کوددهی با شیر : شیر ، بدن را خوب می کند. آیا می دانید که ممکن است برای باغ نیز مفید باشد؟ استفاده از شیر به عنوان کود برای بسیاری از نسل ها یک درمان قدیمی در باغ بوده است. تغذیه گیاهان با شیر علاوه بر کمک به رشد گیاهان ، می تواند بسیاری از مسائل باغ را از کمبود کلسیم گرفته تا ویروس ها و کپک پودری برطرف کند. بیایید نحوه استفاده از اجزای مفید کود در شیر را بیاموزیم. مزایای کود شیر نه تنها برای انسان بلکه برای گیاهان نیز منبع خوبی از کلسیم است. شیر گاو خام یا غیر پاستوریزه دارای خواص تغذیه ای مشابهی برای گیاهان است که برای حیوانات و افراد نیز مفید است.
حاوی پروتئین های مفید ، ویتامین B و قندهایی است که برای گیاهان مفید هستند و سلامت کلی آنها و عملکرد محصول را بهبود می بخشد. میکروب هایی که از اجزای کود شیر تغذیه می کنند نیز برای خاک مفید هستند. گیاهان مانند ما از کلسیم برای رشد استفاده می کنند. کمبود کلسیم زمانی مشخص می شود که گیاهان دچار کندی رشد میشوند یا به طور کامل رشد نمی کنند. پوسیدگی انتهای شکوفه ، که معمولاً در کدو ، گوجه فرنگی و فلفل مشاهده می شود ، ناشی از کمبود کلسیم است. تغذیه گیاهان با شیر باعث می شود که رطوبت و کلسیم کافی دریافت کنند.
تغذیه گیاهان با شیر تأثیر متفاوتی در کاربردهای آفت کش ها ، به ویژه در مورد شته ها ، مورد استفاده قرار گرفته است. شاید بهترین استفاده از شیر در کاهش انتقال ویروس ها بوده است. شیر به عنوان یک عامل ضد قارچی موثر نیز به ویژه در پیشگیری از کپک پودری استفاده می شود.
تغذیه گیاهان با شیر در کنار مزایای استفاده از کود شیر ، باید معایبی را نیز شامل شود. این موارد عبارتند از: استفاده زیاد از شیر ایده خوبی نیست زیرا باکتری های موجود در آن خراب می شوند و در نتیجه بوی بد و رشد پژمرده و ضعیف ایجاد می کنند. چربی موجود در شیر نیز می تواند بوی نامطبوعی تولید کند ، زیرا تجزیه می شود. ارگانیسم های قارچی خوش خیم که برگ ها را استعمار می کنند و شیر را تجزیه می کنند ، از نظر زیبایی نمی توانند جذاب باشند. گزارش شده است که شیر خشک بدون چربی باعث ایجاد پوسیدگی سیاه ، پوسیدگی نرم و لکه برگ Alternaria در محصولات می شود.
حتی با وجود این معایب اندک ، واضح است که می بینید مزایای آن بسیار بیشتر از هرگونه معایب است.
برای اطلاعات بیشتر به مقاله کوددهی با شیر مراجعه نمایید.
پاسخ ها