بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

روز جهانی مبارزه با آزمایش های هسته ای



مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,روز جهانی مقابله با آزمایش‌های هسته‌ای

مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای

 

روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای چه روزی است؟

سازمان ملل متحد در سال 2009 در قطعنامه‌ای با بیشترین رای ها روز 29 اوت را روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای نامید. از سال 2009 تا به حال با اینکه دبیرکل درخواست‌های مکرر داده است هنوز قرارداد جلوگیری از آزمایش‌های هسته‌ای(CTBT) به مرحله اجباری نرسیده است.

روز جهانی مبارزه با آزمایش های هسته‌ای

سازمان ملل متحد در سال 2009 در قطعنامه‌ای با بیشترین رای ها روز 29 اوت را روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای نامید. و دبیرکل سازمان ملل  از کشورهای جهان که هنوز به عضویت پیمان جلوگیری آزمایش‌های هسته‌ای در نیامده‌اند، خواست این پیمان را امضا و قبول کنند. چون که به نظر او  اینکار یک قدم مهم در به وجود آوردن یک جهان بدون سلاح های هسته ای خواهد بود.

 

مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,جلوگیری از آزمایش‌های هسته‌ای

روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای

 

نخستین آزمایش اتمی در سال 1945 به وسیله آمریکا انجام گردید و چند روز بعد از آن این کشور دو شهر هیروشیما و ناگازاکی ژاپن را بمباران اتمی کرد که باعث شد بیشتر از 220 هزار نفر از افراد ژاپنی کشته شدند. در طول هفتاد سال گذشته جهان ناظر رقابت تسلیحاتی میان قدرتهای بزرگ بوده است.

 

قدرتهای هسته‌ای جهان از نقض کنندگان اصلی پیمان جلوگیری از آزمایش‌های هسته‌ای هستند و به طوری که این پیمان از آنها می‌خواهد در جهت کنار گذاشتن سلاح هسته ای حرکت کنند مبادرت به مجهز کردن زرادخانه‌های خود می کنند.

 

مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,روز جهانی مبارزه با آزمایش‌های هسته‌ای,نقض کنندگان اصلی پیمان جلوگیری از آزمایش‌های هسته‌ای

جلوگیری از آزمایش‌های هسته‌ای

 

آزمايشِ مخفی اولین بمب هسته‏ اي اتحاد جماهير شوروی

چهار سال بعد از بمباران هسته ‏اي هيروشيما و ناكازاكي به وسیله امريكا، با آزمايش اولین بمب هسته ‏اي شوروي در 29 اوت 1949م، سلاح هسته ‏اي از دست امريكا بیرون آمد و بین امريكا و شوروي توازني به وجود آمد كه توازن وحشت نام گرفت. در اين حالت، هر کدام به علت هراس از حمله اتمي طرف مقابل، از به كارگيري سلاح هسته‏ اي پرهیز مي‏ كرد.

 

از آن به بعد امريكا و شوروي، جنگ تبليغاتي عليه همدیگر شروع کردند كه بین دو بلوك شرق و غرب ادامه داشت. گر چه با فروپاشی اتحاد جماهير شوروي، تهديد سلاح  هسته ای کم شد ولی هنوز اين تهديد به خصوص از طرف دولت‏ هايي مانند امريكا و رژيم صهيونيستي، عليه كشورهاي مستقل و مخالف با سياست‏هاي توسعه طلبانه آن‏ها، ادامه دارد.

 

گردآوری: بخش فرهنگ و هنر

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋