طرز تهیه سس مایونز خانگی
مایونز از مهمترین و پرکاربردترین سس سرد در آشپزی است. دستورهای تهیه ی زیادی از سس مایونز است که بعضی از آنها سخت و زمانبر هستند و در ادامه با 2 روش ساده و متفاوت برای تهیه سس مایونز در منزل گردآوری نموده ایم.
تهیه سس مایونز با تخم مرغ:
مواد لازم برای سس مایونز :
زرده ی تخم مرغ | 2 عدد |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
سرکه سفید | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل سفید | به مقدار لازم |
روغن مایع | 1 لیوان |
طرز تهیه سس مایونز خانگی ساده و حرفه ای :
برای تهیه سس مایونز حرفه ای، ابتدا زرده تخم مرغ را داخل میکسر بریزید و سس خردل و شکر و نمک و فلفل سفید و سرکه سفید را به آن ها اضافه کنید و با سرعت بالا خوب مخلوط کنید. سپس 1/3 روغن را اضافه کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه آن را میکس کنید و باز باقی روغن را اضافه کنید و خوب میکس کنید.
سس مایونز بدون تخم مرغ :
درست کردن سس مایونز بدون تخم مرغ
مواد لازم برای سس مایونز :
شیر پرچرب | نصف پیمانه |
سرکه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
شکر | نصف قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق غذاخوری |
پودر خردل یا سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 پیمانه |
طرزتهیه سس مایونز بدون تخم مرغ:
ابتدا ظرف میکسر را داخل فریزر قرار بدهید تا سرد شوند و بعد از آن شیر پرچرب و سرد را داخل آن بریزید و بعد سرکه و فلفل سیاه و شکر و نمک را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید.
روغن را در 3 مرحله به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر محفظه ی میکسر شما درب دارد م در حین مخلوط کردن می توانید روغن را به آن اضافه کنید این کار را انجام بدهید و بعد پودر یا سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نیازتان برسد. اگر می خواهید سس مایونزتان سفت تر شود 2-3 قاشق غذاخوری دیگر روغن به آن اضافه کنید و میکس کنید و آن را داخل یخچال قرار بدهید زمانی که سس سرد شود غلظت آن بیشتر می شود.
طرز تهیه ی سس مایونز
نکاتی برای تهیه سس مایونز :
•روغن مایع می تواند روغن آفتابگردان باشد، روغن کنجد یا روغن ذرت و یا روغن زیتون بی بو باشد.
• برای تهیه ی سس مایونز ظرف میکسر را داخل فریزر قرار بدهید تا سرد باشند.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها