سلام به تمامی دوستان. شاید برای بسیاری از ما پیش آمده باشد که به بسیاری از مغازه های قهوه فروشی مثل قهوه ملو سر زده باشیم که درون آن ها انواع اقسام قهوه های خارجی و قهوه های باز وجود داشته باشد، اما تجربه زیادی در مورد آن ها نداریم پس در زمان خرید قهوه به این نکات توجه داشته باشید و این سوالات را حتما از فروشنده بپرسید.
حتما از فروشنده قهوه بپرسید که قهوه شما را چه زمانی روست کرده اند، زیرا بو دادن قهوه بسیار تاثیر گذار میباشد در تازگی قهوه شما.
هرچه قهوه شما مدت زمان بیشتری از روست آن گذشته باشد قهوه شما کهنه تر می باشد.
اگر به خواهم به زبان ساده به شما این موضوع را معرفی نمایم در حالت کلی دانه های قهوه به دو مدل دانه قهوه عربیکا و روبوستا تقسیم میگردد، که هر یک دارای خصیصه های طعمی، مخصوص به خود میباشد.
به زبان ساده ساده اگر به خواهم اعلام نمایم، دانه های قهوه با نژاد عربیکا دارای میزان عطری بالا و خاصیت اسیدیتیه بیشتری نسبت به سایر دانه های قهوه ها می باشد. دانه های قهوه عربیکا دارای عطری بالا و میزان کافین پایین تری بوده.
دانه های قهوه روبوستا دارای عطری به مراتب کمتر نسبت به دانه های قهوه عربیکا بوده اما خصیصه اصلی این مدل دان ها قهوه، کافئین بالاتر و میزان غلظت بالا تر بوده هرچه میزان کافئین قهوه شما، بیشتر باشد، سبب میگردد تا میزان انرژی بیشتری در طول روز داشته باشید.
ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مقاله گذراندید، حتما در ادامه اطلاعات بیشتری را با شما دوستان به اشتراک خواهم گذاشت.
پاسخ ها