طرز تهیه ترشی سلطنتی بلغاری آسان
در این مقاله از ، با طرز تهیه ترشی بلغاری آشنا می شوید. ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان "turshia " شناخته می شود، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که بهطور سنتی در شیشههای بزرگ تهیه میشوند، ترکیبی لذتبخش از تردی، ترشی، تندی و ادویههای معطر را ارائه میکنند.
ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان "turshia " شناخته می شود، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که بهطور سنتی در شیشههای بزرگ تهیه میشوند، ترکیبی لذتبخش از تردی، ترشی، تندی و ادویههای معطر را ارائه میکنند.
ترشی بلغاری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی به دلیل طعم و مزه ترش و شیرین خود، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها، به ویژه انواع کباب ها و جوجه کباب ها، مورد استفاده قرار می گیرد.
سنت درست کردن ترشی بلغاری به دوران باستان بازمی گردد. سبزیجات ترشی روشی محبوب برای نگهداری غذا در ماههای زمستان بود، زمانی که محصولات تازه کمیاب بود. در طول قرن ها، دستور العمل های ترشی بلغاری تکامل یافته است، اما اصول اولیه یکسان باقی مانده است.
ترش نوعی ترشی سبزیجات است که در بسیاری از غذاهای بالکان و خاورمیانه تهیه می شود. ترشی که به طور سنتی به عنوان سالاد زمستانی سرو می شود، ترد و اسیدیته کاملی را به هر وعده غذایی پخته شده اضافه می کند.
فلفل قرمز شیرین تقریباً خرد شده | 400 گرم |
فلفل سبز تقریباً خرد شده | 400 گرم |
هویج تقریباً خرد شده | 400 گرم |
گل کلم خرد شده به قطعات کوچکتر | 1 کیلوگرم |
گوجه سبز ربع شده | 400 گرم |
کلم سفید نرم (کلم ساووی) تقریبا خرد شده | 1 و نیم کیلوگرم |
برگ کرفس | به مقدار لازم |
آب گرم از کتری | 1 لیتر |
روغن زیتون | 25 میلی لیتر |
در هر شیشه سرکه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
در هر شیشه نمک ترشی | 1 قاشق چایخوری |
در هر شیشه شکر قهوه ای یا معادل همان شکر کتو | 1/2 قاشق چایخوری |
برگ بو | 2 عدد |
دانه فلفل سیاه کامل | 1/2 قاشق چایخوری |
شیشه های 1/5 لیتری و درب آنها را استریل کنید.
تمام سبزیجات را بشویید. سبزیجات را تقریبا خرد کنید، گل کلم را به قطعات بزرگتر خرد کنید.
در هر شیشه 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1 قاشق چایخوری نمک و 1/2 شکر قهوه ای (یا جایگزین شکر) اضافه کنید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شود.
مقدار مساوی سبزیجات را با ماریناد داخل شیشه ها بریزید. گل کلم اضافی اضافه کنید. روی شیشه ها را با آب جوش از کتری خود پر کنید. اطمینان حاصل کنید که 1 اینچ (3 سانتی متر) فضای سر هر شیشه را خالی بگذارید. لبه های شیشه را خشک کنید تا حباب های هوا از بین برود و درب آن ها محکم شود.
شیشه ها را در یک مکان تاریک و خنک نگه دارید. یک بار در روز، برای سه هفته آینده، شیشه ها را به شدت به مدت 1-2 دقیقه تکان دهید تا مطمئن شوید که آب نمک به خوبی مخلوط شده است. ترشی را فقط در صورت نرم شدن و رسیدن می توان مصرف کرد. بعد از هفته سوم می توان ترشی را میل کنید. تا آن زمان باید داخل سبزی های ترشی، مزه دار شوند، اما اگر آماده نشد، ترشی را یک هفته دیگر بگذارید تا برسد.
ترشی را قبل از سرو بدون سرکه های آن خارج کنید. آن را در ظرف بچینید و روی آن روغن زیتون بپاشید.
طرز تهیه ترشی بلغاری
• پس از رسیدن آن ها را در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید مدت زمان بیشتری آن را نگهداری کنید.
• برای طعم تندتر کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
• مواد آن را می توانید به سلیقه ی خود تغییر بدهید. (مثلاً از خیار، گوجه سبز، سیر، هویج، فلفل دلمه ای، کلم، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز نازک شده و دانه های آن گرفته شده باشد.)
• برای تهیه ی این ترشی می توانید از تخم شوید و شوید استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی فلفل بلغاری
فلفل تند | 500 گرم |
سیر | 8 حبه (1 بوته) |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | 200 میلی لیتر |
سرکه سیب | 400 میلی لیتر |
جعفری تازه | 1 دسته کوچک |
برای تهیه ی ترشی فلفل تند کبابی بلغاری، ابتدا فلفل ها را روی اجاق قدیمی کباب کنید. این ترشی خیلی سریع می رسد و می توانید آن را زود بخورید و همچنین مدت زمان نگهداری آن زیاد نیست.
این ترشی را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آن ها را محکم ببندید. پس از کباب کردن فلفل ها، اجازه بدهید سرد شوند، آن ها را داخل شیشه بریزید. سپس سیر و جعفری خرد شده را روی فلفل ها اضافه کنید.
نمک، روغن، سرکه (طبق ذائقه خود) را اضافه کنید. در شیشه ها را ببندید و به آرامی مخلوط کنید. سپس آن ها را می توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید. این ترشی فلفل بلغاری خیلی آبدار و تند است.
می توانید نمک را با روغن و سرکه مخلوط کنید و بعد به فلفل های کبابی اضافه کنید.
انواع مختلفی از ترشی های بلغاری وجود دارد که هر کدام طعم منحصر به فرد خود را دارند. برخی از تغییرات رایج عبارتند از:
ترشی تند: فلفل قرمز یا فلفل چیلی بیشتری به ماریناد اضافه کنید تا ترشی تندتری داشته باشید.
ترشی شیرین: شکر بیشتری به ماریناد اضافه کنید تا ترشی شیرین تری داشته باشید.
ترشی فلفل کبابی: فلفل ها را قبل از اینکه به ماریناد اضافه کنید کباب کنید تا طعمی دودی پیدا کنند.
ترشی کدو سبز: کدو سبز را به خیارشورها اضافه کنید تا سبزیجاتی متفاوت داشته باشید.
از ترشی بلغاری خانگی خود به عنوان غذای جانبی، چاشنی یا میان وعده لذت ببرید. این خوراکی های تند و خوش طعم، حس لذت بخشی را به وعده های غذایی شما در طول سال می بخشد.
ترشی بلغاری یک چاشنی خوشمزه و همه کاره است که می توانید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید. آنها با طعم تند و بافت ترد خود، مطمئناً جوانه های چشایی شما را خوشحال می کنند. پس چرا امروز درست کردن ترشی بلغاری را امتحان نکنید؟
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها