طرز تهیه ترشی فلفل دلمه
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای؛ ترشی مجلسی
در این مقاله طرز تهیه انواع ترشی فلفل دلمه شکم پر ، ترشی فلفل دلمه رنگی ، ترشی فلفل دلمه و قارچ ، ترشی فلفل دلمه خالی و غیره را به شما آموزش می دهیم.
ترشی های یکی از پرطرفدارترین طعم دهنده ها هستند که سر اغلب سفره های ایرانی پیدا می شود، اگر می خواهید یک ترشی جدید و خوشمزه را امتحان کنید میتوانید ترشی فلفل دلمه را به سادگی در خانه درست کنید، این ترشی خیلی سریع جا می افتد و طعم بسیار خوبی دارد در ادامه مقاله می توانید طرز تهیه انواع ترشی فلفل دلمه شکم پر ، ترشی فلفل دلمه رنگی و ترشی فلفل دلمه خالی و غیره را بیاموزید.
ترشی فلفل دلمه شکم پر
مواد لازم ترشی فلفل دلمه شکم پر
فلفل سبز دلمه ای | 2 کیلوگرم |
کلم پیچ کوچک | 1 بوته |
موسیر | 350 گرم |
گلپر | 50 گرم |
هویج فرنگی | 250 گرم |
فلفل تند | 6 عدد |
نمک و سرکه | به مقدار کافی |
سبزی ( شوید - ترخان - مرزه - نعناع ) | 500 گرم |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه شکم پر
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه شکم پر
برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر تمام مواد را شسته بگذارید آبشان کاملا برود و خردشان کنید.
سبزیها را بعد از پاک کردن، ریز خرد کنید.
دم فلفل دلمه را به آرامی با چاقو جدا کرده و داخل فلفل دلمه راخالی کنید و سبزیجات خرد شده را داخل فلفل دلمه بریزید.
می توانید انتهای فلفل دلمه را به حالت در برش زده و بعد از پر کردن داخل فلفل دلمه ادویه ها را رویشان بپاشید و درش را بگذارید.
هر فلفل دلمه شکم پر را داخل یک ظرف قاررداده و مخلوط نمک و فلفل و سرکه رویش بریزید و در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید تا بعد از یک ماه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر جا بیوفتد.
ترشی فلفل دلمه خلالی
مواد لازم ترشی فلفل دلمه خلالی
فلفل دلمه ای رنگی یا فلفل دلمه سبز | ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
برگ بو | ۳ عدد |
فلفل سبز تند | ۷ عدد |
سرکه | ۲ پیمانه |
هویج | ۱۵۰ گرم |
ادویه ترشی | ۱ ق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه خلالی
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه خلالی
برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای خلالی، فلفل دلمه ها را شسته خشک کنید و به صورت خلالی برش بزنید و یک شبانه روز روی دستمال نخی پهن کنید تا آب اضافه اش خارج شود.
هویج را پوست گرفته خرد کنید و بگذارید آب اضافه اش خشک شود.
سرکهرا همراه با نمک ، برگ بود و فلفل سبز خرد شده یا سالم ، فلفل دلمه و هویج داخل قابله 5 دقیقه بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود.
سیر را پوست گرفته به صورت سالم یا خرد شده یا حلقه ای به همراه ادویه ترشی به سرکه خنک شده اضافه کنید.
ترشی فلفل دلمه ای خلالی را در شیشه ای تمیز بریزید درش را ببندید و یک هفته در جای خنک بگذارید جا بیوفتد.
برای تهیه ترشی می توانید از خیار و گل کلم هم استفاده کنید.
به جای سیر می توانید از موسیر استفاده کنید.
ترشی فلفل دلمه رنگی
مواد لازم ترشی فلفل دلمه رنگی
ادویه ترشی | 3 قاشق مرباخوری |
برگ بو | 3 عدد |
فلفل سبز تند | 10 عدد |
سرکه | به میزان لازم(حدودا 2تا2ونیم پیمانه) |
سیر | 5حبه |
خیار | 2 عدد |
گل کلم (کوچک) | 1 عدد |
فلفل دلمه ای (رنگی) | 3 عدد |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه رنگی
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه رنگی
برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای رنگی ، گل کلم و فلفل دلمه را با آب و نمک خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملا خشک شوند.
به اندازه دلخواه خردشان کرده روی پارچه پهن کنید و اجازه دهید یک شب بمانند و آب اضافه شان خشک شود.
خیار راخرد کرده و 2 قاشق چایخوری رویش نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید سپس با آب سرد آبکشی کنید.
سبزیجات خرد شده را در قابله ریخته و کمی آب جوشیده سرد اضافه کنید 5 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید.
سرکه را با 2قاشق چایخوری نمک ، فلفل سبز تند و برگ بو بهمدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.
سبزیجات خرد شده که کاملا سرد شده اند را به همراه سیر وادویه ترشی در شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید در جایی خنک قرار دهید تا به مدت یک هفته جا بیوفتد.
به جای گل کلم می توانید از کلم قرمز استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید هویج هم به این مواد اضافه کنید.
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه خالی
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای خالی
برای تهیه ترشی ترشی فلفل دلمه ای خالی می توانید از هر کدام از دستورهای بالا استفاده کنید ولی سایر سبزیجات را از دستور حذف کنید. افزودن سیر و موسیر به این ترشی کاملا اختیاری است، طعم فلفل دلمه به تنهایی در ترشی بسیار خوشایند است.
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه با روغن زیتون
برای تهیه ترشی فلفل دلمه با روغن زیتون تعدادی فلفل دلمه را چرخ کنید و دخل ظرفی بریزید و رویش را با روغن زیتون پر کنید و در ظرف را بسته به مدت24 ساعت در یخچال بگذارید بماند سپس فلفل ها را در آبکش بریزید تا روغن اضافه اش برود.
فلفل ها را درون شیشه بریزید و رویش نمک بپاشید و با سرکه رویش را بپوشانید و در ظرف را ببندید .
این ترشی بعد از 2 روز جا می افتد.
روغن زیتون اضافه را میتوانید برای تهیه انواع سس و سالاد استفاده کنید.
ترشی فلفل دلمه ای کبابی
مواد لازم ترشی فلفل دلمه ای کبابی
فلفل دلمهای | ۳عدد |
سرکه سیب | نصف پیمانه |
آب | ۱.۵ پیمانه |
شکر | یک چهارم پیمانه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
سیر | ۱ حبه |
فلفل سفید و خردل نکوبیده | تعدادی |
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه کبابی
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای کبابی
فلفل دلمه ای ها را به صورت سالم روی سینی فر بچینید یا این که فلفل دلمه ای را چهار قسمت کرده و هسته اضافه اش را بگیرید و طوری داخل سینی فر بچینید که پوستش روی سینی قرار بگیرد.
فلفل دلمه ها را در فری هک از قبل با دمای 200 درجه سانتیگرد گرم شده به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دید تا پوستش حالت سوختگی گرفته و کبابی شود سپس از فر خارج کنید و داخل پلاستیک بگذارید تا بخار کند و پوستش راحت جدا شود.
آب و سرکه را در قابله به جوش آورید و شکر ، نمک ، فلفل و خردل را اضافه کنید .
پوست فلفل دلمه ها را جدا کنید و به سرکه اضافه نمایید و و شعله را بعد از 5 دقیقه خاموش کنید تا سرکه سرد شود.
فلفل دلمه ها را داخل شیشه بچینید و رویش را با سرکه پر کنید.
این ترشی بعد از 1 روز آماده است و طعم بسیارخوبی در کنار غذاهای گوشتی و گریل شده دارد.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها