بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

میزان خواب ، تغذیه و مراقبت از نوزاد در هفته نهم تولد



تغذیه مناسب در هفته نهم نوزاد, میزان خواب نوزاد در هفته نهم, واکسیناسیون در هفته نهم نوزاد

در هفته نهم نوزاد تغییرات در کودک شما قابل مشاهده است

 

همه چیز درباره رشد و مراقبت از نوزاد 9 هفته ای

در هفته نهم نوزاد شما به سطحی از هوشیاری رسیده که می تواند افراد را شناسایی کند و قادر است تا دستان خود را تکان دهد نوزاد شما حالا تقریباً دو ماه شده است و میخواهد با دستانش همه چیز را لمس کند همچنین نوزاد در این سن دوست دارد تا با جلب توجه با دیگران صحبت کند.

وزن نوزاد در هفته نهم

در این سن کودک شما حدود ۲ اینچ یعنی پنج سانتی متر رشد کرده است و احتمالا حدود ۲ تا ۳ پوند یعنی حدوداً یک و نیم کیلوگرم افزایش وزن یافته.

کودکان در بدو تولد اغلب کوچک هستند و بغل کردن آنها کاری مشکل است اما حال که دو ماه از تولد نوزادتان گذشته است و از آنجایی که همه اجزای او در حال رشد و جثه او اندکی بزرگتر شده است شما می توانید با خیالی راحت تر نوزاد خود را در آغوش بگیرید.

 

همچنین نوزادان در این دوره سنی کمی تو پر تر می شوند و دست و پاهایشان توپول تر میشود برای همین برای بسیاری از از نزدیکان بسیار خوشایند است وقتشان را با کودک شما سپری کنند همچنین کودک در این سن جنب و جوش زیادی دارد و مدام در حال تکان خوردن و لگد زدن هستند گاهاً حتی نمی توانند هیجان خود را کنترل کنند .

 

تغذیه مناسب در هفته نهم نوزاد

با در نظر گرفتن اینکه کودک نسبت به قبل بزرگ تر شده است و همچنان در حال رشد است تمایل او به تغذیه از هر دو سینه شما بیشتر می‌شود. حتی کودک ممکن است برای چنگ زدن به صورت و موهای تان تلاش زیادی بکند برای همین تصور کنید که کودک شما به غذای بیشتری احتیاج دارد.

 

میانگین تعداد دفعاتی که نوزاد شیر می خورد در روز به ۸ بار می رسد البته اگر نوزاد از شیر خشک تغذیه میشود تعداد دفعات کمتری به شیر احتیاج پیدا میکند. در نه ماهگی نوزاد در هر دفعه شیر بیشتری می خورد و به همین دلیل است که شب ها به مدت طولانی تری می خوابد.

 

هفته نهم نوزادی, هفته نهم رشد نوزاد, هفته نهم رشد نوزاد و شیرخوار

در این سن کودک با چنگ زدن به موهای مادر درخواست تغذیه بیشتر دارد

 

میزان خواب نوزاد در هفته نهم 

کودکان در این دوره سنی حدوداً ۵ تا ۶ ساعت در شب می خوابند البته بعضی از نوزادان نیمه شبها از خواب بیدار می شود اما جایی برای نگرانی نیست شما می توانید با تنظیم ساعات خواب کودک این عادت را در نوزاد به وجود بیاورید تا در ساعت های مشخصی بخوابد و روال خواب طبیعی و منظمی را به دست بیاورد.

 

همچنین کارهایی مانند آرام کردن محیط و تاریک کردن آن؛ ماساژ دادن نوزاد؛ حمام بردن؛ شیر دادن و لالایی خواندن به خوابیدن نوزاد کمک می کند.

نکته قابل توجه در دومین ماه این است که کودک از این سن به بعد به رفتارهای قبلیش عادت می کند پس بهترین کار این است که از دادن پستانک به کودک در هنگام خواب ممانعت کنید و همچنین اگر کودکتان تاکنون عادت کرده است کم کم و به صورت تدریجی این رفتار را دور کنید به این منظور شما می توانید در هنگام شروع خواب کودک؛ پستانک را از دهان او خارج کنید.

 

نکته قابل توجه درباره خواب کودک نه هفته این است که اغلب آنها در هنگام شب ناگهان از خواب بیدار می‌شود و شروع به تکان خوردن می کنند بهترین کار در این زمان این است که کودک را برای مدتی تنها بگذارید زیرا در بیشتر موارد خود کودک دوباره به خواب می رود و این کار به طولانی تر شدن خواب های شبانه کودک و یکپارچه شدن آن کمک می کند همچنین اگر کودک شما بیش از حد می خوابد نباید خوشحال شوید زیرا این رفتار ممکن است نشانه ای از بیماری باشد و شما باید هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید.

 

در مورد محل خواب کودک نیز باید بدانید که تشک او باید تقریباً سفت باشد تا بدن او در خط صاف قرار بگیرد و ستون فقراتش دچار انحنا نشود همچنین از بالشتک های پر و بلند استفاده نکنید. حواستان باشد تا کسانی که داروی مسکن یا الکل استفاده کرده اند کنار نوزادتان نخوابند.

 

علاوه بر پستانک اگر کودک شما به عروسک عادت کند باز هم باید با چند شبانه روز بی خوابی این عادت را از او دور کنید زیرا اگر کودک عروسکش را در هنگام خواب گم کند بیدار می شود. نکته دیگر چک کردن دمای اتاق است زیرا گرمای زیاد باعث عرق کردن کودک و کوتاه شدن خواب می شود و این عمل برای فصلی مانند تابستان بسیار ضروری و واجب است.

 

هفته نهم نوزادی, هفته نهم رشد نوزاد, هفته نهم رشد نوزاد و شیرخوار

خواب هفته نهم نوزاد باید حداقل 5 الی 7 ساعت باشد

 

واکسیناسیون در هفته نهم نوزاد

در دومین ماه نوزادان اولین تزریق ۵ در ۱ در برابر دیفتری؛ سرفه؛ فلج اطفال و قاعدگی و هموفیلی را دریافت خواهند کرد که بعد از آن هم واکسن PCV را دریافت خواهند کرد که نوزاد را در برابر عفونت هایی مانند پنومکوکی محافظت خواهد شد همچنین واکسن روتا ویروس که یکی از شایع‌ ترین عامل های اسهال و بیماری است دریافت می کند این واکسن ها به صورت تزریقی انجام می‌شوند البته روتا ویروس به صورت خوراکی نیز وجود دارد.

 

تزریق ها در قسمت بالایی ران و برای هر دو پا داده شوند که بیشتر از چند ثانیه طول نمی کشد. اگر قبل از انجام عمل واکسیناسیون کودک شما دچار تب و اسهال شود به طوری که حالش ناخوشایند باشد باید واکسن را به تعویق بیندازید اما اگر فقط سرماخوردگی ساده باشد باید به همان روال در نظر گرفته شده پیش بروید.

 

هفته نهم نوزادی, هفته نهم رشد نوزاد, هفته نهم رشد نوزاد و شیرخوار

واکسن روتا در هفته نهم نوزاد تزریق خواهد شد

 

رفتار نوزاد در هفته نهم چگونه است؟

در نهمین هفته؛ نوزاد اولین لبخند های خود را به شما نشان می دهد و همانطور که گفته شد از خود صداهایی مانند خرخر کردن در می آورد تا شما به او توجه بیشتری نشان دهید و در ساعاتی از روز واکنش های شدید تر می شود قطعاً شما لذت خواهید برد با گذشت زمان آنها می توانند سرشان را نگه دارند.

 

همچنین شما می توانید آنها را برای مدتی کوتاه روی بازوهایشان قرار دهید تا به حالت چهار دست و پا بمانند.

از اونجایی که نوزاد شما در هفته نهم از زندگی خود به هوشیاری نسبی رسیده است با دیدن پدر و مادر و آشنایان واکنش مشخص نشان می دهد و سعی می کند تا در مقابل حرف های شما واکنش نشان دهد تا بتواند ارتباط برقرار کند و با فریاد هایش رضایت خود را از دیدن شما نشان می دهد.

 

درک نوزاد از صداها در این هفته بسیار بیشتر می‌شود برای همین ممکن است متوجه شوید که کودک شما با شنیدن یک موسیقی به آن واکنش دهد و همچنین با تغییر سرعت آن واکنش‌ های مختلفی را نشان دهد برای این کار می توانید از دو نوع آهنگ؛ یکی تند و یکی آرام استفاده کنید تا واکنش نوزادتان را مشاهده کنید برای همین است موسیقی های آرام و یا لالایی‌ها موجب خواب کودک می‌شوند.

 

راجع به گریه کردن های نوزاد باید گفته شود که این دوره اوج گریه کردن‌ های اوست و کوچکترین اختلال در خواب و غذای کودک موجب نا آرامی و گریه های او می شود البته از دلایل دیگر گریه های کودک می توان به خستگی؛ درد و یا ناراحتی نیز اشاره کرد.

 

از آن جایی که دید سه بعدی کودکان در نهمین هفته توسعه پیدا می کند آنها با دقت بیشتری به اطراف نگاه می کند و نسبت به مناظر؛ افراد و البته صدا ها توجه بیشتری نشان می دهند در این زمان است که کودک وقتی چهره شما را می بیند شناسایی می کند و به شما لبخند می‌زند.

 

رفتار نوزاد در هفته نهم, هفته نهم نوزاد, هفته نهم نوزادی

لبخند زدن و توجه به موسیقی و صدا ها از جمله رفتار های نوزادان در هفته نهم است

 

نکاتی برای مادران در هفته نهم نوزاد 

شاید نوزاد شما هم از آن دسته کودکان باشد که یک لحظه هم نمی‌توانید او را از آغوش خود دور کنید و حتی در هنگام خوابش در آغوش شما می ماند و اگر روی زمین گذاشته شوند بیدار می‌شوند این کار برای شما خستگی زیادی به ارمغان می آورد برای همین به شما مادرانه دلسوز و فداکار توصیه می شود که هر شب برای رفع خستگی و دردهای ناشی از وزن کودک بازوها و شانه های تان را با آب گرم بشویید و ماساژ دهید.

 

البته برای این منظور راهکارهای زیادی وجود دارد از جمله کریر و آغوشی این دو گزینه های مناسبی برای نگهداری کودک شما هستند و شما را در انجام وظایف تان یاری می کند از مزایای کریر؛ سهولت در تحمل وزن کودک است و شما مجبور نیستید تمام روز کودکتان را در آغوش داشته باشید. مورد دیگر یعنی آغوشی برای کودکان کولیکی و همچنین برای کودکانی که دچار ریفلاکس هستند بسیار کمک کننده است. حالت های مختلف آن حتی نا آرام ترین نوزادان را نیز آرام می کند.

 

احتمال دارد که کودک شما در اولین کریری که در آن قرار می گیرد راحت نباشد و به همین دلیل نا آرام باقی بماند برای حل این مشکل شما می توانید قبل از خرید کریر؛ آن را از دوستانتان قرض بگیرید و امتحان کنید تا سلیقه کودکتان را متوجه شوید و راحت ترین کریر را تهیه کنید تا کودک شما هم احساس آرامش و راحتی داشته باشد.

 

کودکان در طول روز خسته می شوند و به خواب و استراحت نیاز پیدا می کند و اگر بعد از احساس خستگی استراحت نکنند علائم خستگی آن ها مشاهده می‌شود که این علائم عبارتند از خیره شدن به فضا؛ بدخلقی کردن؛ خمیازه های مکرر؛ مالیدن چشم ها و داشتن چشمانی نیمه باز. در این شرایط شما باید کودک را به اتاق خود برسانید و همچنین محیط را تاریک کنید و با در آغوش گرفتن نوزاد آرامش را به کودکتان هدیه کنید تا به خواب برود.

 

گردآوری : بخش کودکان

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋