امیر ساعی مبین

امیر ساعی مبین

مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا
توسط ۶ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

ستاره شناسان کهکشان های غنی از فلز را در عکس قدیمی جیمز وب کشف کرده اند

ستاره‌شناسان در عکس قدیمی جیمز وب، کهکشان‌هایی غنی از فلز را کشف کردند

ستاره‌شناسان در یکی از تصاویری که توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب از یک کهشکان اولیه گرفته شده، اطلاعات جالبی را کشف کردند: یک کهکشان غنی از فلز که تاکنون ناشناخته بوده است. اعتقاد بر این ...

ستاره‌شناسان در یکی از تصاویری که توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب از یک کهشکان اولیه گرفته شده، اطلاعات جالبی را کشف کردند: یک کهکشان غنی از فلز که تاکنون ناشناخته بوده است.

اعتقاد بر این است که این کهکشان پنهان با وجود سن کم خود، تاکنون میزبان چندین نسل از ستارگان بوده است و تخمین زده می‌شود که فقط 1.4 میلیارد سال سن داشته باشد. «بو پنگ»، دانشجوی دکترای نجوم که این تحلیل جدید را رهبری می‌کند، می‌گوید که این کهکشان «از نظر شیمیایی فوق‌العاده گسترده» است. به گفته او، «کهکشان‌های غنی از فلز» به دلیل وجود مواد فلزی بسیار زیاد قابل توجه هستند.

کشف جدید جیمز وب

ستاره‌شناسان در عکس قدیمی جیمز وب، کهکشان‌هایی غنی از فلز را کشف کردند

عکسی که محققان با بررسی آن موفق شدند این کهکشان را کشف کنند، در سال 2022 منتشر شده بود (تصویر بالا) که در آن شاهد حلقه اینشتین در فاصله 12 میلیارد سال نوری هستیم. با این حال، در آن زمان این کهکشان تازه کشف شده مورد توجه قرار نگرفته بود. اکنون اخترشناسان با نگاهی جدید به داده‌های آن، توانسته‌اند تا اطلاعات بیشتری در مورد آن منطقه از فضا کسب کنند.

پنگ می‌گوید که تلسکوپ جیمز وب در حال تغییر کامل نحوه نگاه اخترشناسان به این سیستم‌ها است. او در بیانیه‌ای توضیح داد این تلسکوپ که در ماه جولای یک سال از زمان آغاز به کار آن می‌گذرد، درهای جدیدی برای نحوه مطالعه ستارگان و کهکشان‌هایی که در روزهای اولیه کیهان ما شکل گرفته‌اند، باز می‌کند و کشف این کهکشان مخفی غنی از فلز تنها یکی از شواهد نشان‌دهنده این موضوع است.

جیمز وب تاکنون در طول فعالیت خود، اطلاعات و تصاویر بسیار زیادی از فضا به دست آورده است. اخیراً این تلسکوپ فضایی تصاویری از کهکشان‌های باستانی را منتشر کرده بود که دانشمندان اعتقاد دارند از نظر تئوری نباید وجود داشته باشند! از دیگر کارهای فوق‌العاده آن می‌توان به انتشار ویدیویی از ابرهای تشکیل‌دهنده ستارگان در کهکشان‌های دیگر و همچنین دقیق‌ترین تصویر از خوشه پاندورا اشاره کرد.

امیر ساعی مبین
امیر ساعی مبین مهندس برق، برنامه نویس JS ، علاقمند به گجت ها و تکنولوژی های روز دنیا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋