقداری عصاره مرغ یا آبلیمو به قابلمه اضافه کنید.

جامبو شلز را آبکش کنید و کناری بگذارید.

 

ژامبون و خیارشور را نگینی خرد کنید . ذرت و نخود فرنگی را اضافه کرده و به مقدار دلخواه سس مایونز و ادویه بزنید.

داخل جامبو شلزها را با مواد سالاد پر کنید و در سینی سرو بچیند و رویشان را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید تا پاستاها مزه دار شوند. 

 

انواع ماکارونی ها, فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها

دستور پخت انواع ماکارونی - ماکارونی جامبو شلز

 

پاستا جامبو شلز در فر

مواد لازم پاستا جامبو شلز در فر

برای 8 نفر

  

   جامبو شلز  500 گرم
گوشت چرخ کرده  300 گرم
فلفل دلمه ای  1 عدد
پیاز   پیاز  
سوسیس   100 گرم
قارچ  5 عدد
 نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
روغن مایع  به میزان لازم
پنیر پیتزا یا موزارلا  به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا جامبو شلز در فر

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. 

فلفل دلمه را نگینی خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. 

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند. 

سوسیس ها را نگینی خرد کرده و اضافه کنید و مخلوط نمایید. 

قارچها را نگینی خرد کرده به تابه اضافه کنید.

آب قارچ که کشیده شد ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید.

پاستا جامبو شلز را مطابق دستور پشت بسته بپزید. 

مواد میانی را داخل جامبو شلز ها قرار دهید و در ظرف دلخواه بچینید و رویشان پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا بپاشید و به مدت 10 دقیقه  در فر یا مایکروفر قرار دید تا پنیر ذوب شد و رویش طلایی شود. 

 

پاستا پستو

مواد لازم پاستا پستو

برای 1 نفر

  

پاستا    1 پیمانه
آب 4 پیمانه
 نمک 1/3 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس پستو  
برگ ریحان تازه 1 پیمانه
بادام 1/8 پیمانه
 روغن زیتون فوق بکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

 

فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی

دستور پخت انواع ماکارونی - پاستا پستو

 

طرز تهیه پاستا پستو

برای تهیه سس پستو بادام خام را در تابه  داغ بریزید و 3 دقیقه تفت دهید تا بوداده شود سپس کناری بگذارید خنک شود و در غذاساز خرد کنید. 

برگ ریحان و سیر و کمی نمک و فلفل را هم اضافه کرده میکس کنید. 

روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا غلظت سس به اندازه شود. 

 

حدود 5 – 6 قاشق از این سس پستو برای پاستا هر نفر کافی است. بقیه سس پستو را برای وعده های بعدی در یخچال بگذارید. 

پاستا فرمی را مطابق دستور پشت بسته به مدت 8 – 7 دقیقه بپزید و آبکش کنید. 

سس پستو و پاستا را مخلوط کرده رویش کمی فلفل و آویشن و پنیر پارمزان بریزید.

برای این که رنگ سبز ریحان تغییر نکند میتوانید کمی ابلیمو به سس اضافه کنید. سس پستو را میتوانید تا 5 روز در یخچال نگهداری نمایید. 

 

پاستا قالبی

مواد لازم پاستا قالبی

  

ماکارونی فرمی ترجیحا لوله ای۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا  ۳۰۰ گرم
کالباس۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
سس سفید لازانیابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری

 

نام انواع ماکارونی, طرز تهیه انواع ماکارونی, پخت انواع ماکارونی

دستور پخت انواع ماکارونی - پاستا قالبی

 

طرز تهیه پاستا قالبی

پاستا فرمی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید. 

کف و دیواره های قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید. 

اگر از پاستا استوانه ای استفاده کردید به صورت ایساده از همه پاستاها را در قالب بچینید . اگر از انواع دیگر پاستا استفاه کردید که نصف آن را به صورت یکدست کف قالب پخش کنید. 

 

روی ماکارونی ها سس لازانیا بریزید و قالب را تکان دهید تا سس به همه پاستا نفود کند.

کالباس را نگینی خرد کنید و به همراه مقداری فلفل ، پنیر رنده شده و پودر آویش روی مواد بریزید و رویشان را با سس گوجه بپوشانید. 

 

به جای کالباس میتواید ازقارچ ، گوشت یا مرغ استفاده کنید. 

بقیه ماکارونی را اضافه کرده و مابقی پنیر را رویش بریزید و با سس گوجه تزئین کنی و به مدت 20 دقیقه در فر 200  درجه بگذارید تا پنیر رویش طلایی شود. 

 

اسپاگتی بلونز

مواد لازم اسپاگتی بلونز 

 

اسپاگتی۴۰۰ گرم
پودر پنیر پارمسان ۵۰ گرم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شدهیک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
سیر له شدهسه تا چهار حبه
کرفس نگینی خرد شدهیک ساقه
هویج نگینی خرد شدهیک عدد
گوجه فرنگی پوره شدهپنج عدد
عصاره گوشت۵۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برگ بویک عدد

 

عکس تزئین انواع ماکارونی, انواع ماکارونی و پاستا, انواع ماکارونی ها

دستور پخت انواع ماکارونی - اسپاگتی بلونز

 

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

دو سوم قابلمه را آب بریزید و نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

اسپاگتی را به قابلمه اضافه کنید و مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید. 

برای تهیه سس بلونز پیاز را با روغن زیتون تفت  دهید تا شفاف شود. 

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. 

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید.

 

سیر ، کرفس و هویج را اضافه کرده تفت دهید. 

پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند. 

عصاره گوشت و برگ بو را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود.

مطابق ذائقه خودتان نمک و فلفل بزنید و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کنید. 

اسپاگتی را سرو کنید و سس بلونز را رویش بریزید و مابقی پنیر پارمزان را رویش بپاشید. 

 

فتوچینی با سس بلونز

مواد لازم فتوچینی با سس بلونز 

 

نمک یک قاشق چایخوری
کرهیک قاشق چایخوری
 پیاز رنده شده ۱/۲ فنجان
 هویج رنده شده ۱/۲ فنجان
گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم 
سیر رنده شده۶ حبه
شیر  دو فنجان
آویشنیک قاشق چایخوری
پاستا فوتوچینی یک بسته کوچک
آب گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی خرد شده ۱.۵ فنجان
پنیر پارمزان برای تزیین اسپاگتی
جعفری برای تزیین اسپاگتی
ریحان برای تزیین اسپاگتی

 

فرم های مختلف ماکارونی و پاستا, دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی

دستور پخت انواع ماکارونی - فتوچینی با سس بلونز

 

طرز تهیه فتوچینی با سس بلونز 

پیاز را کره تفت دهید تا نرم شود سپس هویج نگینی خرد شده را به همراه کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شو. 

سیر رنده شده را اضافه کرده مخلوط کنید. 

گوشت چرخ کرده را با مواد مخلوط کنید و رویش آویشن بپاشید و تفت دهید تا آبش کشیده شود. 

 

شیر را اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دیهد 20 – 30 دقیقه بجوشد تا گوشت کاملا در شیر بپزد. 

گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود.

فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و با سس بلونز میل نمیاید. 

برای تزئین از پنیر پارمزان ، برگ ریحان و برگ جعفری تازه استفاده کنید. 

در صورت تمایل میتوانید همراه هویج یک عدد ساقه کرفس هم اضافه کنید. 

میتوانید سس بلونز را بدون شیر تهیه کنید و مقداری رب هم به سس اضافه کنید. 

 

ماکارونی با سویا

مواد لازم ماکارونی با سویا

  

ماکارونی ( فرمی یا رشته ای)  ۳۰۰ گرم
سویا۷۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو یا سه قاشق غذاخوری
 پیازیک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
سیب زمینی ( برای ته دیگ )  یک عدد
روغنبه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
پودر آویشننصف قاشق چایخوری
ادویه کاریبه میزان لازم

 

دستور پخت ماکارونی ها, انواع ماکارونی, نام انواع ماکارونی

دستور پخت انواع ماکارونی - ماکارونی با سس سویا

 

طرز تهیه ماکارونی با سویا

سویا را با آب گرم حدود 30 دقیقه خیس کنید تا نرم شود سپس آبکش کرده و با دست بفشارید تا آب اضافه اش جدا شود. 

پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سویا را اضافه کرده 10 دقیقه تفت دهید.

 

فلفل دلمه را نیگینی خرد کرده اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. 

ادویه ها ، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده مخلوط کنید.

در صورت تمایل کمی آبلیمو به سس اضافه کرده و از روی حرارت بردراید.

ماکارونی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید. 

 

کف قابلمه مورد نظر را روغن بریزید و روی حرارت بگذارید داغ شود و سپس کف قابلمه را با حلقه های سیب زمینی پر کنید و ماکارونی و سس را لا به لا بریزید و در قابلمه را بگذارید و بهمدت 20 – 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. 

به جای سویا میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. 

 

از هویج نگینی یا رنده شده و نخود فرنگی هم می توانید در ترکیب سس استفاده کنید. 

در صورتی که میخواهید سس تا بیشتر باشد میتوایند از پوره گوجه فرنگی بعد از اضافه کردن فلفل دلمه استفاده کنید.  

 

گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی  

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋