بنابر اعلام تپسی در کدال، تجدیدنظرخواهی اسنپ در هیئت تجدیدنظر شورای رقابت رد شده است.
تپسی با انتشار اطلاعیهای در کدال، اعلام کرد هیئت تجدیدنظر شورای رقابت، محکومیت اسنپ به رویه ضدرقابتی را تأیید کرد. این رأی امروز، سهشنبه 24 مردادماه 1402، به این شرکت ابلاغ شده است.
«میلاد منشیپور»، مدیرعامل تپسی، با ارسال نامهای به «واشقانی فراهانی»، مدیر اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی، اعلام کرد درخواست تجدیدنظرخواهی اسنپ از سوی هیئت تجدیدنظر شورای رقابت رد شده است.
در متن این نامه که روی کدال منتشر شده، آمده است که پیرو شکایت تپسی از شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) در شورای رقابت مبنی بر ارتکاب رویه ضدرقابتی در خرید حدود هزار سیمکارت و ساخت حسابهای کاربری ساختگی در سامانه تپسی، اسنپ پس از محکومیت در شورای رقابت در تاریخ 1402/02/06 نسبت به رأی محکومیت خود اعتراض کرد و بدینترتیب پرونده به هیئت تجدیدنظر شورای رقابت ارجاع داده شد.
این هیئت در جلسه مورخ 1402/02/26 با دعوت از طرفین، به تجدیدنظرخواهی اسنپ رسیدگی کرد و نهایتاً محکومیت اسنپ به ارتکاب رویه ضدرقابتی در این هیئت نیز تأیید شد: «رأی مذکور در تاریخ سهشنبه 24 مردادماه 1402 به شرکت ابلاغ شده است.»
شورای رقابت در همان زمان به استرداد اضافه درآمد اسنپ از طریق مراجع قضایی ذیصلاح رأی داده بود.
گفتنی است همزمان با رسانهایشدن شکایت تپسی از اسنپ، «سپهر دادجوی توکلی»، مدیر روابطعمومی شورای رقابت، توضیحات بیشتری درباره ماجرا ارائه کرد:
«اسنپ هزار سیمکارت خریداری کرده و بهعنوان مسافر وارد سامانه شرکت تپسی شده و به اطلاعات تماس رانندهها دست پیدا کرده و پس از آن به رانندههای شرکت تپسی پیشنهاد همکاری با حقوق بالاتری داده است. از آنجایی که رانندهها پیشنهاد شرکت اسنپ را قبول کردهاند، به شرکت تپسی خسارت مالی وارد شده است و شرکت اسنپ که به رویه ضدرقابتی محکوم شده، باید جریمه نقدی پرداخت کند.»
اسنپ در همان زمان با انتشار بیانیهای تأکید کرد که اقدامی ضدرقابتی انجام نداده و عملکردش شفاف و قانونی است: «همانطور که اسنپ در دفاعیات خود در شورای رقابت تأکید کرده، هیچگونه اقدام ضدرقابتی و خلاف مقرراتی انجام نداده است و با توجه به اینکه سیمکارتها بهصورت رسمی به نام شرکت اسنپ ثبت شدهاند، اتهام استفاده از این روش برای جذب کاربر راننده بهصورت مخفیانه کاملاً نادرست است.»
پاسخ ها