طرز تهیه ژله بستنی
ژله بستنی به روش های متفاوت تهیه می شود به صورت ژله خرده شیشه، لایه ای، حتی می توانید یک لایه ژله و یک لایه ژله بستنی تهیه کنید. مدل های متفاوتی وجود دارد که این کاملا سلیقه ای است.
ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت می کند طعم و بافت آن است که باعث می شود علاقه مندان زیادی داشته باشد. ژله بستنی در واقع به این صورت است که شما به جای آن قسمت از طرز تهیه ژله که نیاز است آب سرد اضافه کنید بستنی می ریزید.
مواد لازم برای طرز تهیه ژله بستنی :
ژله در رنگ های متفاوت | 2 بسته |
بستنی وانیلی | 1/5 پیمانه |
آب جوش | 2 لیوان |
طرز تهیه ژله بستنی :
ابتدا بستنی را در محیط خانه قرار بدهید تا آب شود و بعد یک عدد از ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و آن را روی بخار سماور یا کتری قرار بدهید و هم بزنید تا پودر ژله ها به صورت کامل در آن حل شود.
زمانی که خنک شد نصف بستنی را به آن اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید (دقت داشته باشید تقریبا دمای بستنی و ژله یکی باشد)
زمانی که خودش را گرفت اجازه ندهید کاملا سفت شود زیرا لایه ها از هم جدا می شوند. ژله ی لایه ی بعدی را به همین صورت آماده کنید. و روی آن بریزید اگر خواستید می توانید تعداد لایه های ژله بستنی را بیشتر کنید.
سپس آن را داخل ظرف برگردانید.
درست کردن ژله بستنی
نکته برای طرز تهیه ژله بستنی:
شما می توانید به سلیقه ی خود این ژله ها را تزیین کنید می توانید ژله آلوئه ورا یا ژلاتین را با بستنی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و سپس از وسط یا لابه لای آن خالی کنید و ژله ساده دیگر روی آن بریزید.
ایده هایی برای تهیه ژله بستنی
تزیین ژله بستنی
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها