طرز تهیه دونات ژله ای قهوه، دسری خوشمزه برای
در این مقاله از ، با طرز تهیه دونات ژله ای قهوه آشنا می شوید. دونات ژله ای قهوه، یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این دسر برای طرفداران قهوه دسری بی نظیر است.
این دونات های ژله ای قهوه ترکیبی لذت بخش از طعم غنی قهوه و ژله شیر خامه ای است که برای هر عاشق قهوه مناسب است. هر دونات دارای یک پایه ژله قهوه است که روی آن لایه ای صاف از ژله شیر قرار گرفته است و یک خوراکی منحصر به فرد و رضایت بخش ایجاد می کند. سپس دونات ها را با کمی سس کارامل و مقداری شکلات تزیین می کنیم تا لذت بیشتری به آن ها برسد. فقط با کمی حوصله برای سفت شدن ژله، یک دسر تاثیرگذار و خوشمزه را آماده میکنید.
مواد لازم : برای 12 عدد
ژلاتین بدون طعم | 1 پاکت |
آب سرد | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 فنجان |
شیر تغلیظ شده شیرین شده | ½ (14 اونس) |
ژلاتین بدون طعم | 1 پاکت |
آب سرد | 2 قاشق غذاخوری |
قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1.5 فنجان |
شکر دانه ریز | ¼ فنجان |
سس کارامل | برای تزئین |
شکلات | برای تزئین |
ژله شیر را درست کنید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.
آب داغ در حال جوش و ژلاتین شکفته شده را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود. شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
ژله شیر را در قالب های دونات سیلیکونی بریزید و فقط تا نیمه پر شود. به یخچال منتقل کنید و حدود 1 ساعت بگذارید تا سفت شود.
نحوه درست کردن دونات ژله ای قهوه
ژله قهوه را درست کنید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.
قهوه فوری و شکر را با آب گرم در حال جوش در یک کاسه مخلوط کنید. ژلاتین شکفته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
بگذارید کمی خنک شود تا در حد لمس خنک شود (برای جلوگیری از ذوب شدن لایه اول)، سپس روی ژله شیر بریزید و قالب ها را کاملا پر کنید. یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود، حدود 2 تا 3 ساعت.
هر دونات را با دقت از قالب خارج کرده و با سس کارامل و پاشیدن شکلات تزئین کنید.
و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید!
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها