استفاده از مخلوط ادویه قابل اعتماد یک راه آسان برای افزودن طعم قابل تشخیص به یک غذا است. مواد تشکیل دهنده خاص در مخلوط ادویه ها از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است و اغلب اسرار خانواده به شدت محافظت می شود، اما برخی از محبوب ترین آنها عبارتند از:
راس ال حنوت مراکشی: شنبلیله، دارچین، میخک، گشنیز، زیره، هل، دارچین، گرز و پودر فلفل قرمز
چرمولای مراکشی: پیاز، سیر، گشنیز خشک، فلفل چیلی، زیره سبز و فلفل سیاه
بربر اتیوپی: چیلی، سیر، زنجبیل، نمک، کوریما، موسیر، آجوین، سیاهدانه، گشنیز، میخک، دارچین، بسوبلا، شنبلیله، آویشن و رزماری
دوکای مصری: فندق، کنجد، گشنیز و زیره
فلفل جامائیکایی: فلفل دلمه ای، جوز هندی، فلفل سیاه، آویشن، فلفل هندی، پاپریکا، شکر، نمک، سیر و زنجبیل
رکادو روجو مکزیکی: آناتو، پونه کوهی خشک، زیره سبز، میخک، دارچین، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای و سیر
چاشنی سیاه شده کاجون: پاپریکا، پودر خردل، سیر، فلفل سیاه، پیاز، پونه کوهی خشک، زیره سبز، زیره سیاه، فلفل قرمز خرد شده، کاین، آویشن، دانه کرفس و برگ بو.
ادویه پای کدو تنبل: دارچین، زنجبیل، فلفل دلمه ای، میخک، جوز هندی و هل
ادویه های آسیای شرقی
پنج ادویه چینی: بادیان ستاره ای، دارچین، رازیانه، میخک، و سچوان یا فلفل سیاه
شیچیمی توگاراشی ژاپنی: سانشو، خردل، دانه خشخاش، دانه کنجد و پوست نارنگی خشک
پودر کاری ژاپنی: زیره سبز، دارچین، زردچوبه، گشنیز، شنبلیله، فلفل سیاه، سیاهدانه، هل، میخک، برگ بو، زنجبیل، پونه کوهی خشک، مریم گلی خشک، کاین، فلفل سچوان و ماس
عطرهای چهارگانه: فلفل سیاه، جوز هندی، میخک و دارچین
گیاهان ریز : ترخون خشک، ترخون، جعفری و پیازچه
H مرزنجوش خشک، مرزه، آویشن، ترخون، ریحان، گل سرخ، رزماری، رازیانه، و اسطوخودوس
گارام ماسالا : زیره سبز، گشنیز، هل، فلفل سیاه، میخک، گرز و دارچین
پانچ فوران: زیره سبز، رازیانه، سیاهدانه، شنبلیله و خردل
بهارات: فلفل سیاه، زیره، دارچین و میخک
شما اکثر این ادویه جات رو می تونید از سایت ما تهیه کنید
پاسخ ها