خشم یکی از احساسات اصلی هر انسانی است که در طول تکامل و از زمان پیدایش ان را درون خود داشته است. بیشتر خشم هایی که افراد بزرگسال در زندگی روزمره خود تجربه میکند احساسات ثانویه هستند یعنی اینکه احساسات اصلی و اولیه میتوانند احساساساتی مانند غم و نا امیدی یا ترس باشند که افراد این احساسات را بروز نمیدهند و فقط احساس خشم بعد از ان را بروز میدهند برای مثال یک فرد بزرگسال در مقابل احساس ناتوانی در هنگام گم کردن ادرس احساس خشم را بروز دهند. خشم احساسی است که میتوان آن را به صورت های مختلفی مانند کلامی و یا غیر کلامی آن را بروز دهیم.
پس تا اینجا دریافتیم که خشم هر انسانی را می تواند مبتلا کند و یک چیز عادی به شمار می رود ولی مشکل از جایی شروع میشود که فرد همیشه با این احساس درگیر است و به خودش و دیگران نیز آسیب میزند. کسانی که به خشم مبتلا هستند احتمالا خودشان نیز از موضوع نالان ههستند و این حس را دوست دارند ولی نمیتوانند در لحظه خشم خود را کنترل کنند.مقدار خشم هرکس با یکدیگر تفاوت دارد و میتواند از یک خشم کوچک باشد تا یک خشم جنون آمیز.
شاید برای شما هم سوال شده باشد که این خشم ها قابل درمان است؟ و چگونه؟ جواب بله است شما باید از متخصصان استفاده کنید تا بتوانند رفتار های شما را کنترل و آن را تغییر دهند و هرچه زودتر برای این امر اقدام کنند قبل از اینکه این رفتار تبدیل به یکی از رفتار های ریشه ای فرد شود. امروز در علیرضا نیکنام قصد داریم که به راه های کنترل خشم و دلایل بروز خشم بپردازیم.اگر شما این مشکل مبتلا هستید با ما در ادامه همراه باشید.
پاسخ ها