شیرینی نارگیلی یکی از لذیذترین شیرینیهایی است که میتوانید برای نوروز یا میانوعده بچهها درست کنید. این شیرینی بهخاطر بافت متفاوت و طعم بینظیرش محبوب است و کسی نیست که طعم آن را نپسندد. در ادامه، چند نوع آموزش شیرینی نارگیلی را بخوانید و با توجه به ذائقه و موادی که در خانه دارید، بهترین دستور شیرینی نارگیلی را انتخاب کنید.
اگر کوکیهای خشک را دوست ندارید، میتوانید این کوکی نرم و لذیذ را امتحان کنید.
فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، جوششیرین و نمک را در کاسهای متوسط با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
کره، شکر قهوهای و شکر سفید را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب سبک شود و پف کند. بهتدریج مخلوط آرد را اضافه کنید، سپس نارگیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
هربار خمیر را بهاندازه ۱ قاشق روی کاغذ روغنی (بدون روغن) با فاصله حدود ۷ سانتیمتر از هم بریزید. شیرینیها را در فر از قبل گرمشده بپزید تا قهوهای و طلایی شوند. این مدت حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه است. قبل از اینکه کوکیها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، اجازه دهید مدت کوتاهی روی سینی فر خنک شوند.
این کوکی ساده نارگیلی نوعی شیرینی بین ماکارون نارگیلی و کوکی کرهای است. با این آموزش شیرینی نارگیلی میتوانید کوکیهای ترد و خوشمزه برای نوروز تهیه کنید.
فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۲ پیمانه از پودر نارگیل را کنار بگذارید و باقی آن را همراه شکر، نمک و بیکینگپودر در غذاساز بریزید و کاملا آسیاب کنید. کره را اضافه کنید و تا زمانی که هیچ گلولهای باقی نماند مواد را در غذاساز مخلوط کنید. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب یکدست شود، آن را هم بزنید. آرد را اضافه کنید و با دکمه پالس آن را با مواد مخلوط کنید تا خمیری شکننده ایجاد شود. در صورت نیاز کنارههای کاسه را بتراشید. (مواد را بیش از حد مخلوط نکنید.)
هربار اندازه ۱ قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و در نارگیلی که کنار گذاشته بودید قرار دهید و آن را مثل توپ بغلتانید تا با نارگیل پوشیده شود.
توپهای خمیری را با فاصله حدود ۵ سانتیمتر از هم روی سینی فر بچینید. ۲۳ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزیدشان تا زیر آنها کمی طلایی شود. سپس آنها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
از غذاساز استفاده میکنیم تا تهیه خمیر سریعتر انجام شود. دقت کنید که در استفاده از آن زیادهروی نکنید در غیر این صورت بافت شیرینیها خشک میشود. وقتی توپهای خمیری را شکل میدهید، خمیر باید کمی شل و شکننده باشد.
اگر رژیم غذایی کتوژنیک دارید، میتوانید این دستور را جایگزین دستورهای دیگر کنید.
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. شیرینکننده و کره را با هم در ظرفی هم بزنید تا کرمرنگ شود. تخممرغ، خامه غلیظ و شیر بادام را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شوند. کنارههای ظرف را با کاردک تمیز کنید.
تکههای نارگیل (پودر نارگیل درشت)، آرد نارگیل، آرد بادام، بکینگپودر، جوششیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. مخلوط کره را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
هربار اندازه ۱ قاشق چایخوری از خمیر کوکی را روی سینی فر بریزید. حدود ۱۷ دقیقه آنها را در فر قرار دهید تا قهوهای و طلایی شوند. قبل از انتقال شیرینیها به توری سیمی، ۳ دقیقه اجازه دهید که روی سینی فر خنک شوند.
اگر دنبال نوعی شیرینی با ظاهر متفاوت هستید که هم طعم نارگیل داشته باشد و هم طعم شکلات، این کوکی را از دست ندهید.
در یک کاسه متوسط، آرد و جوششیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه مخلوطکن، ۸ قاشق غذاخوری کره و شکر را با سرعت متوسط حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا سبک شود و پف کند. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. سرعت را کم کنید و مخلوط آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا تقریبا یکدست شود. نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. خمیر را بین ۲ ورق کاغذ روغنی قرار دهید و بهشکل مستطیل به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. با استفاده از چاقوی تیز اطراف آن را ببرید تا مستطیلی ۲۵ در ۳۰ سانتیمتر ایجاد کنید. خمیر را حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۱ شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.
شکلات و ۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را در کاسهای مقاوم به حرارت بریزید و روی یک قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید. حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا شکلات ذوب و صاف شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و شیرعسلی را با آن مخلوط کنید. بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. مخلوط حاصل غلیظ و خمیری خواهد بود.
خمیر را از یخچال خارج کنید و کاغذ آن را بردارید. با استفاده از کاردک مخلوط شکلات را یکدست روی سطح خمیر پخش کنید. با کمک کاغذ روغنی زیرین خمیر را رول کنید. حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۱ شب در یخچال قرارش دهید.
فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با کارد رول خمیر را حلقهحلقه کنید. ضخامت خمیرها حدود نیم سانتیمتر باشد. خمیرهای برشخورده را به سینی فر منتقل کنید و بین آنها ۳ سانتیمتر فاصله بگذارید. حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه کوکیها را بپزید تا زمانی که کمکم شروع به طلاییشدن کنند. اجازه دهید که ۵ دقیقه خنک شوند و بعد به توری فلزی منتقلشان کنید تا کاملا خنک شوند.
این کوکیها را میتوان در ظرف دربسته در دمای اتاق تا ۱ هفته نگهداری کرد.
این کوکی بهخاطر جوی دوسر پرک ارزش غذایی زیادی دارد و میانوعدهای عالی برای بچهها محسوب میشود.
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید. آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخممرغ و وانیل را هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و ترکیب را حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. جو و نارگیل پرکشده را هم اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را بهشکل توپهایی با قطر ۲٫۵ سانتیمتر درآورید و روی سینی فر قرارشان دهید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) بهمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزیدشان.
با این چند طرز تهیه شیرینی نارگیلی میتوانید انواع شیرینی نارگیلی با طعمهای مختلف را درست کنید. حتی اگر رژیم کتوژنیک داشته باشید، باعث نمیشود که خودتان را از طعم بینظیر این شیرینی محروم کنید. شما هم اگر نوعی طرز تهیه شیرینی نارگیلی دارید که آن را امتحان کردهاید، در بخش دیدگاهها با سایر همراهان «چطور» در میانش بگذارید.
پاسخ ها