امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

مدیر گوگل: تراشه G4 Tensor پیکسل 9 برای موفقیت در معیارها طراحی نشده است

مدیر گوگل: تراشه تنسور G4 پیکسل 9 برای موفقیت در بنچمارک‌ها طراحی نشده است

تغییر گوگل به تراشه‌های تنسور در مجموعه پیکسل، به‌رغم مشکلات فراوان، درمجموع خوب بوده است اما یکی از بلندترین انتقادات این است که چگونه امتیاز تراشه‌های گوگل در برنامه‌های بنچمارک از بسیاری از رقبا کمتر ...

تغییر استراتژی گوگل به سمت استفاده از تراشه‌های تنسور در سری پیکسل، علی‌رغم مشکلات فراوان، در مجموع خوب بوده است، اما یکی از بزرگ‌ترین انتقادات این است که چگونه امتیاز تراشه‌های گوگل در برنامه‌های بنچمارک از بسیاری از رقبا کمتر است. این موضوع ظاهراً با Tensor G4 تغییر نمی‌کند؛ زیرا گوگل گفته است تراشه پیکسل 9 را با درنظرگرفتن پیشرفت‌های دنیای واقعی توسعه داده است، نه بنچمارک‌ها.

در رویداد هفته گذشته Made by Google، این شرکت توضیح داد که Tensor G4 «سریع‌ترین و کارآمدترین» نسخه تراشه‌های تنسور است و افزود:

«این تراشه برای بهبود موارد استفاده روزمره طراحی شده است، بنابراین وب‌گردی، پخش استریم در یوتوب، گرفتن عکس و فیلمبرداری با کمترین فشار به باتری گوشی شما همراه است و همه این موارد روان‌تر از قبل انجام می‌شوند.»

در مصاحبه‌ای با فایننشال اکسپرس، «سونیا جوبانپوترا» از تیم مدیریت محصول پیکسل در گوگل گفت که تنسور برای سریع‌بودن طراحی نشده است:

«وقتی ما در حال طراحی تراشه هستیم، آن را برای سریع‌بودن یا دستاوردهای فنی طراحی نمی‌کنیم. آن را به گونه‌ای طراحی نمی‌کنیم که بتواند رکورد امتیاز را در برنامه‌های بنچمارک به‌دست آورد. ما درحال طراحی چیزی هستیم تا موارد مدنظر خودمان را با استفاده از آن برآورده کنیم.»

تراشه تنسور G4

تمرکز گوگل روی عملکرد بهتر هوش مصنوعی جمینای در تنسور G4

فراتر از آن، تمرکز اصلی دیگر گوگل با این تراشه، روی هوش مصنوعی بود. تیم تنسور گوگل با واحد DeepMind برای بهینه‌سازی Tensor G4 نه‌تنها برای با توجه به وضعیت فعلی Gemini Nano، بلکه برای آینده مدل‌هایی که ممکن است روی دستگاه پیکسل 9 اجرا شوند، کار کرد. برای این هدف، ظاهراً پهنای باند حافظه تراشه افزایش پیدا کرده است.

در سال 2021، با عرضه سری پیکسل 6، گوگل تراشه‌های اسنپدراگون کوالکام را کنار گذاشت و در عوض تراشه جدید و اختصاصی خود، یعنی تنسور را در دستگاه‌های پیکسل قرار داد. دلیلی که گوگل برای تغییر در آن زمان ارائه کرد این بود که تراشه تنسور برای اهداف شرکت، یعنی ارائه «پیشرفت‌های هوش مصنوعی» و موارد سفارشی دیگر ساخته شده بود.

بااین‌حال، نسل چهارم چیپست تنسور این شرکت نیز به دلایل زیادی مورد انتقاد قرار گرفته است، ازجمله اینکه از نظر عملکرد و قدرت، در حد آخرین پرچمدار اسنپدراگون (مدل 8 نسل 3) نیست. بااین‌حال گوگل ظاهراً از این تراشه راضی است و در عوض هنگام توسعه آن، تمرکز خود را بر بهبودهای دنیای واقعی معطوف کرده بود.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋